Returnerte varer 21.mars. fikk beskjed om at de hadde mottatt returen den 25. Mars. Nå 21 April har jeg enda ikke fått tilbakebetalt for varene jeg returnerte. Det tar ekstremt lang tid.

2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

1 k avis

A répondu à 73 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Returnerte varer 21.mars

21 avril 2026

Jeg har bestilt pistasj krem

Jeg har bestilt pistasj krem. Den er både deilig og ganske sunt. God alternativ for smører brød. Dyppe frukt. Eller som dessert med God samvittighet..tights kunde service har full respekt for kunde og svarer veldig raskt på mail adresse. Jeg anbefaler absolutt folk til å handle her..trygghet. respekt. Og kvalitet

1 avril 2026

Hei💛

Vi setter pris på våre kunder, og helt fantastisk at du er fornøyd ✨

Ønsker deg en fantastisk dag, og gi beskjed om du noen gang skal trenge litt hjelp av oss 💛

Gir tights.no 4 stjerner da jeg synes…

Gir tights.no 4 stjerner da jeg synes de burde informere om en noe lengre leveringstid enn det man gjerne forventer sammenlignet med andre store leverandører. Jeg handler mye hos Zalando og Getinspired og de sender nærmest på dagen. Å her tok det en god uke før produktene ble sendt.
Men jeg er veldig fornøyd med alt jeg kjøpte, synes jeg fikk mye for pengene. Kommer garantert til å handle hos tights.no igjen.

12 mars 2026

Hei, Anne-Lee!💛

Tusen takk for tilbakemeldingen din!

Jeg sender den videre til riktig avdeling slik at de kan ta en nærmere titt på det.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å si ifra!🙌✨

Veldig gøy at du var så fornøyd med varene dine ✨✨

Ha en nydelig dag!

Gode produkter og priser

Gode produkter og priser. Trekker litt ned pga lang leveringstid

19 mars 2026

Hei 💛

Vi setter pris på våre kunder, og helt fantastisk at du er fornøyd ✨

Det å bruke 3 dager på og pakke 1 ting…

Det å bruke 3 dager på og pakke 1 ting er helt sykt er helt latterlig! siste gangen jeg gidder denne drit nettbutikken, er faen meg tull hver gang, styr unna!

12 mars 2026

Hei Marcus!

Takk for tilbakemeldingen. Jeg forstår veldig godt at det er frustrerende å vente 3 dager på pakking, og jeg beklager at vi ikke levde opp til forventningene dine denne gangen. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.
Vi tar tilbakemeldingen med oss videre for å forbedre rutinene våre for å få varene raskere ut.

Vi har svart deg på mail angående denne saken og håper løsningen i e-posten vi sendte deg som god og at pakken nå kommer frem til deg så raskt som mulig uten videre forsinkelser!

Svært treg levering og mangelfull info

Bestilte varer om morgenen den 22 februar med Helt hjem. Varene er tilsynelatende pakket og sendt fra lager samme kveld og Helthjem bekrefter mottak av varene og at det er en pakke på vei til meg.

Hører så ingenting før Postnord plutselig har fått ansvar for å levere pakken den 28 februar. De hentet pakken på lageret den 2.mars.Jeg er i dag 4 mars fortsatt spent på når jeg får pakken levert, for via postnord er det ikke annen informasjon enn at pakken ble hentet fra lageret.

Hadde en plan om å bruke varene i forrige uke siden tights tillater seg å reklamere med at de er hurtige i forsendelsen

Oppdaterer til 3 stjerner etter at Tights.no faktisk tok tak i saken og fikset kjapp leveranse og plaster på såret etter min opprinnelige beskrivelse her

4 mars 2026

Hei!

Takk for din henvendelse.
Jeg viser til e-posten jeg sendte deg idag, hvor vi gjennomgikk saken din.

Jeg forstår godt din frustrasjon når leveringen tar lengre tid enn forventet, spesielt når du hadde planlagt å bruke varene i forrige uke. Selv om pakken ble sendt raskt fra vårt lager, ser vi dessverre at det har oppstått en uventet forsinkelse hos fraktleverandør i dette tilfellet.

Håper du finner løsningen i e-posten vi sendte deg som god og at pakken nå kommer frem til deg så raskt som mulig uten videre forsinkelser!

Vi beklager ulempene dette har medført for deg.

Veldig rask levering

Veldig rask levering! Jeg bestilte sko på onsdag, og torsdag morgen lå de på dørmatta mi. Skoene er både kule og gode å gå i.

19 février 2026

Tar ikke ansvar

Tar ikke ansvar. Kjøpte D vitamin dråper som førte til at jeg havnet på sykehus med akutt nyresvikt. Fikk beskjed fra tights.no om kun å kaste flaskene som var kjøpt uten noen form for kompensasjon. Da de ikke selger resept medisin men kun "kosthold" så trenger de dermed ikke å sjekke noe som i henhold til kvalitet tydeligvis. Slike aktører skulle og burde bli forbudt i det norske markedet.

29 janvier 2025

Réponse : Tights.no

Hei! Kan du kontakte oss på kundeservice@tights.no? Så skal vi selvsagt løse dette på en bedre måte.

Takk!

Veldig fornøyd

Jeg har bestilt en del varer fra dem i fjor og i år. Jeg er overrasket hver gang hvor fort de sender varene! Sist bestilling gjorde jeg på en torsdag kveld og varene kom på lørdag. Hvordan de får til dette er for meg et mysterium. Jeg har bestilt både matvarer og trenings produkter fra dem, og jeg er alltid like fornøyd. De har også veldig gode priser! Kommer til å fortsette å bestille varer fra dem ❤️ Kjempe fornøyd!

24 janvier 2026

Hei, Sabine!💛

Vi setter pris på våre kunder, og helt fantastisk at du er fornøyd ✨

Jeg bestilte en ordre for 4 dager…

Jeg bestilte en ordre for 4 dager siden, den er ikke blitt sendt enda og jeg har sendt mailer i 3 dager til kundeservice og ikke fått svar en eneste gang… Jeg må ha orderen før fredag og var derfor jeg bestilte forrige uke, hvis den ikke blir sendt idag så rekker jeg ikke få den, og jeg får ikke noe svar fra kundeservice heller. SISTE gang jeg bestiller noe som helst herifra!

14 janvier 2026

Hei 💛

Vi beklager så masse for at du ikke har fått svar fra oss, og at pakken din er forsinket. Om denne fortsatt ikke er mottatt, send oss gjerne en ny mail til kundeservice@tights.no eller en melding på facebook så skal vi hjelpe deg!

Takk for at du gir oss tilbakemelding, så håper vi at pakken din nå er mottatt 💛

Skoen er lett og puster enda bedre enn…

Dette er hvordan de selger denne Kina skoen! Temu har bedre sko i sitt sortimang.
Sandaler er faktisk bedre kvalitet

Skoen er lett og puster enda bedre enn førstegenerasjons Levitate. Levitate S02 har et stilrent design med pustende mesh på oversiden som gjør den behagelig på varme dager og under intensive økter - samtidig som du ser ekstremt bra ut med den!
Du finner denne skoen i flere farger, med den ikoniske hvite Levitate sålen

1 septembre 2025

Skikklig dårlig

Skikklig dårlig, utrolig komplisert retur. Mat varene smaker helt forferdelig. Å dårlig kunde service! Kommer ikke til å handle her igjen!

4 décembre 2025

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss. Vi synes det er leit å høre at produktene ikke falt i smak, og at du opplevde returprosessen som vanskelig.

Smak er heldigvis forskjellig fra person til person, men vi forstår godt at det kan være skuffende når noe ikke lever opp til forventningene. 😢💛

Vi tar med oss tilbakemeldingen videre 💛

Kjøpte en tights for noen uker siden og…

Kjøpte en tights for noen uker siden og den gnager så jævlig i rompa at jeg blir gal.

22 novembre 2025

Hei!💛

Åh, så leit å høre at produktet ikke stod til forventningene!
Send oss en mail om du behøver hjelp med å returnere varen.

Takk for tilbakemeldingen din!

Styr unna

Styr unna!

Har nå kontaktet kundeservice tre ganger uten svar.

Penger er trukket fra konto fror over en måned siden, men når jeg ser her inne hvor mange vi er i samme båt synes jeg vi skal gå sammen å politisnmelde de som styrer dette firmaet.
Det er rett og slett svindel.

Har jeg ikke fått varer/penger tilbake innen desember tar jeg saken videre.

25 novembre 2025

Hei!

Vi beklager så masse for at du ikke har fått hjelp med ditt problem. Og forstår selvfølgelig din frustrasjon rundt dette.

Kunne du sendt oss en e-post på kundeservice@tights.no eller på messenger? Så skal vi selvfølgelig hjelpe deg med saken din!

Hører fra deg!

Har handler her ifra i flere år.

Har handler her ifra i flere år.
De har konkurransedyktige priser og varer jeg foretrekker.
Men tights har desverre tapt seg en del de siste 3-4 årene, og blir bare verre og verre.
Feil og mangler i bestillingene.
Bestiller hjemmelevering og får sjeldent pakkene levert hjem.
Utvalget på nettsiden varierer helt ekstremt, varer er utsolgt og tom på lager i flere uker og måneder.
Produkter jeg liker svært godt bare forsvinner fra nettsiden og kommer aldri tilbake.
Sortementet er så varierende og ustabilt at jeg ikke kan regne med at tights har varene lenger, kan rett og slett ikke stole på det lenger..
Eller om og når jeg får varene også.
Det skal ikke ta 3 uker fra en bestilling er bestilt, til den blir sendt..

1 août 2025

Réponse : Tights.no

Hei! Takk for at du deler dine erfaringer og ikke minst for at du har vært kunde hos oss i flere år.

Samtidig er det selvsagt leit å høre at du har opplevd feil med dine bestillinger. Dette er absolutt ikke slik vi ønsker at handleopplevelsen hos oss skal være og vi har full forståelse for at dette har vært frustrerende for deg.

Når det gjelder produkter som forsvinner fra sortimentet, skjer det noen ganger på grunn av leverandører, sesong, produksjon eller kvalitetssikring. Men, gi oss gjerne beskjed om hvilke produkter du savner i sortimentet slik at vi kan vurdere produktene.

Vi ønsker veldig gjerne å se nærmere på bestillingene dine og finne ut hva som har skjedd slik at vi kan rette opp. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@tights.no slik at vi kan følge opp saken på nytt💛

Takk for tilbakemelding!

Har bestilt og betalt for hjemlevering

Har bestilt og betalt for hjemlevering. De har registrert adresse til pakkeboks PostNord.. dermed får jeg ikke pakken hjem. Heller ingen mulighet for rask kontakt med kundeservice..

14 novembre 2025

Réponse : Tights.no

Hei! Send en mail til oss på kundeservice@tights.no, så finner vi en løsning💛

Useriøs bedrift!

Bestilte varer fra tights.no den 31 oktober. Det er 11 dager siden og varens status er den samme som den var siden 31 oktober.
Jeg har skrevet til kundeservice 2 ganger uten å få svar. Dem har heller ingen telefonnummer!
Tregeste norske selskap jeg har vært bortpå.

31 octobre 2025

Réponse : Tights.no

Hei! Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du opplever at det har tatt tid, og at du ikke har fått svar i tide. Vi kan se i våre systemer at vi svarte deg allerede dagen etter at henvendelsen din ble mottatt, så vi ønsker gjerne å hjelpe deg videre hvis du ikke har fått vårt svar.

Vi har dessverre ikke telefonnummer, men vi gjør vårt beste for å hjelpe via e-post så raskt som mulig.

Ta gjerne kontakt med oss igjen om det er noe mer du ønsker å tilføye i saken din, så ordner vi opp!💛

Strupet kundekontakt. ingen respons.

Bestilte varer for over en uke siden, og systemet sier kjøpet er fullført. Fraktleverandøren mottok aldri pakken. Eneste kommunikasjonsformen til Tights er epost skjema. Har sendt 3 eposter i løpet av uken å får ikke svar på noen av dem. Dette er for dårlig!
Tar det over en uke å svare på en epost, så er noe feil en plass!
Pakker og varer kan forsvinne, men å strupe in-kontakt fra kunder er dessverre blitt en kjent kontrolltaktikk fra tjenesteleverandører på nett. Dette er bunnskvip av karakter fortjent.

10 novembre 2025

Réponse : Tights.no

Hei! Så leit å høre om opplevelsen din. Vi ønsker å rette opp i dette dersom saken din enda ikke er løst. Send oss gjerne en ny mail med ditt ordrenummer eller en melding på messenger, så skal vi gjøre alt vi kan for å rette opp i dette.

Takk for at du deler dine erfaringer, det hjelper oss å bli bedre💛

MONSTER MELKESJOKOLADE

De er greie da … men jeg vil si min mening om Monster sukkerfri melkesjokolade: DEN ER MILEVIS FRA Å VÆRE SØT NOK — Dette er noe diabetikere flest misliker — Dere andre som skryter dere ihjel - er trolig trenings frikere - og synes da at søtsmak ikke er viktig !

18 octobre 2025

Hei!💛
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding. Vi tar med oss dette videre i vårt arbeid😄