Torve-Hallen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted med pladser til en hver smag, indenfor, udenfor, ovenpå, på terrassen, altanen osv. Flot udsigt. Maden rigtig lækker. Service fleresproget og ualmindelig venlig. Kommer gerne igen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi spiste frokost med medarbejderne. Stjerneskud var desværre ikke med friske fisk. Blev serveret med sparsomme ca. 10 rejer. Knap 200, - for sådan en mad! Føler mig snydt. Pariserbøffen var ok i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi holdt mindesamvær for vores far på Torve-Hallen. Vores far har været stamgæst på Torve-Hallen i mange år, og vi har været der mange gange sammen med ham. Vi har altid fået en hjertevarm modtagelse... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var et selskab på 54 mand, og igen en super god oplevelse. Med så mange gæster, der hver især skal have forskellige drikkevarer og mad, ja så er det en kunst, at alle bliver betjent på én gang. Og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant italien

Écrit par l'entreprise

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

167 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god og nærværende service og…

Virkelig god og nærværende service og fantastisk lækker mad.
Bare en dejlig aften i skønne omgivelser .
Tak!

6 décembre 2025

Kære Michael,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både nærværende service, fantastisk mad, og at aftenen blev en god oplevelse i vores omgivelser.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hyggeligt sted med god stemning

Hyggeligt sted med god stemning og smagfuld mad til overkommelige priser. Kommer gerne igen.

10 décembre 2025

Kære Henrik,
Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os, at du oplevede en hyggelig stemning, god mad og fornuftige priser.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rigtig lækker mad

Rigtig lækker mad, og servering, så vi kommer gerne igen😊

10 décembre 2025

Kære Rikke,
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget, at både maden og serveringen faldt i god smag.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem perfekt aften

Jeg var i restauranten igen, denne gang til julemenuen. Jeg må sige, at køkkenet endnu en gang har slået sig selv. Fra den lækre alkoholfrie aperitif over en delikat forret til and og oksemørbrad som hovedret – simpelthen himmelsk. Afrundet med et udvalg af lækre oste og den innovative idé at servere risalamande i en tærte, ledsaget af lækker spansk rødvin – alt sammen med meget opmærksom service. En helt igennem perfekt aften.

9 décembre 2025

Kære Frank,
Tusind tak for din fantastiske og meget detaljerede anmeldelse!

Det glæder os enormt at høre, at julemenuen ramte plet hele vejen rundt. Især er vi glade for, at både køkkenets arbejde og den opmærksomme service gjorde aftenen til en helt igennem perfekt oplevelse for dig.

Tak fordi du deler det, vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og maden var dejlig👍

8 décembre 2025

Kære Christel,
Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os, at du oplevede god service og nød maden. Vi håber at se dig igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sødt, smilende og serviceminded personale

Hyggelig atmosfære. Sødt, smilende og serviceminded personale, som kan genkende sig og giver en ekstra ordinær oplevelse. Maden var helt i top, som den plejer. Vores yndlings restaurant.

5 décembre 2025

Kære Chanette,
Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I føler jer genkendt og får en ekstraordinær oplevelse hos os.

Vi er glade for, at både stemningen, servicen og maden igen levede op til jeres forventninger – og vi er stolte over at være jeres yndlingsrestaurant.

Folt sted og rigtig god mad og service

Folt sted og rigtig god mad og service

4 décembre 2025

Kære Abdullah,
Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos os med både maden, servicen og stemningen.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Noté 3 sur 5 étoiles

Middel oplevelse

Fik børger med kold burger bolle, fruen fik pasta ret uden den store oplevelse.
Bestilte kage til dessert sammen med Expresso som kom uden kagen. Valgte at betale og undlade kagen.
Synd at så simle ting ødelægger oplevelsen🤷‍♂️

28 novembre 2025

Kære Bent,
Tak fordi du tager dig tid til at dele jeres oplevelse. Det er vi kede af at høre, at besøget ikke levede op til forventningerne. Vi ser gerne at man henvender sig til tjeneren, så vi kan løse det med det samme.

Men tak fordi du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du vil give os en ny chance for at give jer en langt bedre oplevelse næste gang.

Dejlig mad og god betjening

Dejlig mad og god betjening

23 novembre 2025

Kære Jørgen,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, både med maden og betjeningen.

Vi håber at se dig igen snart.

Dejlig oplevelse

Min mor, min søster og jeg havde en rigtig god oplevelse 😊 vores første besøg og vi kendte ikke til restauranten inden vi kom.
Vi var imponerede over stilen, den gode plads mellem bordene, meget venlige tjenere, både dansk og engelsk talende 😊
Lækre pizzaer og dejlig kolde drikkevarer.
Vi kommer helt sikkert tilbage!

21 novembre 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din dejlige og varme anmeldelse! Det betyder meget for os, at jeres første besøg blev en så god oplevelse – lige fra stemningen og pladsen i restauranten til betjeningen og maden.

Skønt at høre, at både pizzaerne og de kolde drikke faldt i god smag.
Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Flink og venlig betjening

Flink og venlig betjening, god humor hos tjeneren. Rigtig lækker mad. Rimelig pris.

21 novembre 2025

Kære Inga,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse, både med maden, prisen og vores betjening.

Vi sætter stor pris på dine ord og håber at byde dig velkommen igen snart.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig parma-pizza

Pizzabunden var tør og skinken bagt med pizzaen. Alt for lidt rucolasalat. Samlet set en rigtig dårlig parma-pizza.

20 novembre 2025

Kære Karen,
Tak fordi du deler din oplevelse med os, også når den ikke var, som vi håbede. Vi er kede af at høre, at parma-pizzaen ikke levede op til dine forventninger. En tør bund, for lidt rucola og skinke, der ikke er serveret, som den bør, er selvfølgelig ikke det indtryk, vi ønsker at give.

Vi tager din feedback seriøst og vi håber, du vil give os chancen for at levere en langt bedre oplevelse næste gang.

Super mad og betjeninhg

19 novembre 2025

Kære Jørgen,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du både var tilfreds med maden og betjeningen.

Vi håber at se dig igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

God servering (stort selskab)

God servering, lækker mad og super fleksibel og servicemindet personale.
Selvom vi var et stort selskab (35) var der styr på det hele og vi fik vores mad og drikkevarer hurtigt (mad var forudbestilt)

18 novembre 2025

Kære Lissa,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at både mad, servering og fleksibilitet levede op til forventningern, især når I var et stort selskab.

Det betyder meget for os, at I følte jer godt taget imod, og at alt forløb godt.

God betjening

God betjening, og ikke mindst maden

Kære Majbrith,
Mange tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du både var tilfreds med betjeningen og maden. Det betyder meget for os.

Fin juletapas til 5 personer

Fin juletapas til 5 personer
En hyggelig middag med god snak blev hjulpet af nogle fine retter i form af en juletaps, flot serveret og det hele blev hjulpet på vej af en dejlig placering ved vinduet ud mod den gamle bro.

Kære William,

Mange tak for din venlige anmeldelse!
Det glæder os, at jeres juletapas blev rammen om en hyggelig middag, og at både retterne og placeringen ved vinduet bidrog til en god oplevelse.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Torve-Hallen altid et besøg værd

Vi elsker det sted. Maden vi fik var i topklasse og ligeså serveringen. Confiteret and kan varmt anbefales og så et godt glas rødvin til. Torve-Hallen har nogle fortræffelige vine fra Italien

Kære Per,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at både mad og betjening var i top, og at den confiterede and samt vores italienske vine faldt i god smag.

Det betyder meget for os, at I holder af at besøge Torve-Hallen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Som sædvanlig en dejlig oplevelse

Som sædvanlig en dejlig oplevelse, vi fik tapas som smagte så dejlig og der var mere end rigeligt.
Håber virkelig ikke de lukker slut 2026.

11 novembre 2025

Kære Viggo,

Tusind tak for din varme anmeldelse!
Det glæder os meget, at du igen havde en dejlig oplevelse hos os, og at vores tapas både smagte godt og var rigeligt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode kreative omgivelser

Gode kreative omgivelser, god international betjening. Bør stege rosmarin sammen med kødet på grillen.

11 novembre 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og din konstruktive feedback! Vi er glade for, at du sætter pris på vores kreative omgivelser og den internationale betjening. Og tak for dit forslag om rosmarin, det tager vi med videre i køkkenet.

Igen et sikkert hit

God service og maden perfekt 👌

10 novembre 2025

Kære Brian,
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du igen havde en god oplevelse hos os, og at både service og mad ramte plet. Vi håber at se dig igen snart.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus