Banner for TransConnect - Germany

TransConnect - Germany Avis 29

4,4

Alfred-Nobel-Straße 31, 50226 Frechen, Nordrhein-Westfalen, DE

Wir haben TransConnect zum ersten Mal beauftragt und sind mit der Abwicklung sehr zufrieden. Nach kurzen Startschwierigkeiten (Status hat pausiert und es war leider nicht ersichtlich warum), lief der... Voir plus

Wir haben jetzt zum zweiten mal mit Transconnect transportieren lassen. Absolut einfach zu beauftragen. Alles sehr transparent. Vor allem waren die Autos schnell und unbeschädigt da. Herzlichen D... Voir plus

Transconnect findet schnell und zu einem fairen Preis Ihr Transportmittel. freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter

Wir haben über eine werbemail von der Firma erfahren und haben es mal ausprobiert. Sind sehr begeistert von den Zusage und deren Einhaltung. Werden es bei Bedarf wieder in Anspruch nehmen.

1. Service logistique

À propos de TransConnect - Germany

TransConnect – Europe’s Leading Car Transport Platform

At TransConnect, we make car transport effortless. As the largest platform for auto transport in Europe, we connect businesses with a vast network of trusted transport partners to ensure vehicles are moved quickly, efficiently, and sustainably. Whether you need to transport a single car or manage large fleet logistics, our platform provides a seamless and transparent solution.

Why Choose TransConnect?

• End-to-End Convenience – We handle all aspects of car transport, from booking to final delivery, giving you complete peace of mind.
  • Committed to Sustainability - Our aim is to reduce our environmental impact as much as possible, without reducing the quality of our service. Through our platform, it is possible to reduce your environmental footprint by investing in the use of biodiesel or offsetting. Our ISO 14001 certification proves that we actively manage and reduce our environmental impact through clear goals, regular monitoring, and continuous improvement.
  • Tracking & Transparency – With our advanced platform, you can track your transport orders and receive instant updates. No surprises—just reliable service.
  • Certified for Quality & Security – We are proud to be ISO 9001 certified, ensuring high-quality service and continuous improvement. Additionally, our ISO 27001 certification guarantees top-level data security and protection of sensitive information.
  • Trusted by the Industry – Our platform serves OEMs, dealerships, leasing companies, rental firms, and fleet managers across Europe, ensuring their vehicles reach their destination safely and on time.

Customer-Focused, Tech-Driven

We combine cutting-edge technology with outstanding customer service. Our experienced team is always ready to assist, ensuring smooth operations and hassle-free transport solutions.

Join thousands of businesses that trust TransConnect for their car transport needs. Get in touch today and experience the future of auto logistics!

Visit us at www.transconnect.com Let's Move Together!

• Alfred-Nobel-Straße 31, 50226, Frechen, Nordrhein-Westfalen, Allemagne

4,4

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Key Accountmanager und Support gut, Transport verbesserungsdürftig

Weder Abholung noch Anlieferung erfolgten zum geplanten Zeitpunkt, Anlieferung und Übergabe des Fahrzeugs ging nicht an den Auftraggeber, sondern an Kollegen, die dank Überstunden noch im Büro waren. Key Accountmanager sehr freundlich und unterstützend, allerdings war der Transport an sich nicht zufriedenstellend.

12 mars 2026
Logo de TransConnect - Germany

Réponse de TransConnect - Germany

Vielen Dank für Ihr Feedback.
Es freut uns sehr, dass Sie mit unserem Key Account Management und dem Support zufrieden waren. Gleichzeitig bedauern wir, dass der Transport nicht wie geplant verlaufen ist und es zu Verzögerungen bei Abholung und Anlieferung gekommen ist.
Für die entstandenen Unannehmlichkeiten entschuldigen wir uns. Ihr Hinweis hilft uns, unsere Prozesse weiter zu verbessern.