Tranbjerg Hørecenter Avis

TrustScore 4.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Tranbjerg Hørecenter er et uafhængigt hørecenter, med høreapparater fra 6 forskellige leverandører. Gratis og uforpligtende afprøvning af høreapparater op til 4 uger

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Her går man ikke forgæves

Jeg var ikke i tvivl hvor jeg skulle henvende, da jeg skulle have nye apparater igen. Som altid en formidabel kundepleje og vejledning til nye apparater og brugen af dem. Kan varmt anbefales

8 avril 2026

Réponse de Tranbjerg Hørecenter

Tusind tak for din anbefaling, Bent⭐Det glæder mig at høre😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Lisette fortjener virkelig fem stjerner…

Lisette fortjener virkelig fem stjerner for fantastisk god service. Man mærker hun kun tænker på at gøre det bedste, så man går derfra med en god oplevelse og kan træffe det rigtige valg

17 février 2026

Réponse de Tranbjerg Hørecenter

Tusind tak for din fine anmeldelse, Anni😊 Den gør mig glad, for det er præcis det, der er mit mål🌟

Super vejledning og kundepleje

Super vejledning og kundepleje. Insisterer på at alt skal være i orden, eller kommer man bare igen.

30 décembre 2024

Réponse de Tranbjerg Hørecenter

Tusind tak, for din fine anmeldelse, Poul⭐️😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse og rådgivning.

Fantastisk oplevelse og hjælp i forbindelse med valg af høreapparater. Lisette har udvist stor faglighed, tålmodighed og møder sine kunder i øjenhøjde. Jeg har ikke på noget tidspunkt i forløbet følt mig presset til at skulle tage beslutning om valg og køb af apparat. Tvært i mod har Lisette opfordret til at jeg i ro og mag skulle afprøve høreapparater fra forskellige udbyder, så jeg kunne sammenligne og vælge det helt rigtige høreapparat. Jeg har nu valgt det apparat som passer bedst til min hørenedsættelse efter at jeg har afprøvet det af to omgange. Lisette har finindstillet det så det fungere optimalt i forhold til min hørenedsættelse.

Med hensyn til priser er Tranbjerg Hørecenter fuldt ud konkurrencedygtig med andre hørecentre. Tro ikke andet.

Jeg er glad for at jeg valgte vores lokale hørecenter og kan kun anbefale alle at besøge Tranbjerg Hørecenter i forbindelse med en høreprøve og evt. køb af høreapparater.

Jeg giver hermed min bedste anbefaling til Lisette, Tranbjerg Hørecenter og samtlige fem stjerner.

Ole Groth
Tranbjerg

15 novembre 2024

Hej Ole😊 Sikke en fin anmeldelse👌🏼 Tusind tak for den og de 5 stjerner⭐️🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Tranbjerg Hørecenter er et super sted .

Trnabjerg Hørecenter er absolut det bedste sted, at gå hen, når den tid kommer man skal have høreapparater. Professionel, hjælpsom og yderst behagelig vejledning for man i på dette sted.
Jeg er ovenud tilfreds og vil anbefale, således som jeg er blevet anbefalet Tranbjerg Hørecenter til alle der har behovet for hjælp til bedre hørelse.
Med venlig hilsen Birgitte Kring

27 septembre 2024

Réponse de Tranbjerg Hørecenter

Kære Birgitte. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig at høre🤗 Bh Lisette

En oplevelse i øjenhøjde

Det var anden gang jeg købte høreapparater, og det var en fornøjelse at møde en faglig stærk person, der ikke var selvhøjtidelig.

20 avril 2023

Réponse de Tranbjerg Hørecenter

Kære Peter. Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vh. Lisette.

Høreapparat

En meget grundig servicering. Føler mig i kompetente hænder.

19 février 2023

Kære Henny. Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder mig at høre😊

En virkelig god oplevelse

Jeg har netop købt høreapparater hos Tranbjerg Hørecenter. Grunden til, at jeg valgte netop dette hørecenter, er, at det er et uafhængigt center, der fører mange forskellige apparater, som man uforpligtende kan få på prøve, indtil man finder det, man synes bedst om. Lisette Horndrup yder med sin faglige ekspertise og sit venlige væsen en god og tillidsskabende service. Jeg anbefaler Tranbjerg Hørecenter.
Christen Hansen

18 février 2023

Réponse de Tranbjerg Hørecenter

Hej Christen. Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at kunne hjælpe dig.
Mvh Lisette Horndrup

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg syntes om Tranbjerg Hørecenter,da…

Jeg syntes om Tranbjerg Hørecenter,da de fører mange forskellige fabrikater af høreapparater og derved er uafhængige af leverandørerne + enorm god service

2 décembre 2022

Tusind tak for de fine ord og 5 stjerner😊 Vh. Lisette, Tranbjerg Hørecenter

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus