Zaterdag 23 mei een zonnescherm van 6,40 m laten plaatsen. De monteurs waren ruim op tijd en zeer vriendelijk. Het scherm werd met aandacht voor preciesie opgehangen en heel goed en intens opgepoets... Voir plus
Lisez les avis des autres
Het contact was vanaf moment een gelijk prettig. Ik had best wat vragen kreeg overal netjes antwoord op. De vakmensen die zijn gekomen hebben ook keurig werk geleverd. Ze hebben mee gedacht en waren s... Voir plus
Zaterdag een prachtig zonnescherm laten plaatsen door TOFF. Vanaf het begin was het contact met Mark zeer prettig, snelle en duidelijke communicatie. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en alles... Voir plus
Wij hadden een erg goed contact via de mail. Concrete vragen mbt onze wensen. Zeer uitgebreide keuze, goed advies en betrouwbare afspraken. Kortom, een zeer goed bedrijf met "ouderwetse" service.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!
Coordonnées de contact
Groeneweg (alleen op afspraak), 4759 BA, Noordhoek, Pays-Bas
- info@toffzonneschermen.nl
- toffzonneschermen.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ben erg tevreden aardige mensen alles…
Ben erg tevreden aardige mensen alles netjes afgewerkt

Een Toff zonnescherm!
Het contact verliep soepel, we hebben een zoekopdracht gegeven voor ons nieuwbouwhuis en de gewenste cassette werd snel gevonden, samen met een nieuw doek en vakkundige montage genieten we nu van ons zonnescherm wat werkt en oogt als nieuw, voor een leuke prijs!

Réponse de Toff Zonneschermen
Ondanks dat we even geduld moesten…
Ondanks dat we even geduld moesten hebben tot het juiste formaat geleverd kon worden hebben we inmiddels weer een strak scherm hangen die als nieuw oogt. Met lof voor de monteurs die tijdens de hitte onvermoeid doorgingen!

Prettige service
Fijn gevoel overgehouden aan koop van zonnescherm.
Snelle en duidelijke manier van communiceren.
Medewerkers waren bij plaatsing en montage zeer vriendelijk, behulpzaam en netjes.
Complimenten!

Réponse de Toff Zonneschermen
Het contact met klantenservice was…heel goed en adequaat.
Het contact met klantenservice was prima. Op vragen werd vrijwel direct gereageerd per mail.
Afspraken zijn keurig nagekomen. De
Monteur en assistente hebben heel hard, snel, zorgvuldig en netjes gewerkt. Ze wisten duidelijk wat ze aan het doen waren. Ook de prijs en kwaliteit verhouding is dik in orde.
We waren verbaasd dat deze service nog bestond!
We zijn heel tevreden en blij met het resultaat.

Toff zonneschermen
Toff zonneschermen, reageert snel, komt de afspraken na, vakkundig personeel dat netjes werkt en goede adviezen en info geeft.

Zeer vakkundig en vriendelijk
Zeer vakkundig en vriendelijk. Bovendien top kwaliteit. Zou er zonder te twijfelen zo weer bestellen . Ouderwets goede service

Zonnescherm 2de leven gegeven
Wij hebben 2 zomers op sites gekeken, gelezen, en info verzameld en onze aandacht werd getrokken door Toff Zonneschermen. Wij hebben gekozen om ons doek te vernieuwen. Na wat berichtjes heen en weer, hebben wij de maten en kleur doorgegeven. De week er na is ons nieuwe doek, middels vervangservice ingepland en geplaatst.
Wat een mooi stevige kwaliteit. Hadden we het maar eerder besteld, wat een verbetering. Onze dank gaat uit naar de vriendelijke ervaren medewerk(st)ers van begin tot eind hebben wij een geweldige ervaring ondervonden. Wij zijn trots op Toff, jullie doen de naam eer aan.

Ben heel erg tevreden
Ben heel erg tevreden! Er is heel goed en netjes gewerkt door hele vriendelijke en kundige mensen. Kortom als klant ben ik dik top tevreden. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Super snelle, keurige plaatsing
Super snelle plaatsing! Professionele monteurs die het binnen 2 uur hartstikke netjes hebben gemonteerd. Werken super netjes, schoonmaken van de aluminium delen waar dat nog nodig was, doek onder het nieuwe doek, echt super! Blij met het resultaat ook, mooie kwaliteit mooi qua kleur!

Top ervaring en resultaat
Snelle reactie op aanvraag offerte en andere vragen. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering. Medewerkers die het scherm hebben geplaatst en het oude hebben verwijderd, werkten netjes en snel, waren vriendelijk en overlegden goed over plaatsing. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Toffe ervaring !
Toffe ervaring !
Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, reageren snel sturen foto's met uitleg.
Montage is goed gedaan door de vakman en vakvrouw!
Luisteren goed naar je wensen ! en ruimen alles op.
Een aanrader als je niet te veel wilt betalen voor een nieuw scherm. 5 steren ervaring * * * * *

Réponse de Toff Zonneschermen
Goeie kwaliteit en ziet er zeer goed…
Goeie kwaliteit en ziet er zeer goed uit!! Super blij mee klant vriendelijk!
Werd na mijn online bestelling binnen een uur gebelt om alles te verifiëren! Heel netjes

Fijne ervaring met TOFF
Fijne ervaring met TOFF, snelle levering en
vakkundig en netjes opgehangen.
Prijsvriendelijk . Ben heel tevreden.

Zeer tevreden!
Op tijd, professioneel, open voor suggesties en klantgericht.
De schermen zijn “good value for money”. Kortom: zeer tevreden

Réponse de Toff Zonneschermen
Zeer goede contact en snel geleverd en…
Zeer goede contact en snel geleverd en gemonteerd.
Werken goed en netjes!
Monteren zo als je het zelf wilt hebben

Ze waren netjes op tijd
Ze waren netjes op tijd
Hebben vlot en goed werk afgeleverd.
Vriendelijke mensen.
Ben erg tevreden.

Zeer netjes gewerkt
Zeer netjes gewerkt, erg vakkundig gekeken. Er is een aangepast beugel gemaakt om het scherm stevig te kunnen monteren. Vriendelijk en netjes personeel. Fijne communicatie top bedrijf.

Ben er blij mee
Iets verzinnen.
Toff zonneschermen heeft een mooi zonnescherm opgehangen. Wij zijn goed geadviseerd, vriendelijke klantenservice en heldere offerte. De vakmannen hebben het zonnescherm professioneel opgehangen en zijn zeer vriendelijk. Toff Zonneschermen is een echte aanrader.

Réponse de Toff Zonneschermen
En savoir plus sur les différents types d'avis.