Helt fantastiskt! Otroligt duktiga redigerare som fixade flera förbättringar i mitt foto som jag inte trodde var möjliga. Dessutom supersnabb service och det kändes så tryggt att få se och förhandsgra... Voir plus
Jag blir så underbart glad när jag ser mina tre hund porträtt som hänger på väggen. Det är så otroligt fina så man kan tro att de är levande... Den äldsta hunden Krizze har jag även som front på m... Voir plus
With The Puppy Poster you can easily create a masterpiece of your dog and see the result before you decide! We focus on making you happy as a customer, we know first hand how important it is to get your pet portrait right. We aim to spread pet-love across the world!
Stockholm, Suède
- hello@thepuppyposter.com
- thepuppyposter.com
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Kjempe fine bilder så måtte inn å bestille ett til!
Toppen…
Jag tyckte allting gick väldigt smidigt från de att jag skickade in ett porträtt tills jag fick de. Tycker verkligen att det är fint att ni skapat denna sida så man alltid kan ha ett fint porträtt av sina älskade djur. Ni lägger verkligen tid på det ni gör och det är inga problem om man har finjusteringar för er ni fixar det direkt. Ni är verkligen toppen och kommer absolut beställa mer från er.
Så nöjd med mitt porträtt av min lilla…
Så nöjd med mitt porträtt av min lilla tjej. På pricken ett foto av henne men mycket personligare och mer autentiskt. Valde att skriva namn samt datum jag fick hem min lilla tjej.
Det är duktiga på att få till fina…
Det är duktiga på att få till fina porträtt och ger snabb service.
Jag köpte ett porträtt till min mamma…
Jag köpte ett porträtt till min mamma när hon fyllde år. Ett kort på vår gamla familjehund som blir 15 år. Så himla fin, blev verkligen överraskad av resultatet och de lämnade inga ögon torra! 🥰
Min ögonfröjd att titta på och visa.
Det är så otroligt fina så man kan tro att de är levande...
Den äldsta hunden Krizze har jag även som front på min mobil,en av hundarna Astro är tyvärr ej i liv och den tredje har fått lämna oss .
Men finns alltid kvar på bild på min vägg.
Tack för tre underbara akvarell kort på mina hjärtegull.💟💟💟
Super tilfreds
Jeg bestilte et billede af min hund. Det er kommet i rigtig god kvalitet - lige som jeg havde ønsket. Derudover tror jeg kun, at jeg ventede halvanden uge på at billedet skulle ankomme
Jeg tør godt bestille herfra igen!
Super quality product
Super quality product , Little Long shipment but super service minded staff
Jag blev inte nöjd med första…
Jag blev inte nöjd med första förhandsvisningen och jag strulade lite med hur jag ville ha det, men fick jättebra hjälp och det blev precis som jag ville ha det, idag finns inte den hunden med mig men jag har förevigat hennes minne nu tack vare er fina bild!
you only get one free prewiew on mail
I really liked the photos but I didn't get a preview since I got one before that never arrived in my mail, I thought that was sad since I wanted to see the picture before I ordered. but I was kinda happy with it anyway.
i do not remember the date but I remember it was in the start of 2023

Réponse de The Puppy Poster
Så nöjd och glad över resultatet!
Så nöjd!!! Beställt flera porträtt och blir alltid så väl bemött. Mina behov lyssnas på och man gör om tills kunden är nöjd. Jätte bra service. Och såklart otroliga tavlor att ha i hemmet eller ge bort i present♥️
Min finaste och bästa vän lämnade mig…
Min finaste och bästa vän lämnade mig alldeles för tidigt! Att få en tavla på henne, från ett av mina favorit kort på henne betyder så mycket för mig. Med hjälp av detta företag var det möjligt trots att bilden var i för dålig skärpa för att ex skrivas ut. Så tack vare The puppy poster får jag nu se min favoritbild av min saknade ängel dagligen!
Väldigt lik och fin bild
Väldigt lik och fin bild, har gjort på båda mina hundar och gett bort till andra både hundar och hästar. Alltid superfina bilder och alla som får denna present blir både glada och rörda 🌟😍
Beatiful pictures
Beatiful pictures!
Super service and quick delievery!
I have ordered two pictures, and it will be more.
And the best gift to giwe away.
Jag skickade ett fotografi som var lite…
Jag skickade ett fotografi som var lite i mörkaste laget för att bilden på hunden skulle framträdande, jag blev överraskad av vad ni kunde åstadkomma .Det blev fantastiskt och uttrycket på tavlan blev fantastiskt.
Ni fick fram hundens identitet ,fantastiskt.
mvh Anne-Marie Berneke
Aldrig varit så nöjd någonsin
Aldrig varit så nöjd någonsin. Så fina porträtt och man får en förhandsvisning först så man får se hur postern blir. Så snabbt att få hem i brevlådan och minst lika fint att ha hängandes på väggen här hemma. Otroligt bra och trevlig service och det är andra gången jag beställer från detta företag. Så nöjd och rekommenderar alla att beställa hem en sån fin poster på sin pälskling🤩
Jättebra
Jättebra! Bildförslaget kom inom en dag, kommunikationen med företaget var så himla smidig. Vi är jättenöjda med bilden, det blev en perfekt julklapp.