Kraftigt överpris på hela sortimentet. Jämför mot Prisjakt/PriceRunner och fler butiker innan ni köper. Dessutom har de monopol på att sälja Ironmaster i Sverige och drar upp priset med över 40-1... Voir plus
Dem är leverantör av ironmaster för sverige tyvärr. Finns en EU webbsida som fungerar för alla länder i EU utom sverige. Träningsprodukter höjer priserna för svenska användare med 50-100% av EU-priser... Voir plus
Produkten hamnar hos fel ombud i fel stad, kontaktar västsvenska om det går att lösa med ordernummer och uppgifter så de kan kontakta DHL. Får ett dåligt bemötande och de hänvisar mig till DHL a... Voir plus
Till skillnad från andra leverantörer under sommaren svarade Västsvenska Träningsprodukter på mina frågor, och de gjorde det direkt. De mätte Body Solids utmärkta GFID71 åt mig, jag beställde den seda... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Vi har träningsprodukter för både motionären samt elitidrottaren.
Sätingevägen 12, 439 73, Fjärås, Suède
- 0300-43 33 00
- info@traningsprodukter.se
- traningsprodukter.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Stadig och bra motionscykel snabbt…
Stadig och bra motionscykel snabbt levererad. Jag är nöjd!

Réponse de Västsvenska Träningsprodukter
Lukatar dock mycket gummi och är oljiga…
Lukatar dock mycket gummi och är oljiga bra grejer annars

Trevlig personal men...
Besökte deras butik och personalen är trevlig men priser och erbjudande verkar sättas godtyckligt i butiken. Erbjudande och priser som finns på hemsidan fanns inte i butiken.
Däremot verkar ju deras internethandel få goda betyg så man kanske ska undvika butiken och handla via nätet.

Jättebra service och kundbemötande
Jättebra service och kundbemötande! *****
Rasmus Johansson
Eskilstuna
Produkten hamnar hos fel ombud i fel…
Får ett dåligt bemötande och de hänvisar mig till DHL att lösa problemet.
När jag då annulerar ordern så kräver de att jag ska betala returfrakten.
Under all kritik.

Rekommenderar starkt.
Väldigt tillmötesgående kundtjänst och mycket snabba på svar.
Snabba leveranser även i coronatider.
Utrustningen jag köpte var i högsta klass till bra pris.
Rekommenderas starkt.
Supernöjd med mina ironmaster hantlar
Supernöjd med mina ironmaster hantlar. Riktigt bra kvalitet.
Hade tyvärr oturen att få två ”måndags-ex-vikter” men det tog bara ett par dagar att få bytt dom så kundservicen får även den en stor tumme upp av mig!!!
Köpte utrustning till företagsgym.
Köpte utrustning till företagsgym.
Bra kontakt och snabb leverans.
Utrustningen höll kvalitén jag förväntade mig för priset.
Stabilt och rijält 👍
Sprinten till till själva tyngd…
Sprinten till till själva tyngd konstruktionen var oslipad
Snabb leverans och bra kvalitet
Snabb leverans och bra kvalitet på utrustningen.
Snabb leverans och utmärkt produkt.
Snabb leverans och utmärkt produkt.
Beach 2030...snart där. Wihooo
Perfekta vikter till hemmagym.
Har köpt dessa vikter till mitt hemmagym. Mycket nöjd. Bra pris och kvalitet. Snabb leverans. Inget att klaga på.
jag är jättenöjd med…
jag är jättenöjd med träningsprodukterna vi köpt av er,robusta maskiner o rejäla skivstänger o vikter. mvh. anja o leif.
leverans ok och produkten bra kvalitet!