Tiles R Us AB Avis

1 925

2,8

Snabb service Gillar företag på nätet som tillhandahåller prover/provbitar till rimlig kostnad innan man ska beställa! Det gör att du inte behöver ha en klump i magen huruvida färgen eller utseendet... Voir plus

Jätte dåligt bemötande och service. Mycket som finns på hemsidan är defekta ojämna kakel och klinker. Det tog världenstid att montera upp det. När vi ringde och reklamera fick till svars att... Voir plus

Varning! Vi köpte kakel och klinker Orion för badrummet. Och dem var bra böjda i mitten på klinkern. Ringde för att reklamare. Vad får man till svar, att man får vad man betalar för. 😅 D... Voir plus

Jag mejlade företaget då jag inte fått min beställda och betalda provbit på över 3veckor.Bad om en förklaring, vilket jag fick nästa dag; provbiten hade förmodligen kommit bort i posthanteringen; Den... Voir plus

1. Société de construction

Informations provenant de diverses sources externes

KÖP KAKEL HOS EN RIKTIG KAKELSPECIALISTEN Tiles R Us kan alltid erbjuda unika kakel fynd – vi gör det både prisvärt och enkelt för er!Tiles R Us är Sverige bästa kakel butik på nätet – en välsorterad webshop för kakel, mosaik & klinker. Som kund hos oss handlar du säkert, enkelt och alltid fraktfritt. Hos oss hittar ni ett brett utbud för alla kakelmiljöer som badrum & kök men även frostfria klinker plattor för utomhusmiljö som uterum eller terrass.

Moyen

2 k avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

(1 925)

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

En bra butik!

Bra service. Attraktiva priser. Stort sortiment. Villiga att ge rabatt vid större köp och vi fick viss rabatt vid köp idag eftersom vi handlat mycket i butiken tidigare.

9 février 2023

jeg har ikke set så dårlig kvalitet…

jeg har ikke set så dårlig kvalitet flise😔 Klinker Marquina glaseret 60x60 som er fake,jeg vasker gulvet 3-4 på dagen😭 og stadig når man går på den så er der fodaftryk over det hele, den har en fedtet overflade som ikke kan vaskes af.

8 février 2023

Köpte eps betong 72 säckar allt gick…

Köpte eps betong 72 säckar allt gick smidigt, pengarna drogs från kortet och allt verkade bra. Men ett par dagar senare när man satt igång hela jobbet med planeringen av vattenburen värme samt 3 ton flytspackel som ska flytas på så får jag beskedet att det finns 6 säckar på lager. Sorry alltså, inga fler affärer hos er👎👎

25 janvier 2023

Klinker prover

Jag beställde prover på klinker. De bitarna jag fick är så små (9x15cm) att det går inte att se och förstå mönstret på klinker. Det var bara slöseri med pengarna. De bara åkte i soporna direkt.

9 janvier 2023