Tiles R Us AB Avis

1 925
TrustScore 3 sur 5

2,8

Snabb service Gillar företag på nätet som tillhandahåller prover/provbitar till rimlig kostnad innan man ska beställa! Det gör att du inte behöver ha en klump i magen huruvida färgen eller utseendet... Voir plus

Jätte dåligt bemötande och service. Mycket som finns på hemsidan är defekta ojämna kakel och klinker. Det tog världenstid att montera upp det. När vi ringde och reklamera fick till svars att... Voir plus

Varning! Vi köpte kakel och klinker Orion för badrummet. Och dem var bra böjda i mitten på klinkern. Ringde för att reklamare. Vad får man till svar, att man får vad man betalar för. 😅 D... Voir plus

Jag mejlade företaget då jag inte fått min beställda och betalda provbit på över 3veckor.Bad om en förklaring, vilket jag fick nästa dag; provbiten hade förmodligen kommit bort i posthanteringen; Den... Voir plus

1. Société de construction

Informations provenant de diverses sources externes

KÖP KAKEL HOS EN RIKTIG KAKELSPECIALISTEN Tiles R Us kan alltid erbjuda unika kakel fynd – vi gör det både prisvärt och enkelt för er!Tiles R Us är Sverige bästa kakel butik på nätet – en välsorterad webshop för kakel, mosaik & klinker. Som kund hos oss handlar du säkert, enkelt och alltid fraktfritt. Hos oss hittar ni ett brett utbud för alla kakelmiljöer som badrum & kök men även frostfria klinker plattor för utomhusmiljö som uterum eller terrass.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 925)

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trevliga personal

Trevliga personal, känsliga klinker men så klart för att de har varit billigt, jag rekomenderar om ni vill har bra grejer för ett billigt pris

2 avril 2023

Jätte oseriöst företag!

Jag fick fel bränningsnummer på mitt klinker och dom erkände till och med att de var doms fel men ändå vägrade dom ge återbetalning eller nytt klinker. Väldigt oseriös kundservice och företag överlag rekommenderar verkligen inte!

31 mars 2023
Avis spontané

Hej Viggo,
Som vi sagt till dig innan så av alla dom tusentals leveranser vi skickar årligen så är det inte konstigt att det någon gång blir fel. Därför är vi väldigt tydliga med att kunden kollar färg koden på produkten när den levereras och inte vid påbörjar läggning av plattorna för att sen upptäcka felet.
Hade detta fel upptakts vid leverans så självklart hade vi skickat nya klinker plattor till dig.
Vad det gäller vår kundservice! så har vi besvarat alla era mejl med en bemötande och trevlig ton.
Med Vänliga Hälsningar TilesRus

Vi har beställt en kakelplatta för…

Vi har beställt en kakelplatta för påseende och betalt 10kr men inte fått ngn.
Nu är det försent då vi hittat en annan som vi köpt för att kakla vårt badrum.
Vi har fått ett meddelande om att den skulle vara skickad så var felet är???
Trots detta önskas trevlig vår!

27 mars 2023

Hej Conny!

Tack för att du tog dig tid att recensera oss.

Det händer ibland att Postnord tappat bort paket, så det är därför
vi föreslår alltid våra kunder att kontakta vår kundtjänst först, innan dom skriver en recension på Trust Pilot. Vi kunde skicka prov med ett annat fraktföretag

Kundservice
Tiles R Us

Hej !
Tack för att du tagit dig tid att recensera oss.
Leveransen av beställningsvaror är inte beroende av oss, det beror på fraktbolag och leverantör. Så, ibland vet vi inte exakt ankomstdatum men det viktigaste är att du har mottagit din beställning inom den tidsram som vi skrev för produkter som du beställt (15-20 arbetsdagar)

Med vänlig hälsning,
Kundtjänst