Shirt besteld van Timeless Treasury via Vinted. Shirt was in perfecte staat. Verkoper is erg vriendelijk en het pakket was snel verzonden. Al met al heb ik een fijne ervaring gehad. Zeker een aanrader... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super mooie quarterzip, echt van goede kwaliteit. Ziet er zo goed als ongedragen uit en de bestelling was best snel. Zeer tevreden.
Prima authentieke spullen van Ralph Lauren. Het is goedkoop en duurzaam! Heel tevreden met Timeless Treasury. En als je veel vinted krediet heb kan je ze daar ook vinden! Het is zeker niet mijn laatst... Voir plus
Vandaag heb ik een bestelling geplaatst bij Timeless Treasury. Ik heb hier een vintage Ralph Lauren jas besteld, om het bedrijf eens uit te testen. Bij aankomst van het pakket heeft DPD het... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Timeless Treasury is ontstaan vanuit de behoefte naar een centraal verkooppunt voor exclusief Ralph Lauren kleding en accessoires. Ons aanbod is nieuw, gedragen en vintage, maar met de garantie dat alle aangeboden items authentiek en in (hele) goede conditie zijn. Ontdek het exclusieve aanbod van Timeless Treasury waar kwaliteit, stijl en authenticiteit samenkomen.
Coordonnées de contact
Nassausingel 26, 4811DG, Breda, Pays-Bas
- 0636120294
- info@timelesstreasury.nl
- timelesstreasury.nl
Goede kleding
Shirt besteld van Timeless Treasury via…
Shirt besteld van Timeless Treasury via Vinted. Shirt was in perfecte staat. Verkoper is erg vriendelijk en het pakket was snel verzonden. Al met al heb ik een fijne ervaring gehad. Zeker een aanrader!
Mooie producten!
Mooi product, zoals beschrijving. Heel snel verzonden (zelfde dag) en ze reageerde snel op mijn vragen! De jas die ik had gekocht was goed en mooi ingepakt en rook ook nog eens lekker.
My experience was perfect!!!
My experience was perfect!!! Everything was perfect!!! I recommend the web site store, very highly! Thank you so much for everything!
I will definitely be back again soon for new shops! :D Yours outfits all them is original,look great quality and amazing! I am very happy with my clothes the box arrived in my house very fast…I am so happy with everything!
Thank you again!!! 🙏🏽😃
Prima authentieke spullen van Ralph Lauren
Prima authentieke spullen van Ralph Lauren. Het is goedkoop en duurzaam! Heel tevreden met Timeless Treasury. En als je veel vinted krediet heb kan je ze daar ook vinden! Het is zeker niet mijn laatste bestelling
Fijn nieuw adresje
Fijne communicatie, snel en goed verpakt verzonden en een top bodywarmer mogen ontvangen! Wij houden de pagina in de gaten!
Mooie kleding gekocht
Mooie kleding gekocht, vriendelijk geholpen en de verzenden was zeer netjes en snel verzorgd.
Top bedrijf
Heel snelle verzending.
Goede communicatie en vriendelijke mensen!
De jas was in perfecte staat.
Zeer snelle afhandeling en verzending.
Zeer snelle afhandeling en verzending.
Product goed verpakt en in zeer goede staat ontvangen. Tot de volgende keer!
Ik heb een overhemd bestelt bij…
Ik heb een overhemd bestelt bij Timeless Treasury en dit was uitstekend! Goede kwaliteit, snelle levering, duidelijke communicatie en een scherpe prijs!
Ik raad het zeker aan om hier te bestellen
Bodywarmer besteld en binnen 2 dagen…
Bodywarmer besteld en binnen 2 dagen geleverd in nette professionele verpakking. Product in uitmuntende staat tegen een scherpe prijs! We gaan zeker vaker bestellen.
Goede controle & nette service
Vandaag heb ik een bestelling geplaatst bij
Bij aankomst van het pakket heeft DPD het pakket hardhandig aangepakt en zat er een scheurtje in de jas. Dit kan gebeuren en was ook geen probleem.
Ik heb gelijk contact gezocht met een medewerker van Timeless Treasury en binnen 10 minuten had ik een reactie. "We sturen een retourlabel en het geld wordt teruggestort"
Het is lang geleden dat ik zo'n snelle service heb meegemaakt. Ik zal zeker nog eens bij dit bedrijf bestellen. Aanrader!
Ik was al een tijdje opzoek naar Ralph…
Ik was al een tijdje opzoek naar Ralph Lauren kleding, maar ik twijfelde of ik de hoofdprijs ervoor wilde betalen. Toen kwam in Timeless Treasury tegen. De winkel heeft een uitgebreid assortiment en de service is vlot en adequaat. De spullen die ik heb gekocht inderdaad Timeless. Zeker aan te raden!!
Mooie trui kunnen kopen voor een goede…
Mooie trui kunnen kopen voor een goede prijs! Snelle verzending! Zeker voor herhaling vatbaar
Paar items gekocht zoals omschreven…
Paar items gekocht zoals omschreven zeer nette Ralph Lauren kleding een eerlijke prijs
Een aanrader!
Heel tevreden over mijn aankoop
Heel tevreden over mijn aankoop! Snelle verzending en goed contact met de verkoper. Ik raad deze site aan.
Goede kwaliteit
En savoir plus sur les différents types d'avis.