Park & Trädgårdsmaskiner i Hässleholm  Avis 9

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

1. Jardinerie

Écrit par l'entreprise

Vi på Park & Trädgårdsmaskiner i Hässleholm brinner för att hjälpa både privatpersoner och företag att hitta rätt maskiner för park- och trädgårdsarbete. Med lång erfarenhet i branschen erbjuder vi noggrant utvalda produkter från ledande varumärken kombinerat med personlig service och hög teknisk kompetens. Hos oss står kvalitet, trygghet och långsiktiga kundrelationer i fokus. Vi hjälper dig hela vägen från behovsanalys och rådgivning till leverans, installation och service. Vår egen verkstad säkerställer att du får snabb och professionell hjälp med service, reparationer och reservdelar när det behövs. Vi vet att rätt maskin gör stor skillnad i vardagen. Därför lägger vi stor vikt vid att förstå varje kunds unika förutsättningar och rekommendera lösningar som verkligen passar. Oavsett om det gäller robotgräsklippare, åkgräsklippare eller andra trädgårdsmaskiner kan du känna dig trygg med att vi finns till hands både före och efter köpet. Vårt mål är enkelt: att leverera produkter och service i toppklass och att varje kund ska känna sig nöjd med sitt val av oss som leverantör.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Enkla att få tag i

Enkla att få tag i
Bra bemötande

20 avril 2026

Hej Ted,

Stort tack för din recension och lycka till med gräsklipparen! 😊

Park & Trädgårdsmaskiner

Köp och installation av robotgräsklippare

Tack för en mycket proffsig och snabb installation av min robotgräsklippare i Mellbystrand samt en enkel genomgång av hur jag skall sköta min klippare i appen.

Hälsningar Rolf Johnsson

10 avril 2026

Hej Rolf,

Tack för din fina recension! Lycka till med roboten och njut av att slippa klippa gräset😎

Park & Trädgårdsmaskiner

Bättre service kan man nog inte hitta…

Bättre service kan man nog inte hitta en mycket trevlig upplevelse
Kan varmt rekommendera Daniel som jag har haft med att göra på park & trädgårdsmaskiner i Hässleholm
Patrik

10 avril 2026

Réponse de Park & Trädgårdsmaskiner i Hässleholm

Stort tack för recensionen Patrik!

Stort lycka till nu med robotarna😊

Riktigt bra kundservice

Riktigt bra kundservice! Fick det jag behövde enkelt och smidigt. Svar på alla frågor både före och efter.

23 mars 2026

Hej Thomas!
Stort tack för ditt köp och lycka till nu med roboten. : )

Köpte en robotgräsklippare

Köpte en robotgräsklippare. Den har inte börjat rulla än så det blir spännande i sommar. Väldigt förtroendeingivande och serviceinriktat företag. Fått hjälp med alla mina frågor och installation och Daniel är så lugn och tålmodig.
Allt tipp topp

17 mars 2026

Hej Linda,
Tack för förtroendet och stor lycka till med klippningen (som ni slipper) i sommar!
Med Vänlig Hälsning
Park & Trädgårdsmaskiner

Stabil hjälp och trevlig personal

9 mars 2026

Hej Viktor!

Tack för affären och stort lycka till med robotgräsklipparen!

Mvh

Rekommenderar starkt!

Fick jättebra hjälp av dem inför mitt köp och är väldigt nöjd över helheten. Ska bli spännande att se när snön försvinner hur gräsklipparen presenterar!

19 février 2026

Hej Markus,
Det var trevligt att prata med dig också! Hoppas nu du blir riktigt nöjd med maskinen! :)
Mvh Daniel

Snabb leverans

Snabb leverans. Dekorationslyktan motsvarade mina förväntningar och den fungerar perfekt. Jag är mycket nöjd med mitt köp!

16 février 2026

Hej Linda,
Stort tack för din recension och tack för att du handlade hos oss! 😃
Mvh Daniel