Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Twee tijdschriften besteld die snel werden verzonden/geleverd. Ook netjes verpakt. Dus heel tevreden. Feedback: Plastic zou beter vervangen kunnen worden door stevig papier ivm milieuvervuiling. De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super! Twee werkdagen later werden mijn tijdschriften in de brievenbus geleverd, zorgvuldig ingepakt in een dikke envelop met noppenfolie. Nu ik alle negatieve reviews heb gelezen, ben ik haast ve... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Zeer lange levertijden. Nu al paar keer besteld en vaker wel dan niet duurt het minimaal een week nadat je je bestelling geplaatst hebt voordat je een email ontvangt dat de bestelling is verzonden.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 9 oktober drie tijdschrifen besteld. Wel betaald nooit ontvangen. Sinds 16 oktober zijn de tijdschriften al onderweg ;-) Geen reactie ontvangen op mijn verzoek over toesturen. TijdschriftNu blijk... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Twee tijdschriften besteld die heel…

Feedback: Plastic zou beter vervangen kunnen worden door stevig papier ivm milieuvervuiling. De traceerinformatie bleef hangen op ‘onderweg’, dus die wordt niet bijgewerkt naar de juiste status. Dat leidt tot verwarring.

6 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal tevreden!

Nu ik alle negatieve reviews heb gelezen, ben ik haast verrast. Maar hier was echt niets verdachts of vreemds aan. Blij met de goede service!

9 août 2025

Triest!!!!!!!

Wat duurt het mega lang voordat ik mijn tijdschrift heb ontvangen........
Is toch niet zo moeilijk, inpakken en op de post doen........
Dacht even een leuk F1 tijdschrift als verrassing voor mijn vader te bestellen en een paar dagen later mee te nemen op visite, kon mooi met lege handen heen........
Triest!!!!!!

27 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Traag, maar wel aangekomen!

Boek besteld en goed aangekomen + mail naar klantendienst is ook correct beantwoord geweest.
Enige nadeel op beide: heel traag.

Ik was enigzins gealarmeerd toen ik 2 weken na bestellen de zeer lage Trustpilot-score zag maar ik kan getuigen dat in mijn geval alles correct is verlopen, zij het zeer traag.
Dus wat mij betreft, zeker geen oplichters/fraude/onvriendelijke partij maar gewoon het tegengestelde van next-day-delivery. Ik denk dat er veel perceptie zou kunnen verbeteren als er meer proactief zou gecomminiceerd worden over termijnen. Maar eind goed, al goed: Blij met product.

17 janvier 2025

Oplichting

Bestelling geplaatst, betaald en never heard of since. Je kunt ze niet contacten anders dan met email, waarop 0 reactie. Wat een oplichting. Nooit bij ze bestellen.

13 novembre 2024

Wisselend succes

TijdschriftNU reageert niet op mails
3 tijdschriften besteld, nog steeds niet ontvangen
Heel slecht
Update: het is bij postnl verkeerd gegaan. Neemt niet weg dat TijdschriftNU had kunnen controleren.

Afgelopen weekend (1dec) weer een bestelling gedaan. Deze keer goed en snel geleverd

20 octobre 2024

Oplichting

TijdschriftNu blijkt dus pure oplichting te zijn.Ga in het vervolg weer gewoon naar de winkel.
Heb mijn probleem nu overgedragen aan Niet bezorgd.nl om mijn geld terug te krijgen want de tijdschriften hoef ik niet meer.

9 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Eigenlijk is 1 ster nog teveel!!!

Eigenlijk is 1 ster nog teveel! Ook ik heb de vervelende ervaring wél betaald te hebben, maar niets ontvangen. Ze hebben wel een bevestiging gestuurd dat het tijdschrift verstuurd is, maar ik heb niets ontvangen. Hierop per email gereclameerd, geen reactie op ontvangen. Na nog een week wachten, de klantenservice gebeld. Na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan, door een vriendelijke dame te woord gestaan. Zij zou het regelen met de betreffende afdeling, maar helaas na 1,5 week nog steeds geen bevestiging dat het tijdschrift is verstuurd en dus ook geen tijdschrift ontvangen. Twee dagen geleden nogmaals een email gestuurd, maar ook daar (nog) geen reactie op. Bestel daar dus maar niet, je bent je geld kwijt.....
Aanvulling: een dag nadat deze review geplaatst is, heb ik dan toch eindelijk het tijdschrift ontvangen. Of het door mijn laatste email is gekomen of door de review dat weet ik niet. Inhoudelijk is er niet meer door TijdschriftNU gereageerd. Een excuus en uitleg was toch wel het minste. Voor mij 1x maar daar ga ik nooit meer bestellen...

14 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Het lijkt een aanbieding.

Het lijkt een aanbieding.. meerdere tijdschriften voor 12,95. Er wordt gesuggereerd dat er 1 gratis is. Tot je op site kijkt (na je bestelling) en je ziet dat de bladen los 6,99 zijn. Dan had ik er gewoon 1 besteld…. Misleiding vind ik dat.

30 novembre 2023

Pure oplichterij

Op 15 augustus een tijdschrift besteld. Wel betaald nooit ontvangen. Geen reactie ontvangen op mijn verzoek over toesturen.

19 septembre 2023

Pure oplichting

Tijdschriften betaald en daarna niets meer. Reageren op mails kunnen ze ook niet. Oplichters.

8 septembre 2023

Oplichters

Een schaamteloos bedrijf. Ben al sinds 31 mei bezig. Herken me helemaal in andere reviews. Wordt niet gereageerd op mail, beloven van alles maar er gebeurd niets. Heb uiteindelijk maar abonnement opgezegd en een maand moeten wachten op bevestiging na tig keer bellen met weer vage beloftes. Uiteindelijk kreeg ik de bevestiging vorige week, weerbellen en ik heb bijna € 100,= van ze tegoed. Hebben ze overgemaakt op “mijn“ rekeningnummer, echter ik heb nog NOOIT een rekening bij deze bank gehad. Het rekeningnummer werd wel genoemd. Schending Privacy!!! Ze kunnen niet zeggen of ze MIJN geld wel op MIJN bankrekening kunnen storten. ER is altijd abonnementsgeld overgemaakt van mijn bankrekening en dat kunnen ze zien. Er vind geen controle plaats ze doen maar wat. Inmiddels melding bij Radar gemaakt. Maar weer afwachten of ik ooit bericht ga krijgen en mijn geld ga krijgen.

31 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Beste mensen laten we ons allen samen…

Beste mensen laten we ons allen samen melden bij TROS Rader om New Skool Media echt het zwijgen op te leggen.
Een a sociaal bedrijf die niets oplost en niet op e-mails reageert alleen zakken vuld.
Laten we ons samen spannen samen zijn we sterk.

17 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel niet bij dit bedrijf, één bak ellende!

Bestel niet bij dit bedrijf! Wij hadden ruime tijd voor de Tour de France een Tour pakket besteld. In de week voor de Tour eindelijk bericht dat ons pakket onderweg was. Maar helaas, werd aangeboden op het verkeerde adres verderop in de straat en die mensen hebben het niet aangenomen. Dan maar even gebeld, gesprek heeft ons ook weer €6,- gekost maar men beloofde wel dat er een nieuw pakket opgestuurd zou worden en wij het nog voor de Tour de France zouden ontvangen. Helaas, de Tour is nu voorbij en nog steeds geen pakket ontvangen. Boze e-mail gestuurd gisteren, geld terug gevraagd. Maar helaas geen antwoord. Maar wel om de haverklap een e-mail met aanbiedingen en reclame sturen. SCHAAMTELOOS!!!!

26 juillet 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus