Banner for Ticketbeurs

Ticketbeurs Avis 51

4,5

Kaartjes gekocht bij Ticketbeurs voor Free Your Mind festival die bij aanvang geblokkeerd bleken te zijn (wisten de verkopers ook de avond vtv). Bij aankomst dus opnieuw kaartjes moeten kopen, totale... Voir plus

Op zoek naar kaartje DTRH, onmogelijk om ergens te vinden. Via Ticketbeurs binnen één uur een kaartje kunnen kopen (op mijn naam gezet via Ticketmaster). Kaartje d.m.v. gelijkoversteken (Ticketbeurs... Voir plus

Kaartje gekocht voor DGTL. Ticketswap was alles meteen uitverkocht. Ik Dacht ik probeer het ergens anders. Bij ticketbeurs uitgekomen. In het begin een beetje wantrouwend maar toch de gok genomen. In... Voir plus

Meerdere malen een defqon ticket via marktplaats proberen te kopen. Helaas niet gelukt ivm oplichters. Ontzettend goed geholpen door ticketbeurs nadat ik een kaartje had gekocht via de website van tic... Voir plus

1. Billetterie de spectacles

Ticketbeurs is een platform voor de koop en verkoop van tweedehands tickets. Ben je ziek en kan je niet naar een concert? Verkoop je ticket via Ticketbeurs. Wil je naar een festival en zijn alle kaarten uitverkocht? Koop je kaart op Ticketbeurs. Ticketbeurs biedt 100% veiligheid via de Money-back garantie. Wat Ticketbeurs verder onderscheidt van andere swapsites is dat onze servicekosten veel lager zijn en dat de helpdesk telefonisch bereikbaar is.

4,5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Great customer service. Simple process.

I got a ticket for Down the Rabbit Hole, and there were some issues with the seller not transferring the ticket (twice, so I was just unlucky). But after contacting the company, Niels found another ticket (even at midnight) for me and that went well.

Truly great customer service and i would trust them again fully.

30 juin 2023

Réponse de Ticketbeurs

Thanks, i was happy that i could help you in the end!

Ticket kopen ging soepel!

Ticket voor down the rabbit hole gekocht. Transfer liep tegen een probleem aan, snel opgelost door eigenaar van Niels. Geld pas overgemaakt naar de verkoper toen het ticket definitief in mijn ticketmaster. Down the rabbit-hole binnengekomen, dus geslaagd gebruik!

29 juin 2023

Heb twee kaarten via deze site…

Heb twee kaarten via deze site verkocht. Was duidelijk proces. Optijd uitbetaald en geen bijzondere kosten. Top!
Als koper alleen vervelend dat je moet vertrouwen dat de verkoper de kaarten zelf niet meer gebruikt.

21 juin 2023

Réponse de Ticketbeurs

Ja bij pdf tickets is er altijd een klein risico dat het ticket al gebruikt is, daar zijn we eerlijk over. Maar daar hebben we de money-back garantie voor bedacht. Als je die erbij neemt krijg je je geld terug als je dat overkomt (en je kan het aantonen met een video of filmpje)

Super service en goed persoonlijk contact

Ik kwam ticketbeurs tegen op een advertentie op marktplaats en kende het eerst nog niet. Ik heb via hun een van de laatst kaartjes van HoH kunnen kopen, en ben tijdens de transactie en personalisatie heel netjes te woord gestaan door Niels de eigenaar. Uitstekende service en ik ga zeker in de toekomst vaker kaartjes hier kopen

23 mai 2023

Réponse de Ticketbeurs

Bedankt Martijn! Graag gedaan hoor :-)

Contact en legitiem

Niels de eigenaar heeft mij keurig snel te woord gestaan. Het ticket is iets duurder dan normale verkoop maar je kunt teminste nog aan een kaartje komen. Ook krijg je geld terug als je gescamt wordt. Mijn ticket is gevalideerd door de organisatie dus ik ben zeker tevreden.

10 mai 2023

Top klantenservice

Bij het betreden van het Lowlands festival had ik een issue met mijn ticket. Maar na contact met de uiterst vriendelijke klantenservice had ik binnen no time het issue opgelost en kon ik naar binnen.

19 août 2022