Trendday

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

SCAM! Kan se at de har trukket 1099kr fra min konto den 13-10-25, jeg aner ikke hvem de er. Jeg kan dog se at firmaet er gået konkurs for flere år siden. Og da jeg skulle indsamle oplysninger i for... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

SVINDEL !!! Mine forældre bestilte en taske herfra, som en fødselsdagsgave til mig. Jeg har fødselsdag i juli, og mine forældre har stadig intet modtaget - udover dårligtformulerede e-mails fra en... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Overvejedebat købe 'ergonomiske special sko'. Prisen er 299 kr sat ned fra 599krm Samme sko, samme produkt billeder findes på Shein.com Billigt skammel og de er fulde af løgn i deres lange beskriv... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

JEG HAR IKKE MODTAET MIN ORDRE SELVOM JEG HAR VÆRET I KONTAKT MED DEM PÅ MAIL ADSKILLIGE GANGE... EFTER 3,5 UGE ER TRACKING AF ORDREN PLUDSELIG "UKENDT" MEN PENGENE BLEV TRUKKET DA VI GENNEMFØRTE ORDE... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Joaillier

Écrit par l'entreprise

TRENDDAY er en webshop, der sælger tøj til kvinder og piger. Disse styles og pieces, er hver for sig unikke og udvalgte vil kun blive produceret 1 gang, for så ikke at blive restocked. På denne måde tilfører vi eksklusivitet til vores brand og din garderobe. TDY Design er skabt af TRENDDAY selv, og gennem vores eget brand får du adgang til lækre styles til favorable priser. Vi følger altid de nyeste trends, så du kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i modebilledet

Coordonnées de contact

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super

Virkelig flotte smykker, rimelig hurtigt levering. Har intet at klage over

21 juillet 2020

Hej Simone,

Tusind tak for de flotte ord. Vi håber at du får en skøn dag!

Meget tilfreds

19 juillet 2020

Hej Malou,

Tak for de flotte fem stjerner! Hav en god dag :-)

Meget mere end tilfreds!

Jeg måtte vente på at kjolen jeg havde bestilt, skulle komme på lager igen. Grundet ventetiden (Som der også stod under ordren at der ville være) havde de sendt et gratis armbånd med. Rigtig god service, meget mere end tilfreds!

19 juillet 2020

Hej Caroline,

Jeg er glad for at vi sammen fandt en løsning i sidste ende. Hav en dejlig dag!

God behandling <3

18 juillet 2020

Hej Inge,

Hvor er det dejligt at du føler du har haft en god behandling. Det bestræber vi os efter hele tiden! Hav det godt :-)

Hurtig levering, lækker produkt

16 juillet 2020

Hej Tanja,

Tusind tak for de søde ord! Hav en fantastisk dag :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Er fuld tilfreds med varerne jeg har…

Er fuld tilfreds med varerne jeg har købt, og hurtig levering

Hej Pernille,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Hav en skøn dag!

Total serviceminded

Super god og hurtig service - total serviceminded.

Hej Terese,

Mange tusind tak for den flotte anmeldelse. Hav en fantastisk dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service - hurtig til at svare tilbage .

Hej Karina,

Tusind tak fordi at du tog dig tiden til at dele din oplevelse her. Det er vi så glade for. Hav en rigtig dejlig dag!

Smykker

Hurtig levering. Så fine smykker.

Hej Charlotte,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er lige så vilde med smykkerne som vi er. Hav en skøn dag!

Noté 4 sur 5 étoiles

Pæn vare

Pæn vare vild med guld smykker

14 juillet 2020

Hej Jannie,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hav en dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtigt levering ved bestilling 👍

13 juillet 2020

Hej Monika,

Tusind tak for den søde anmeldelse. Hav en god dag!

Bedste anbefalinger herfra!

Overskuelig hjemmeside med fair priser. Hurtig levering, god indpakning med en venlig lille besked. Ikke sidste gang jeg handler der, 100%! 😍

13 juillet 2020

Hej Una,

Tusind tak skal du have, for den meget flotte anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen. Hav en skøn dag!

Meget tilfreds.

12 juillet 2020

Hej Lisette,

Det er så skønt at du er tilfreds. Tak for den flotte anmeldelse. Hav en skøn dag!

Super god service

Hej Inger,

Tak skal du have, for den flotte anmeldelse. Vi ønsker dig en rigtig god dag!

God service 👏👏👏👏👏👏

Hej Klara,

Tusind tak for den finde anmeldelse. Hav en rigtig dejlig dag!

Smukke smykker

Dejligt sted at handle og smukke flotte smykker god kvalitet

Hej Laura,

Hvor er det dejligt, at du er vilde med vores smykker! Det er vi også :-) Tak for den flotte anmeldelse. Hav en skøn dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

FLOT OG PROFESSIONEL SERVICE!

FLOT OG PROFESSIONEL SERVICE!
Så en reklame med jeres flotte smykker på Instagram. Besluttede mig for at købe min datters bachelorgave hos jer. Pengene blev trukket med det samme - men jeg måtte rykke for smykkerne. I svarede flot inden for 1 time, at I ikke havde flere på lageret og først kunne levere 10 dage senere. Da I var kede af ikke at kunne gøre min datter glad på dagen, tilbud I 2 stk. guldbelagte armbånd til levering dagen efter i kompensation og 1 stk. ekstra gave med resten af leveringen 10 dage efter. Det var SÅ flot en service og min datter er meget glad for gaverne og følger jer nu også på de digitale medier. Tusind tak for jeres flotte hjælp og smykker. Vi handler meget gerne hos jer igen. Mvh Carina K.

8 juillet 2020

Hej Carina,

Kæmpe tusind tak skal du have, for denne fantastiske anmeldelse. Det er vi simpelthen så glade for! Hav en fantastisk skøn dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

god service og rigtige søde medarbejder…

god service og rigtige søde medarbejder der gør alt for at kunden er tilfreds.

8 juillet 2020

Hej Lena,

Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse. Vi ønsker dig en dejlig dag!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus