Zaterdag 23 mei een zonnescherm van 6,40 m laten plaatsen. De monteurs waren ruim op tijd en zeer vriendelijk. Het scherm werd met aandacht voor preciesie opgehangen en heel goed en intens opgepoets... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het contact was vanaf moment een gelijk prettig. Ik had best wat vragen kreeg overal netjes antwoord op. De vakmensen die zijn gekomen hebben ook keurig werk geleverd. Ze hebben mee gedacht en waren s... Voir plus
Zaterdag een prachtig zonnescherm laten plaatsen door TOFF. Vanaf het begin was het contact met Mark zeer prettig, snelle en duidelijke communicatie. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en alles... Voir plus
Wij hadden een erg goed contact via de mail. Concrete vragen mbt onze wensen. Zeer uitgebreide keuze, goed advies en betrouwbare afspraken. Kortom, een zeer goed bedrijf met "ouderwetse" service.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!
Coordonnées de contact
Groeneweg (alleen op afspraak), 4759 BA, Noordhoek, Pays-Bas
- info@toffzonneschermen.nl
- toffzonneschermen.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Vandaag een prachtig zonnescherm laten…
Vandaag een prachtig zonnescherm laten plaatsen.
Vooraf goed afgesproken welk scherm en hoe het opgehangen zou worden, alle vragen via de mail zeer adequaat beantwoord. De monteurs waren zeer bekwaam en vriendelijk, alles vooraf netjes besproken.
Vervolgens hebben ze vakwerk afgeleverd en zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.

Tevreden!
Via vrienden kwam ik bij Toff zonneschermen. Er kon super snel een afspraak gemaakt worden. Op de dag zelf kwamen de vakmannen binnen en gingen gelijk professioneel aan de slag. Alle benodigdheden binnen handbereik en ze deden hun werk, maakte een praatje en kregen koffie.
Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang en gaf ze de ruimte wanneer nodig.
Wij zijn enorm blij met het vak werk en de uitkomst ervan. Hier zullen we veel plezier van hebben ☀️.
Bedankt!

Super service
Goede, snelle en open communicatie. Keurig optijd zoals vantevoren telefonisch gecommuniceerd. Aardige en goed werkende monteurs die de tijd nemen om het afstellen in de toekomst uit te leggen.
Super service en zeer tevreden klanten!

Mooie Zonneschermen
Mooie Zonneschermen.
Echt top, zaterdag zonneklep gemonteerd, monteurs waren super vriendelijk en professioneel. Voor een mooie prijs zijn wij er heel blij mee, ik kan het iedereen aanraden
Hartelijk dank hiervoor

Réponse de Toff Zonneschermen
Ik ben helemaal blij met mijn…
Ik ben helemaal blij met mijn zonnescherm. Op aanraden van Toff heb ik gekozen voor een taupe kleur. Het ziet er echt sjiek uit.
Voor de plaatsing wat contact gehad met Toff via de mail met al mijn vragen en elke keer binnen no time antwoord. De monteurs waren echt superaardig en kundig en heel precies. Ik kijk uit naar de zomer zodat ik het zonnescherm kan gebruiken!

Top kwaliteit geleverd
Top kwaliteit geleverd
Montage door vaklui aardig en beleefd
Raad dit bedrijf zeer aan

Behulpzaam & Meedenkend!
Zeer communicatief, behulpzaam en meedenkend bedrijf. Ons zonnescherm is in een paar uurtjes geinstalleerd en we kunnen niet wachten tot de zomer om er gebruik van te maken!
En niet te vergeten is de prijs-kwaliteit verhouding echt heel goed.

Réponse de Toff Zonneschermen
Fijn bedrijf komen afspraken perfect…
Fijn bedrijf komen afspraken perfect na. Ook goede communicatie met verkoop.

Réponse de Toff Zonneschermen
Super vriendelijke en vakbekwame…
Super vriendelijke en vakbekwame monteurs .
Ben zeer tevreden,t scherm is perfect.
Nogmaals bedankt.
Gr Anton en Roelie.

Réponse de Toff Zonneschermen
Elite service voor tweedehands…
Elite service voor tweedehands schermen.
Na bestelling binnen 2 weken geleverd. Omdat er iets mis was zonder problemen service geleverd en alles vervangen.
Zeer goede communicatie met planning/klantenservice en zeer kundige en aardige monteurs.

Mega mooie zonnenscherm
Echt geweldig op zondag zonnenscherm gemonteerd de monteurs super vriendelijk en vakkundig echt top , ook voor de tijd de comincatie echt top snelle reactie en ook super meegedacht en voor een super prijs we zijn er heel erg blij mee ik kan het ieder aanraden
Bij deze super bedankt

Vakmanschap Toff Zonneschermen
Communicatie met het bedrijf is top.
Zeer vakkundige monteurs, ze werken netjes, ruimen alles op, doen netjes hun schoenen uit, wat wil een mens nog meer.
Toff zonneschermen is een bedrijf die ik zeker kan aanbevelen.
Vooral het hergebruik van bestaande cassettes, wat zeer milieubewust is wat maakt dat je hierdoor onbewust je steentje bij draagt om de klimaatverandering wat af te remmen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit
Uitstekende service en goede prijs kwaliteit verhouding.
Bij ons gereviseerd elektrisch scherm geplaatst dit moest ook nog worden gemonteerd en oude mee genomen en een nieuw doek geplaatst in ons brustorscherm
De monteurs hebben zeer netjes en bekwaam gewerkt.
Wij zijn zeer tevreden een echte aanrader

Top bedrijf echt waar!!
Offerte aangevraagd voor een zonnescherm en er werd snel op gereageerd!
Na een rekenfout van onze kant 2 dagen voor het plaatsen ,contact opgenomen en er werd zeer snel op gereageerd.
Toff had voor ons gelijk een perfecte oplossing waardoor de plaatsing door kon gaan.Plaatsing gebeurde door echte vriendelijke vakmannen die puik werk hebben geleverd…Wij zijn zeer blij en tevreden dat er nog bedrijven zijn zoals Toff die hun klanten serieus nemen.
Niet twijfelen gewoon contact opnemen!

Net mijn zonnescherm geplaatst
Net mijn zonnescherm geplaatst, echt geweldig ben er super blij mee. Keurig geplaatst zeer vriendelijke mensen, ruimen ook netjes alles op en gaan niet eerder weg of het scherm moet perfect hangen. En komen hun afspraken na

Réponse de Toff Zonneschermen
Door het weer was de levering diverse…
Door het weer was de levering diverse keren uitgesteld.
Telkens vond er goed overleg plaats.
Uiteindelijk is de levering sneller uitgevoerd dan afgesproken.
Het werk werd uitgevoerd op een correcte manier,
het frame werd netjes gepoetst en het doek zorgvuldig opgehangen.

Réponse de Toff Zonneschermen
Zeer tevreden met het zonnescherm is netjes en vakkundig geplaatst alles is netjes opgeruimd ze waren netjes en vriendelijk zal jullie zeker aan bevelen bij andere mensen

Goede en fijne service
Goede en fijne service. De mannen die het scherm op komen hangen werken kundig en snel. Alles weer netjes opgeruimd als ze weg zijn. Raad het iedereen aan!

Réponse de Toff Zonneschermen
En savoir plus sur les différents types d'avis.