Ett gym/ träningsanläggning som har bra öppettider samt rent och snyggt med hyfsat fräsch luft... bra golvytor och dämpmatta ej ok är att dipsställningen inte var/ är fastbultad och svajade och krängd... Voir plus

VARNING! Jag är i riskgrupp och har grav astma och andningsbesvär. Jag kan definitivt inte vara och träna under en pågående pandemi. Ändå vill inte Puls & Träning avsluta mitt medlemskap, och som... Voir plus

1. Centre de fitness
  2. Classe de fitness
  3. Salle de gym
  4. Coach particulier

Informations provenant de diverses sources externes

Puls & Träning bygger rena och fräscha kvartersgym med generösa öppettider och där du slipper kö till maskinerna. Oavsett målet får vi träningen att bli av!

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

24 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sa upp mitt medlemskap

Sa upp mitt medlemskap. Ringer, mejlar osv. De har det gjort det nästan omöjligt att säga upp en betalning som går med autogiro. Nu fortsätter jag få räkningar trots att jag både ringde o mejlade. Riktigt dåligt. Varning.

22 janvier 2026
Avis spontané

Personen vi var i kontakt med på…

STC! Personen vi var i kontakt med på huvudkontoret ville inte uppge sitt namn! Varningsflagg! Köpte 3x10 klippkort för 3000 ( friskvårdsbidrag) december 2023. Villkoren ( om begränsad giltighetstid framgick inte via länken hos arbetsgivaren) med anledning av arbete på annan ord har kortet aldrig använts. Så 3000 kr ner i sjön! De vägrar att frångå giltighetstiden på,6 månader. Småaktigt och dåligt kundbemötande! Aldrig mer STC! I övrigt svårt att komma fram på kundtjänst! Ibland stängt trots att det ska vara öppet enligt webbplatsen.

7 janvier 2025
Avis spontané

VARNING för autogiro med STC!

Efter en flytt ville jag nedgradera mitt medlemskap då orten jag flyttade till inte hade samma utbud. Jag frågade hur lång tid det var kvar på mitt avtal och fick veta att det var 4 månader kvar. Det gick inte att byta avtal men jag kunde överlåta det till en kostnad av 300 kr. Fick frågan om jag skulle byta till basic när de resterande månaderna löpt ut. Men jag valde att inte göra något i tron om att jag endast var fast i 4 månader till och att allt sedan var ur världen. Det visade sig idag, nästan 2,5 år senare att jag har betalat 400 kr i månaden utan att ha tränat hos STC. Mitt 12-månaders avtal har fortsatt att löpa utan att jag fått information om detta. Nu när jag idag vill säga upp (blev varse för att en dragning inte gått igenom och istället fick en faktura med påminnelse avgift) menar STC att jag måste betala i 2 månader till! Detta trots att jag uppenbarligen inte varit medveten om mitt medlemskap och inte satt min fot på någon av deras anläggningar sedan hösten -21. Visst borde jag ha bättre koll på dragningar på kontot, men med autogiro är det lätt att missa. Ingen kommunikation från STC har nått fram till mig under denna period som gjort mig påmind om att jag fortfarande betalade. Jag är riktigt besviken på deras bemötande och att STC inte kan avsluta mitt medlemskap på direkten utan tvingar kvar mig ytterligare 2 månader trots att jag förklarade situationen för kundservice hos STC.

25 juin 2024
Avis spontané

Varning för STC och deras avtal med autogiro.

Jag tecknade i ett ögonblick av svaghet ett autogiroavtal med 12 månaders bindningstid med automatisk förlängning tills uppsägning och med 2 månaders uppsägningstid hos STC. Gör inte detta!!!!
När mina 12 månader gått meddelade inte STC på något sätt att avtalet förlängdes utan det rullade på. På kontoutdragen var debiteringen märkt med texten "Faktservice" och jag trodde avgiften gick till mitt fackförbund. Av en händelse upptäckte jag att pengarna gått till STC under väldigt lång tid utan att jag nyttjat deras anläggningar. Vill påpeka att STC har inga skyldigheter att upplysa dig som kund att dina 12 månaders bindningstid är slut utan företaget utnyttjar folks dåliga minne.
Jag hoppas mitt inlägg sparar någon/ några andra för den besvikelse jag känner för företaget. Totalt oseriösa enligt mig.

9 novembre 2023
Avis spontané

Känner mig så extremt lurad..

Känner mig så extremt lurad..
Signerade ett avtal på Puls och Träning (Bobergsgatan) i April där personen inte informerade mig om den 12 månaders bindningstiden. Absolut borde jag ha kollat igenom avtalet vilket var dumt men borde man inte informera om detta?

Vilket som så kontaktade jag dem 3 veckor efter signerat avtal då jag flyttat och deras närmsta anläggning ligger över 1 timme bort. Men eftersom jag hörde av mig efter 3 veckor och inte 2 veckor så måste jag nu betala för gymkortet i 12 månader till fastän jag inte kommer att kunna förbruka det. Deras ångerrätt är nämligen på 2 veckor, inte 3 veckor. Ingen hänsyn togs till att jag har bytt folkbokföringsadress till över 1 timme från deras närmsta gym.

Jag har verkligen gjort allt. Försökt hitta någon som kan ta över mitt gymkort samt fått fram ett förslag av gymet Sats som kan köpa ut mig från Puls och Träning och då betala för 3 månader men jag fick ett tvärnej.

Sen 7 maj har jag varit i kontakt med Puls och Träning, har gått veckor mellan deras svar och när jag ringer på deras satta telefontider så är det aldrig någon som svarar, fick i svar att dom är på semester..

Rekommenderar inte detta till någon, extremt struligt och har varit en sån onödig stress i flytten

9 juillet 2022
Avis spontané

Dåligt utbud, kass kundservice.

Kundservice svarade mig inom samma dag när jag behövde hjälp att teckna abbonemang.

Nu har jag pga det dåliga utbudet som jag upptäckte vid mitt första träningstillfälle valt att ångra mig, något man kan göra inom 14 dagar om man tecknar abbonemang på distans. Reglerat i lagen om distansavtal. Jag skrev till kundservice två gånger för över en månad sedan, varav första meddelande var inom ångerfristen. Inget svar. Över en månad senare så har jag fortfarande inte fått något svar. Och pengarna dras från kontot trots att jag inte besöker gymmet. Rekommenderar inte gymmet varken när det gäller utbud eller deras usla kundservice.

27 mars 2022
Avis spontané

synd att det inte finns minusstjärnor

synd att det inte finns minusstjärnor. Detta är nog det mest amatöraktiga jag upplevt. var kund hos STC tjörn fram till april 2020. Förutom dom sämsta gruppass jag upplevt inkluderande annan gymkedja i Sverige samt gym i USA, Canada och Indien (Bombay) så är det omöjligt att få kontakt med ansvarig för anläggningen trots upprepade försök.
såhär drygt ett år efter mitt avslut så kommer nya krav på betalningar, trots att jag vid flera gånger blivit försäkrad både från STC och deras faktureringsbolag att inga obetalda skulder skulle finnas. Tack och lov så tecknade jag inte autogiro. Om du vill träna och inte har något alternativ i närheten - ta en promenad istället. Enskilda instruktörer är bra.

15 juillet 2021
Avis spontané

Mycket dåligt bemötande från…

Mycket dåligt bemötande från Kundtjänst. De manipulerar med uppsägningstiden för att få ut mesta möjliga avgifter. Låser upp ett fryst medlemskap, så att det är omöjligt att säga upp utan att betala för två månader.
Annars är vårt lokala gym trevligt, men för trångt för mig som tillhör en riskgrupp. Kan dock inte återvända dit pga. bemötandet från Kundtjänst.

5 mai 2021

Dålig kundservice.

Dålig kundservice.
Varit gravid sen mars och bad dem avsluta mitt konto då men det har dom missat och nu har jag två månaders uppsägningstid så kommer ha betalat i onödan i över ett år tills det är avslutat.
RIKTIGT DÅLIGT!

3 mars 2021
Avis spontané

Trodde att jag med autogiro kunde sluta…

Trodde att jag med autogiro kunde sluta med två månaders uppsägningstid, visade sig att jag satt fast ett år. Begränsningar på gymmet gör att det är svårt att träna styrka nu, fick svar att de erbjuder "hemmapass",
hade jag velat träna hemma så köper jag väl inte gymkort!? Möjligen kan detta gym vara bra för den som gillar gruppträning m.m

18 février 2021
Avis spontané

Puls och Träning använder sig utav…

Puls och Träning använder sig utav personlig tränare som endast kommunicerar via SMS när han bokar och avbokar sina tider. Trots att jag vid flera tillfällen sagt vilka dagar i veckan och vilka tider jag kan träna så får man hej vilt förslag på tider som inte funkar.
PTn själv avbokade en bestämd tid en timme innan vilket jag inte gnällde över. När jag åkte på diskbråck med inlämnat sjukintyg och gjorde en avbokning 10 timmar innan så begär han "sen avbokning" av Puls & Träning som kräver mig på 700kr. Detta trots att PTn själv erkänner att han hade problem med sin telefon och inte såg mitt SMS som jag skickade på morgonen.

Jag har pratat med kundservice om det som hänt och fått muntligt löfte om att det inte skulle komma en faktura för sen avbokning. Så fort jag hade betalt årsavgiften så kom det en faktura på 700kr. P&T backar inte fakturan och säger dessutom att det inte går att ångra sitt köp av årskort.

Jag kommer inte fortsätta på P&T nästa år. Rekommenderas inte.

18 janvier 2021

Otroligt!!!

Otroligt!!!
Avslutade medlemskapet hos POT våren 2017, idag 3,5 år senare upptäckte jag att sedan juni 2020 har dem jävlarna belastat mitt konto med 329:- i månaden!
Nu får nån hos POT komma med en riktigt bra förklaring!!!

1 décembre 2020

SÄMST!

Mitt absolut första klagomål. Då jag verkligen känner att jag vill varna andra.

Väldigt oprofessionellt bemötande både på plats o lokaler och när man ringer huvudkontoret.
Kunde inte leverera den tjänsten jag betalt för men vägrade ändå betala tillbaka medlemskapet eller kompensera för träningspass som aldrig blev av trots att man bytt om och kommit dit.

Virituella spinningpass fungerade sällan (antingen ingen bild eller inget ljud med mera med mera). Köpte kortet pga av att kunna gå på dessa pass.

Ringde och skrev och klagade flera gånger. Blev inte ens kompenserad för den månaden jag traskade dit flera gånger på raken utan att det fungerade.
Orkade sen inte ens klaga mer på alla gånger det inte fungerade.

Inte ens personalen på plats försökte lösa det.
De sa bara att jag ju kunde träna annat.
Men pga operation var cykling det enda jag fick utföra .

Gick hursom helst aldrig mer dit eftersom jag blev så less på att jag inte kunde lita på att tekniken fungerade. Vilket var synd för de virtuella passen var väldigt bra när det väl fungerade.

Kan bara avråda från att träna på puls o träning.

12 novembre 2020
Avis spontané

Denna gymkedja levererar inte alls

Denna gymkedja levererar inte den tjänst de utsätter sig att göra och vill inte betala tillbaka medlemskap Enligt deras egna regler och hänvisar till Arn ....
Väldigt oprofessionellt bemötande....

27 octobre 2020
Avis spontané

Måst säga att detta gym är under all…

Måst säga att detta gym är under all kritik. Jag tecknade gymkort i Västberga ångra mig dagen efter och ringer dessa banditer och inte ens öppetköp existerar.
Extrem oprofessionell kund service.
Då är man tydligen låst där i ett helt år.
Tråkigt att denna gymkedja jobbar på detta sätt.

18 septembre 2020

Absolut sämsta gymkedjan!!!

Sämsta gymkedja!Jag hade kort i många olika gym, men den kedjan är sämsta. Otrevlig personal, minimum utrustning, finns inte ofta serveter för att torka maskiner(det är pågår under coronatid!).

16 septembre 2020

VARNING!

VARNING!

Jag är i riskgrupp och har grav astma och andningsbesvär. Jag kan definitivt inte vara och träna under en pågående pandemi. Ändå vill inte Puls & Träning avsluta mitt medlemskap, och som student är det knapert som det är.

Är otroligt besviken över deras handläggning och kan inte rekommendera någon att teckna medlemskap hos dem.

15 septembre 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit