Vil mene at Johannes er en af de mest dedikerede mennesker jeg har mødt. Når du kommer i forløb hos The Mental Winner sørger Johannes for at du tilegner dig alle de kompetencer der er afgørende fo... Voir plus
The Mental Winner for dig der vil opnå store resultater på kort tid. Det er for dig, der drømmer stort, er modig og er villig til at tage handling på at leve det liv du i dit hjerte føler er din fød... Voir plus
Yderst kompetent og vanvittigt forløb Forløbet hos The mental winner må siges at være yderst gennemarbejdet. Jeg forventede egentlig en lidt normal tilgang til coaching forløbet, men må sige J... Voir plus
Johannes arbejder hver dag for at alle sine klienter opnår stor vækst i deres forretning! For Johannes brænder for at se dig skabe den succes du har potentialet til at opnå. Så hvis du har en drøm o... Voir plus
Écrit par l'entreprise
I The Mental Winner coacher vi unge ambitiøse mennesker der har en drøm om at opnå stor succes på rekordtid. For det er bevist at det mest afgørende for om du skaber succes i livet er din mentalitet og det er det vi er mestrer i her i The Mental Winner.
Tempovej 10B, 2750, Ballerup, Danemark
- +4526230187
- johannes@thementalwinner.dk
- thementalwinner.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
DE BEDSTE ANBEFALINGER HERFRA!
Johannes er mega kompetent og engageret i hans måde at coache på!
Han sætter sig 100% ind i din forretning, og gør alt der står i hans magt for, at skabe vinderresultater for dig og virksomheden. Kan klart anbefale TheMentalWinner!
Tag dig og din virksomhed til nye 🚀⛰
En klar anbefaling
Hvis du vil opnå resultater og ændre din mentale tankegang, kan jeg helt klart anbefale Johannes.
De varmeste anbefalinger herfra!
Jeg kan kun give Johannes mine VARMESTE anbefalinger! Han har hjulpet mig med at skabe et absolut vinder-mindset som kommer til at gavne mig resten af livet.
Johannes har formået at skræddersy et coaching forløb der passer perfekt til mig. Vi har haft 100% fokus på lige nøjagtig det, som har været mine største udfordringer.
Tak, Johannes! 🔥
Et forløb hos Johannes er bare helt…
Et forløb hos Johannes er bare helt fantastisk & man bliver ikke skuffet!
Johannes er meget engageret & sætter sig ind ens behov.
Han har givet min søn fantastisk meget selvtillid & ikke mindst TRO på sig selv.
Johannes kan klart anbefales 🙏
Mvh
Tine Würtzner
Skal du vokse mentalt og økonomisk? 🧠
Johannes fra The Mental Winner har en fantastisk evne til at udvikle andres personlige selvbillede. Igennem hans psykologiske ekspertise og viden, får du redskaberne til at styrke din selvtillid, dit salg, udvide dine paradigmer og ikke mindst få dig til at vokse mentalt såvel som økonomisk. En 100% anbefaling til en helt igennem fantastisk coach!
Johannes har en kæmpe dedikation for at…
Johannes har en kæmpe dedikation for at du som iværksætter skaber massiv succes på rekordtid. Fra første sekund kan man mærke at Johannes brænder for at se unge mennesker opfylde sit fulde potentiale.
Jeg har oplevet på nærmeste hold hvordan Johannes har hjulpet unge mennesker med at skalere sin forretning hurtigere end man i sin vildeste fantasi kunne forestille sig.
Så hvis du sidder derude og har en drøm om at vækste dig selv og din forretning i løbet af no time vil jeg altid anbefale dig at kontakte Johannes!
Gennemført og skræddersyet
Længe skal man lede efter en så gennemført og skræddersyet mental træning.
Jeg har været til et godt givet møde med Johannes og han talte ikke ret længe før jeg følte mig overbevist om, at dette er den rigtige vej jeg var gået.
Der er tænkt på det hele til punkt og prikke.
Man kan mere end man tror
Man kan mere end man tror - KOM NU !!
Johannes er en fantastisk person med hjertet på det rette sted.
Når man er i et forløb med ham følger han en utroligt tæt, man kan ringe til ham 24/7.
Længe siden jeg har mødt en person som brænder så meget for det han laver🔥
Han er god til at skubbe ens grænser & få en til at tro mere på sig selv..
Hans sparring er i top klasse
Kæmpe anbefaling
The Mental Winner, har en fantastisk energi og positivitet. Han er har lært mig forskellige effektive måder at skulle sælge på, samtidig med at han har hjulpet mig med viden til at kunne få det rigtige mindset.
Når man snakker med Johannes, så får man et boost af energi, og et boost til at øge ens mindset mod det arbejde man laver indenfor sin virksomhed.
Kæmpe anbefaling herfra
Fantastisk oplevelse hos johannes
Fantastisk oplevelse hos johannes! Han er bare FANTASTISK :)
Passion som kan mærkes
Johannes har en fantastisk energi og humør. Hans forståelse for vigtigheden af det mentale i sports verden er enestående. Han kan formidle sin passion, så den næsten kan føles.
Han er dedikeret til opgaven og for ham er der kun en vej og det er frem - hellere idag end morgen.
Masser af anbefalinger og god energi - KOM NU
Alt er muligt – Kom nu!!!
Jeg har været i forløb hos The Mental Winner i 10 uger og det har været de bedste 10 uger i hele mit liv. Johannes har lært mig alle de redskaber der afgørende for at jeg hver dag udvikler mig selv og min forretning. For under de 10 uger i forløbet, har jeg tredoblet min omsætning i min virksomhed og samtidig er jeg kommet ind i en fantastisk god træningsrytme som gør at jeg hver dag er i en resourcefuld tilstand der er afgørende for den succes jeg skaber for mig selv og mine kunder.
Johannes er alle pengene værd og jeg vil til enhver tid anbefale ham til andre iværksættere der ønsker at skabe stor succes med sig selv og sin virksomhed på rekordtid.
Store resultater på rekordtid
Johannes har en fantastisk energi der gør at man fra dag 1 bliver topmotiveret på at arbejde stenhårdt og dedikeret mod sine mål. Johannes giver dig alle de redskaber der skal til for at du opnår stor succes som iværksætter.
Johannes er alle pengene værd og jeg kan klart anbefale ham.
Johannes, The Mental Winner
Johannes, en fantastisk coach som kan sit kværn! Han er med til at sprede den god energi samt de rigtige rammer for sine kunder, så de kan komme ordentlig igang! En mand som jeg uden tvivl kan anbefale herfra.
Varmeste anbefalinger herfra!
Johannes har vanvittig energi og det smitter af! Hans forståelse for salg og relationer er helt mærkværdig. Han kan ligeledes formidle sine evner videre, hvilket han har hjulpet mig med i salgssimulationer.
Han er en skarp og ikke mindst en rigtig venlig og fed gut at lære fra.
Varmeste anbefalinger herfra!
Jeg kan 100% anbefale The Mental…
Jeg kan 100% anbefale The Mental Winner. Johannes har en dedikation og en energi (på den gode måde!) som man meget sjældent oplever. Han giver en de rette redskaber til at skabe succes på rekordtid. Han vil gøre alt for en og står samtidig altid til rådighed. Jeg har så kæmpe stor respekt for det han kan og ikke mindst hans personlighed.
Kan 100% anbefales
Jeg kan 100% anbefale The Mental Winner. Johannes har en passion for at udvikle sine klienter og skabe resultater med dem på rekordtid. Hans dedikation for samarbejdet er med til, at man bliver mere målrettet mod sine mål og drømme i livet. I forløbet for man udviklet sit mindset gennem de redskaber han giver til dig.
Johannes fra “the mental winner”
Johannes fra “the mental winner”, er en utrolig dygtig og entusiastisk coach. Han bruger rigtig meget tid på sine klienter, og det er noget jeg værdsætter rigtig meget! 5 flotte stjerner herfra!
De varmeste anbefalinger herfra - Atlas Marketing
Johannes må siges at være en dedikeret, ansvarsfuld og energirig mentalcoache som altid har været der hver evig eneste dag fra vi startede til nu 8 uger inde i "Succes Accelerator" forløbet.
Allerede efter få uger mærker man det vinder-dna som Johannes hele tiden forsøger at overføre til ens egen krop - Gennem de seneste 8 uger er jeg gået fra at omsætte for 5.000 kr. om måneden til nu at have et omsætning på 85.000 kr. - Denne voldsomme udvikling kan jeg kun takke Johannes for, idet hans redskaber og min dedikation samt motivation var den perfekte kombination til at vækste min forretning på rekordtid.
Selvom år 2021 var meget tilfredsstillende, har Johannes og jeg allerede sat nye mål og drømme, som dermed gør mit år 2022 til The Winning Year - Et år som jeg glæder mig til gennem et forsat fantastisk samarbejde med Johannes fra The Mental Winner.
Et coachingforløb der giver dig redskaber til resten af livet
Jeg har været på forløb hos Johannes i 10 uger, og kan ærligt sige at jeg har udviklet mig mere på 10 uger end jeg har de seneste 2 år. Johannes er definitionen på dedikation og indlevelse, og han vil uden tvivl gøre alt hvad der står i hans magt, for at du får succes. Forløbet er 100% skræddersyet til dig, så uanset hvad du har af udfordringer så kan du være sikker på at Johannes hjælper dig gennem disse, så du kan indfri dit fulde potentiale🙏🏼
Johannes' forløb er ikke kun et intensivt forløb med fokus på hurtige resultater i coachingperioden, men mindst lige så meget en investering i redskaber du kan bruge resten af livet.