Jeg havde brug for et nyt pocket-hole-bor hurtigst muligt til mit skabsbyggeri. Jeg fandt, det bor, jeg søgte, hos kreg. Med kregs varenummer søgte jeg på pricerunner.dk for at finde danske forhandle... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har handlet der et par gange, og syntes egentlig at det virkede ret professionelt, men nu har de fået lavet sådan noget Temu roulette på deres side. Hvis det virker på bundlinjen, så fuld respekt for... Voir plus
Købte 2 stk. FESTOOL børnelegetøj, bore/skruemaskine samt en dyksav. Mega stor succes. Toolster har mega gode priser og super hurtig levering Ikke sidste gang jeg køber her fra og kan kun anbefal... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dejligt med billigste arbejdshandsker i mindre størrelser. Jeg købte et værktøj som ikke virkede som det er markedsført af virksomheden der har produceret det. Til trods for at toolster ikke har no... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Webshop med kvalitets værktøj til håndværker og industri samt til seriøse gør-det-selv folk. Hos Toolster er vi ikke længer væk en et telefon opkald eller en mail. Vi føre et bredt program af kvalitets værktøj fra førende mærker klar til at blive leveret hurtigt og nemt.
Coordonnées de contact
Industrivej 28-30, 7430, Ikast, Danemark
- info@toolster.dk
- toolster.dk
A répondu à 46 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super hurtig levering og god…
Super hurtig levering og god kundeservice. Havde varen dagen efter.

Réponse de Toolster
Dejlige nem hjemmeside og stort udvalg…
Dejlige nem hjemmeside og stort udvalg og må sige at pakke kom hurtig. Så har kun godt at sige her drab👍👍

Réponse de Toolster
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.. og hurtig levering

Réponse de Toolster
Jeg bestilte en en pakke fra deres…
Jeg bestilte en en pakke fra deres hjemmeside og på siden stod der 2-4 dages levering. Efter 5 hverdage har jeg ikke hørt noget og vælger derfor og sende dem en mail, som jeg ikke får svar på. Så efter 7 hverdage vælger jeg at sende en mail med afbestilling, som de i det mindste registrerer
Dejligt med billigste arbejdshandsker i mindre størrelser.
Jeg købte et værktøj som ikke virkede som det er markedsført af virksomheden der har produceret det. Til trods for at toolster ikke har noget at gøre med markedsføringen og misforståelsen, har de taget imod at tage den retur. Så jeg er super tilfreds med deres gode service.
Jeg kommer bestemt til at benytte den webshop fra nu af.
Glemte lige at sende varende, glemte at løse problemet
Havde bestilt to værktøjsbælter og da der cirka var gået 14 dage og intet var sket kontaktede jeg Toolster for at høre hvad der forgik. Produktet var udgået og jeg forslog et andet, som var lidt dyre, bad Toolster om selv at betale differencen eftersom det var deres fejl, den var de ikke med på. Det skal dog siges at de tilbød et ringere produkt som løsning. Håber de er mere løsningsorienteret i fremtiden

Réponse de Toolster
Det bedste sted at handle værktøj👍 5…
Det bedste sted at handle værktøj👍 5 stjerner her fra😎

Skrev en dårlig anmeldelse 22/9-25
Skrev en dårlig anmeldelse 22/9-25, den har jeg nu slettet og trukket tilbage og giver min uforbeholdne undskyldning, Toolster havde svaret på min mail men den var røget i spam som toolster også foreslog jeg kiggede i , derved havde jeg givet dem en ikke fair anmeldelse , toolster har en god service og jeg vil selvfølgelig fortsætte med at handle der i fremtiden, vh Tommy

Réponse de Toolster
Vi er ikke imponeret af leveringstiden…
Vi er ikke imponeret af leveringstiden på vores vare. Den stemte absolut ikke overens med den tid, der var oplyst på hjemmesiden....faktisk var der flere ugere til forskel, og ikke nok med det, så skulle vi selv henvende os for at der var besked omkring leveringstiden.
Håber man fremtidigt vil give kunderne besked når leveringstiden skrider.
Kan ikke skaffe de ting der reklameres…
Kan ikke skaffe de ting der reklameres med på hjemmesiden
Ikke tilfredsstillende service efter…
Ikke tilfredsstillende service efter købet. De siger, de har sendt en voicemail med spørgsmål til ordren, men jeg har ikke modtaget noget. Nu er jeg på fjerde dag uden at have fået varerne, selvom der stod 1-2 dages levering.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.