ik wacht al een week op mijn bestelling. hun telefoonnummer is niet bereikbaar geen reactie op mail en twee contact formulieren ingrvuld ook geen reactie. Tot mijn verbazing wel een uitnodiging tot ee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Buying experience on the website, up until payment is good. However, the process thereafter, from order placement to fulfilment, they really need to pull up their socks. It took them 5 days after... Voir plus
Goed kwalitatief product! Goede prijs en prachtig verpakt. Materiaal zacht en soepel en de juiste stevigheid. Ook het klittenband werkt uitstekend over de gehele band. Productlengte van 112 cm zou ik... Voir plus
Slechte service, reageren niet op mail, product retourneren zou makkelijk moeten zijn maar is het niet. Product voldoet ook niet aan verwachtingen. Kortom: slecht!!!!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onze Label Een traditiebewust Belgisch familiebedrijf met moderne oplossingen op het gebied van medische hulpmiddelen. Onze visie is om een actief leven zonder pijnlijke klachten mogelijk te maken - hetzij met behulp van een brace, bandage, orthese of compressiekousen. Welkom bij The Shape Label
Coordonnées de contact
3000, Leuven, Belgique
- 0032-456357018
- contact@theshapelabel.com
- theshapelabel.com
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Omdat na 1 week heb ik nog niet mijn…
Omdat na 1 week heb ik nog niet mijn bestelling gekregen...de slechtste site ooit!

Réponse de The Shape Label
Het verlicht mijn pijn tijdens het…
Het verlicht mijn pijn tijdens het planten in de moestuin..het houd mijn rug goed recht en geef mijn een sterke steun
Een wat duurdere rugband gekocht hier…
Een wat duurdere rugband gekocht hier en dat merk je ook wel.
Heel verschil met het ding wat ik eerst had ze hebben nog vele duurdere maar daarvan weet ik niet zeker of dat wel goed was voor het type rugpijn wat ik heb/had
Week ik gebruik en kan weer normaal lopen en bijna geen last meer van de rug.
Bij dit bedrijf besteld en is uitstekend gegaan
Ik ben erg tevreden met dit product, de pijn wordt sterk verlicht/weg gewerkt.
Ik ben erg tevreden met dit product. Ik werk in de diamant industrie en ik sorteer diamanten via een sortoscoop elke dag. Mijn rug deed altijd heel veel pijn, en ik ben nog geen 21 jaar oud! Ik heb dit ding gekocht en dit heeft mijn pijn heel goed verlicht/weg gewerkt. Je moet wel echt zorgen dat je het op een correcte manier aanbrengt, dat kan soms even zoeken zijn. Ik zou er echt heel graag elke dag 24/7 mee rondlopen, maar dat lukt ook niet altijd omdat ik aanvoel dat ik het soms wel moet uitdoen omdat mijn spieren anders verstijven.
Even geleden een nekbrace besteld via…
Even geleden een nekbrace besteld via deze verkoper. Goed geholpen geweest en pakket kwam op tijd aan
Super
Recent een nekbrace aangeschaft na dat de dokter me het aanraadde. Kwam terecht bij the shape label en de brace die ik daar aankocht heeft enorm veel geholpen met mijn artrose.
The shape label
Had een rugbrace geadviseerd gekregen door een medewerker en ben zeer verrast over het resultaat, mijn nekklachten werden ook minder. Aan te raden winkel!
Hebben mij een rug corrector aangeraden…
Hebben mij een rug corrector aangeraden die perfect voor me is. Zeer tevreden!
En savoir plus sur les différents types d'avis.