Vi deltog i Vinhandlernes middag som blev holdt på hotel Toppen af Ebeltoft. Som altid på Toppen var rammerne virkelig gode. Hyggelige lokaler med en smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Betje... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi ankommer Tirsdag og venter 20 minutter i receptionen, ringede 3 gange , men ingen tog telefonen . Vi blev indlogeret i et værelse , som vi fik byttet , da hele værelset stank af kloak, nyt... Voir plus
Toppen af Ebeltoft, kunne godt hedder Toppen af Poppen For det var virkelig en super aften Havde meldt os , 6 personer til julefrokost d 30/11 men af uvis grund var vi ikke blevet informeret o... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Hôtel familial
- Salle de réunion
- Hôtel Business
- Cours
- Service de location de salles de réunion et de conférence
- Restaurant de déjeuner
Écrit par l'entreprise
Hotellet er placeret med udsigt over Ebeltoft Vig, Mols Bjerge, Femmøller Strand, Fregatten Jylland og i gåafstand til Ebeltofts charmerende centrum. Med en placering i Nationalpark Mols Bjerge er der mulighed for vandreturer, mountainbike, sejlture, vandsport - vi hjælper gerne med at hjælpe jer med at finde de rette aktiviteter. Oplev Maltfabrikken, Glas - museet for glaskunst, Mols Bolchekogeri, Ebeltoft Havn, gågade, Ebeltoft Rådhus, Ree Park Safari, Ebeltoft Gårdbryggeri og meget mere. Gåafstand til idrætscenter, padelbaner og svømmehal. Hotellet er designet af Friis & Molkte og går nærmest i et med naturen. Alle hotelværelser har direkte udsigt til natur. Book en overnatning og nyd naturens ro. Nyd lækker morgenmad i vores restaurant. Spis i vores frokostrestaurant med lækkert smørrebrød onsdag-lørdag.
Coordonnées de contact
Egedalsvej 5, 8400, Ebeltoft, Danemark
- 004586342053
- info@toppenafebeltoft.dk
- toppenafebeltoft.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Tak til Toppen for endnu en dejlig oplevelse
Vi deltog i Vinhandlernes middag som blev holdt på hotel Toppen af Ebeltoft.
Betjening og service var på sammme tid nærværende og kompetent.
Den 5 retters menu var velsmagende og lækker. Hver ret blev præsenteret af det veloplagte kokketeam.
Selvfølgelig var den perfekt afstemt med de dejlige 6-7 vine valgt og præsenteret af de engagerede vinhandlere.
Vi sluttede arrangementet af med en overnatning og dejlig morgenmad på hotel Toppen.
Dårlig oplevelse
Vi blev indlogeret i et værelse , som vi fik byttet , da hele værelset stank af kloak, nyt værelse hvor det var det samme , vi blev henvist til et slidt familieværelse i kælderen
Med et fjernsyn hvor højtalere var sprunget. Sengetøj så stiv , at man ikke kunne holde ud at ligge i det .
Vi valgte at checke ud en dag før tiden .
Alt i alt en møg træls oplevelse, når man nu engang betaler for at nyde 2 dage i stilhed .
Vi er dybt skuffet.
Dårlige senge .
Dårlige senge .
Vi har aldrig oplevet et hotel, hvor vi ikke kan købe en drinks , eller et glas vin.

Super frokostrestaurant
Rigtig lækkert smørrebrød - en smagsoplevelse. Sød og glad betjening. Dejlig atmosfære i rolige omgivelser. Kommer helt bestemt igen. Glemte at nævne den smukke natur og udsigt ♥️
Tak for lækkert smørebrød
Kan helt sikkert anbefales. Har fået det mest velsmagende smørrebrød på terrassen hos Toppen af Ebeltoft i dag - med smuk udsigt over Ebeltoft Vig. Vi blev betjent af søde, behagelige, smilende tjenere. Der er en dejlig ro og natur i området, og atmosfæren i stuerne på hotellet er i top. Kommer helt sikkert igen.
Konfirmation
Jeg havde booket konfirmation til min datter, seks måneder før konfirmationen.
Tre uger inden konfirmationen blev vi ringet op at det lokale, vi havde booket, var desværre blevet dobbeltbooket, men jeg kunne da få et konferencerum at holde min konfirmation. Heldigvis fandt vi et andet sted, men har aldrig været dårlig behandling.
Ikke et sted jeg vil sætte min tillid.
Lækker frokost
Spiste en lækker frokost hos jer
Super lækker mad, meget venligt personale 👍

Réponse de Hotel Toppen af Ebeltoft
BONDEFANGERI OG BEDRAGERI !!!!
AT I VIL VÆRE DET BEKENDT !!!!!
Havde booket et kort ophold i påsken, bestilt værelser med sofa (lidt dyrere), havde skrevet at der var en person med rollator. Ved ankomst får vi tildelt andre værelser (Normale dobbeltværelser) istedet for de bestilte lidt dyrere værelser grundet adgangsforhold. Da jeg tjekker ud, må jeg selv gøre opmærksom på prisforskellen, og jeg får at vide at de vil overføre de 800,- kr. til mig. Efter 1 1/2 uge kontakter jeg dem. De beklagede - deres "pengemand" var sygemeldt, men de ville få det ordnet. Der går yderligere 1 uge, ingen penge retur. Jeg kontakter dem igen telefonisk, og får at vide at der vil blive lagt en besked til Freja (Receptionschef). Intet svar. Skriver så en besked, 2 dage senere vender Freja tilbage. "Det skal jeg straks få undersøgt.
Jeg beklager meget – Du skal, og du får også de 800 kr. i refundering som lovet."
Til trods for yderligere henvendelse, har jeg intet hørt siden og har heller ikke set skyggen af pengene !!!! Det er bedrageri af værste skuffe !!
De har åbenbart allerede økonomiske vanskeligheder, - ihvertfald overlever I ikke længe når I snyder jeres gæster på den måde !!
Selve hotellet er slidt og bærer præg af at have været et vandrehjem, døre hænger og kan ikke lukkes ordentligt, badeværelse er gammelt og skrabet. Morgenmadsservering lader så meget tilbage at ønske (værdig for et vandrehjem, ikke hotelstandard) - har aldrig oplevet så ringe en morgenmad hvor man flere gange måtte henvende sig til personalet for tallerkner, smør, ost osv.
JEG SÆTTER ALDRIG MINE BEN HER IGEN !!!!

Hotellet midt i naturen
Det smukkeste hotel, lige midt i naturen. Glade og imødekommende personale. En stor oplevelse, helt sikkert et besøg værd🍀

Réponse de Hotel Toppen af Ebeltoft
Vi har spist hos jer flere gange og det…
Vi har spist hos jer flere gange og det har altid været super lækkert og med god betjening.

Sjæl og kvalitetstid
Selv om andre nok ville se et slidt og ældre hotel, fremstår det for mig som unikt og med sjæl. Gulvene knirker i fællesrummene, men udsigten er udsøgt, pejsen tændt og der er skabt ægte dansk hygge. Ældre danske designklassikere er nænsomt restaureret og man gør en dyd ud af genbrug. På badeværelset var jeg den første til at prøve hotellets unikke sæbebar fra Kystnær, og man blev opfordret til at tage resterne med hjem. Værelset var rummeligt, rent og funktionelt, og jeg sov fantastisk. Forvent ikke moderne indretning men læg mærke til, at de ikke bare har købt nyt og smidt alt det gamle ud. Overalt fik jeg udsøgt betjening og opmærksomhed fra personalet. Jeg oplever hotellet som et der er på vej, så bær over med mindre ting, og læg mærke til alt det skønne - de har fat i noget rigtigt 😁

Venligt og imødekommende personale
Venligt og imødekommende personale. Fint værelse til prisen.
Flot udsigt og hyggelig indretning i fællesarealerne.

Min 75 års fødselsdag på stedet
Da jeg i årets løb har døjet med senfølger efter kemo og stråler efter kræft, så valgte jeg på min 75 års fødselsdag at gemme mig væk alene på Toppen af Ebeltoft med tre overnatninger uden for sæsonen. Det blev for mig en helt uventet og uforglemmelig god og sjælden generøs oplevelse. Stor tak til det suveræne personale på stedet. Den gode mad, aftenens fine koncert og de skønne omgivelser. Kan varmt anbefales.

Toppen af Poppen
Toppen af Ebeltoft, kunne godt hedder Toppen af Poppen
For det var virkelig en super aften
Havde meldt os , 6 personer til julefrokost d 30/11 men af uvis grund var vi ikke blevet informeret om at det var aflyst
Men det kan sandelig noget ,ingen kø til buffene ingen kø til toiletterne ingen høj tale
Serviseret af selveste restaurantchef Sara , det sødste menneske ,super betjening
Så STOR TAK for en anderledes uventet aften

Réponse de Hotel Toppen af Ebeltoft
Rigtig god mad, dejlig musik og fantastisk service. Den bedste oplevelse i lang tid. Os så til en MEGET rimelig pris.

Kylling forklædt som and
Vi var 4 til Mortens aften hos jer, normalt kommentere jeg aldrig på maden men til 600kr syntes jeg det andebryst var total ring der kommer en’ tallerknen ind med “and” som ikke er større end en kylling brune kartofler rødkål og det er så det ….. der var ikke mere end 100 gram pr. Person det kan man sku ikke byde vokse mennesker og det var så kun en gang hovede retten blev serveret bevares vin af libatum som man selv skulle be om når personalet kom forbi ….. TOPPEN det sku en ommer for mit vedkommer var det så den ene gang og aldrig mere

Min 70 års fødselsdag
Min 70 års fødselsdagsfest var en fantastisk oplevelse, både for mig og mine 51 gæster!!!! Maden var enormt velsmagende og alle nød den til fulde.
Personalet var hele tiden på mærkerne, og var i høj grad med til, at vi alle fik en super aften!!! TAK til jer
Kristine, Sara og Emil, som fik det hele til at hænge sammen. TAK til kokken Radoslaw!! Det var en fornøjelse!!!
Enkelt og nem overnatning
Vores familie på 4 havde en enkelt overnatning på Toppen af Ebeltoft.
Nem indtjekning udenfor deres normale indtjekningstidpunkt da vi kom sent, rent værelse, fine udendørs opholdsarealer og lækker morgenmad.
Alt i alt en god oplevelse.
Eneste lille minus er at værelse var lidt slidt.
Fantastisk dejligt sted med service i top
Vi har holdt vores sølvbryllup på "Toppen af Ebeltoft". Vi oplevede en helt igennem professionel og fantastisk service både før, under og efter vores fest.
Maden var virkelig lækker og ligeså var den tilhørende vin.
Vi kan varmt anbefale stedet til at fejre livets højdepunkter, komme forbi til en skøn middag eller deltage i arrangementer.
Dejligt sted
Dejligt sted, god stemning og energi, maden er i høj klasse og personalet er empatiske og professionelle.
Jeg kommer ofte og nyder altid hele pakken af sanse oplevelser

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.