Dejligt sted med pladser til en hver smag, indenfor, udenfor, ovenpå, på terrassen, altanen osv. Flot udsigt. Maden rigtig lækker. Service fleresproget og ualmindelig venlig. Kommer gerne igen.
Lisez les avis des autres
Vi spiste frokost med medarbejderne. Stjerneskud var desværre ikke med friske fisk. Blev serveret med sparsomme ca. 10 rejer. Knap 200, - for sådan en mad! Føler mig snydt. Pariserbøffen var ok i... Voir plus
Vi holdt mindesamvær for vores far på Torve-Hallen. Vores far har været stamgæst på Torve-Hallen i mange år, og vi har været der mange gange sammen med ham. Vi har altid fået en hjertevarm modtagelse... Voir plus
Vi var et selskab på 54 mand, og igen en super god oplevelse. Med så mange gæster, der hver især skal have forskellige drikkevarer og mad, ja så er det en kunst, at alle bliver betjent på én gang. Og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Coordonnées de contact
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Danemark
- info@torve-hallen.dk
- torve-hallen.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Super betjening
En venlig og imødekommende betjening, afslappet stemning og dejlig mad

Venlig betjening
Venlig betjening, hyggelig atmosfære og lækker mad og vin.

Réponse de Torve-Hallen
Altid en god oplevelse og sødt og…
Altid en god oplevelse og sødt og imødekommende personale

Super lækker mad
Super lækker mad, som altid! Tusind tak for en rigtig god aften!

Réponse de Torve-Hallen
Det plejer at være en god oplevelse
Det plejer at være en god oplevelse, at tage på Torvehallen. Men ikke denne gang. Maden var denne gang kedelig - ikke nogen særlig stor madoplevelse. Personalet virkede irriteret og ikke særlig smilende og imødekommende.

Réponse de Torve-Hallen
Maden var god og betjeningen også.
Maden var god og betjeningen også.
Så når man lægger det sammen med beliggenhed kan det kun blive en god aften.

Réponse de Torve-Hallen
Den mandlige tjener virkede træt og…
Den mandlige tjener virkede træt og uengageret.
God udsigt til havnefronten.
Prisen på stjerneskuddet kan retfærdiggøres hvis alle elementer er tilberedt korrekt.
Det ristede Brød var overtilberedt og trak gevaldigt ned på denne oplevelse.

Réponse de Torve-Hallen
Vi har været på Torvehallen nogle gange…
Vi har været på Torvehallen nogle gange efterhånden - og det har altid været så lækker mad og virkelig god betjening.Et godt spisested.

Udmærket mad
Udmærket mad, selvom det var småt med andre ingredienser end pasta i "Pasta de la casa".
Vi havde bedt om et bord ved vinduet, men fik et bord i næste række. I hele den periode vi var der, var der ledige borde ved vinduet.
Personalet talte kun engelsk, hvilket var lidt irriterende.

Réponse de Torve-Hallen
Trist oplevelse med de glutenfrie…
Trist oplevelse med de glutenfrie pizzaer.
Vi bestilte 2 forskellige glutenfrie pizzaer. De manglede begge 2 smag og det var ikke til at gennemskue, hvordan det var lykkedes at få bagt pizzaerne, så de både var brændt på og samtidig ikke bagt nok. Desværre en meget skuffende oplevelse.

Lidt fortravlede tjenere
Vi besøgte jer den 21/9 til aften.
Tjenere virkede stressede, glemte flere ting, ekstra tilbehør til pizza, fik vi først da vi næsten var færdige med at spise, da vi selv spurgte igen.
Vand til bordet glemte de også.
Maden var god og frisk lavet.
Forteltet udenfor klær ikke selve bygningen,

Lækre pizzaer, god oplevelse
Spiste der med min specialklasse. Lækre pizzaer, søde og forstående tjenere. Alle havde en god oplevelse.

Réponse de Torve-Hallen
Sødt personale dejlig sted.
Sødt personale dejlig sted.
Tapas lidt trist med alm skinke

Et dejligt sted…
Et dejligt sted…. Bedste pizza… super service…varmeste anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Blandet oplevelse
Blandet oplevelse
Havde bestilt bord med højstol som desværre ikke var flere af da vi kom. Først 45 min efter.
Solen skinnede os lige i ansigtet og de havde ikke mulighed for at trække for.
Også kom vores mad på forskellige tidspunkter.
Men maden smagte rigtig dejligt, flot udsigt og god service fra medarbejder

Kedelig tapasanretning
Normalt et dejligt sted med god atmosfære og venlige tjenere.
Var der til kulturaften 2025.
Bestilte tapas til 2 - lidt kedelig og uinspirerende sammensætning af maden. Fik 3 stykker halvtørt madbrød og kun én lille pakke smør. Måtte efterfølgende selv gå op til skranken og spørge om mere brød og smør, da tjenerne ikke reagerede ad flere omgange.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.