Trafikskolen3060/3000 Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent team af undervisere der er gode til at få alle med - og humoren er helt i top. Både teori og kørsel føles nemt lige fra dag 1 og man kommer trygt og hurtigt igennem og føler sig klar t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtigt god oplevelse og klar anbefaling af denne køreskole!!! Jeg vil gerne takke Morten for nogle rigtig gode teori og køretimer med både snacks og sodavand til at gøre det hele lidt sjovere. Det re... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elvis var en meget god kørelærer, havde ham både praktisk og i teori. Han er god til at lære og give konstruktiv feedback under kørsel. Teoritimer blev også spiced op med snacks og sodavand hvil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den mest kompetente køreskole i Helsingør Jeg havde en fantastisk oplevelse hos trafikskolen 3000 Underviserne var både seriøse og sjove, hvilket gjorde hele forløbet både nemt og trygt. Både Morte... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Trafikskolen3060/3000 er en moderne og ambitiøs køreskole med afdelinger i Espergærde og Helsingør. Vort mål er at fastholde og styrke vores position som en af de førende køreskoler i det nordsjællandske område. Vi er 100% fokuseret på at tilbyde kørekort til personbil, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af hold, kørelærere i topklasse, og stor variation i udvalget af skolevogne. I 2019 var vi landets første til at tilbyde automatgears kørekort i elbil. Hos Trafikskolen3060/3000 har vi det meget forpligtende motto 'Eleven er kongen', hvilket gennemsyrer alt hvad vi gør.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk køreskole uden tvivl

Køreskolen har nogen virkelig gode og tålmodige undervisere

27 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Heyyo Michael - tålmodighed er en dyd, siger man, og det er da det mindste man kan forlange af en kørelærer (synes vi, ihverttilfælde). Tak for en god anmeldelse :)

Rigtig god oplevelse.

Jeg har været meget glad for at vælge denne køreskole, da jeg har lært meget på kort tid. Kørelærerne er søde og er gode til at hjælpe, og har nydt den tid jeg har brugt på denne køreskole.
Jeg anbefaler meget denne køreskole til folk som gerne ville tage kørekort et godt sted.

14 octobre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Uha, Ida, det lyder som om vi har en del at leve op til :) vi LOVER at gøre vores ypperste, så dine venner får samme gode oplevelse... Tak for anmeldelsen

Danmarks bedste køreskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole.
Du vil møde kompetente og søde teoriundervisere og kørelærere, der gør det sjovt at tage kørekort. Udover at forløbet er velstruktureret, oplevede jeg en villighed til at gå ekstra skridt for at skabe det bedste forløb. Køreskolen drives af mennesker, der brænder for deres arbejde.

19 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Taaaak, Sofia :) vi VIL simpelthen så gerne gøre det godt - og det har du lagt mærke til... mange tak for anbefalingen og god vind fremover :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god oplevelse at tage…

Fantastisk god oplevelse at tage kørekort her, anbefaler Turbo-holdet. Gode kørelærere specielt shoutout til Morten & Bjørn som har fantastisk god humor begge to.
Det gjorde de lange teori timer super lette at komme igennem og 10 gange sjovere.

1 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Vi er også ret begejstrede for turbo - dejligt at du er enig :) og tak for de virkelig flotte ord med på vejen - hav det fornøjeligt, Oscar :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega søde lærere og god undervisning

Mega søde lærere og god undervisning. Bestod både teoriprøve og køreprøve i 1. Forsøg.

9 août 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Dejligt at høre, Oskar - og så skader det jo ikke at man rammer plet første gang :)

Fantastisk køreskole! :)

Fantastisk køreskole med gode kørelærere og teorilærere. Jeg tog et turbokursus i sommerferien og havde en super oplevelse. Jeg ville klart anbefale Trafikskolen3060/3000! :)

3 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Fedt manner - vi er også ret begejstrede for at kunne tilbyde turbo-muligheden til dem der ønsker det :) tak for anmeldelsen :)

Klar anbefalelse

Klar anbefalelse, søde kørelærere og god struktur.

1 août 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

SÅ fint at høre, tak for de pæne ord, Samuel :)

Godt sted

Godt sted, med gode kørelærere😊

6 octobre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Tak for positiv omtale af både sted og kørelærere, Olivia - godt at høre :)

Dejlig køreskole

Jeg er utrolig glad for mit kørekortsforløb, jeg har lært meget og det har været meget hyggeligt!

30 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Skønt at hygge og læring kan gå hånd i hånd - netop sådan kan vi lide det :) tak for omtalen :)

Fantastisk Køreskole

Fantastisk Køreskole. Har haft et virkelig godt forløb med både kørelærer og teorilærer, Og vil til hver en tid vælge 3060 igen :)

30 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Simpelthen dejligt at høre, Alicia - håber dog ikke du får brug for at komme igen ;) tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse :)

God undervisning

God undervisning, og utrolig søde og dygtige undervisere, der er klart optaget af hver elevs behov. Kan anbefale, hvis man er klar til at betale det ekstra🤞🏻

23 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Okey dokey Hanna, det glæder vores kørelærerhjerter at du har lagt mærke til at vi faktisk er engageret i hver enkelt elev, og ikke bare er en 'kørekortsfabrik' :) tak for en god anmeldelse :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været super glad for at tage…

Jeg har været super glad for at tage min kørekort hos køreskole 3060, de har været fleksible og forstående i forhold til planlægning af ens køre timer. Kan klart anbefale det.

14 juin 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Jammen den anbefaling tager vi til os - tak for den, Frederik :)

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Søde og snakkesaglige kørelærer

1 juillet 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Jovist, vi eeelsker at snakke :) men gør også en dyd ud af at LYTTE :) fedt at høre at du har haft en god oplevelse :)

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse med at tage kørekort. Med virkelig gode lærer, både til teori og kørsel. Havde Elvis som kørerlære, og kan klart anbefale ham, da det er nogle gode og trygge kørertimer man får.
Alt i alt var hele forløbet godt sat sammen, og jeg følte mig godt forberedt til prøverne.

9 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Freja :) eksamen er den velforberedtes festdag, er der nogen der siger... så det er virkelig rart at du følte at forberedelserne var sat i gode rammer... vi takker for tilliden (og anbefalingen).

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe anbefaling. Rigtig god køreskole!

Jeg har været så utrolig glad for at jeg valgte T3060 som min køreskole. Jeg startede lidt senere end de fleste (jeg er 36 år) og valgte Klaus som min kørelærer. Det har været en kæmpe fornøjelse, og Klaus er virkelig rar og tålmodig. Morten var min teorilærer, og selvom jeg var klart den ældste på holdet, så var det en rigtig god oplevelse. Morten formåede at gøre teori undervisningen levende og interessant. Alt i alt kan jeg ikke give mindre end 5 stjerner :)

6 août 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Alle er velkomne hos os - både de voksne og de RIGTIGT voksne :) vi er simpelthen så glade for din anbefaling, og håber at den vil inspirere andre til at hoppe i skolevognen med os :) Tak for de pæne ord, Mads

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastiske undervisere

Fantastiske undervisere - kan kun varmt anbefales

15 août 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Virkelig dejligt at høre :) vi eeelsker feedback og hvis der er DET MINDSTE vi kan gøre bedre/anderledes, håber vi at høre fra dig - ellers bare tak for anmeldelsen, og god fornøjelse derude på vejene :)

++++

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos 3060. Forløbet var effektivt, og både teoriundervisningen og køretimerne blev leveret af nogle dygtige og engagerede lærere. Det hele var nemt at følge med i, og jeg følte mig godt forberedt til prøverne.

Der var lidt ventetid på køreprøven, men det var ikke skolens skyld – det er bare sådan systemet fungerer.

Alt i alt vil jeg helt klart anbefale køreskolen, hvis du vil have et godt og effektivt forløb!

13 août 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Vi eeeelsker effektivitet, og ønsker at alting skal være i elevens foretrukne tempo... hvis eneste bump på vejen du har oplevet, er Færdselsstyrelsens ventetider, så kan vi ikke gøre det meget bedre - tak fordi du har forståelse for det, Elias :)

Super god køreskole

Super god køreskole, alt var som det skulle være

8 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Klik, klak, kort og præcis anmeldelse - lige som det skal være, tak for det, Simon

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan klart anbefale søde mennesker og…

Kan klart anbefale søde mennesker og hjælpsomme lærerer

8 septembre 2024

Réponse de Trafikskolen3060/3000

Jammen vi prøver da at skjule vores ondskabsfulde og utålmodige sider så godt som muligt - og det er åbenbart lykkedes fint her, Marvin!!! Ej pjat, tak for anmeldelsen :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus