Trengio Avis

Bas

Aucune trace de demande d’avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Learned this too late

Learned this too late. I ordered and paid $40 for the rollator as advertised. I got a cane instead. I have a houseful of canes. I wanted the rollator to be able to get out better.

8 septembre 2026

Scammers dont deliver what they sell…

Save your dollars they dont deliver the products thay claim to sell. & they they run you in circles with AI Long winded emails & pretend that they will help .. But wont do anything but leave to to try & get your money back via your payment methods claim process

10 septembre 2026

Don't use them

I ordered and paid for a folding Rollater 3 weeks later received a walking stick. Dreadful company steer clear. They don't even reply to Emails

7 septembre 2026

SCAM !

SCAM !
Same as the others, purchased an audio effect device and received a cheap mp3 player.

4 septembre 2026

I bought an adjustable Cassatt player

I bought an adjustable Cassatt player, I was sent a digital player. I’m not getting replies, came here just to see that I’ve been scammed.
Don’t purchase anything from this website. You won’t get what you order, they can’t be charged with outright theft because they sent you an item. A very well done scam. Bravo!

19 août 2026

Scam

Scam. As others have posted here with the same experience, I also ordered a cassette player and was sent a cheap Mp3 player.

DO NOT fall for it, this company is not legitimate.

18 août 2026

Fraud

I purchase an item foe $40.99 and received an item from Walmart valued at $20. that I could have purchased myself if I wanted it. Therefore they kept my money

9 août 2026

100% Scam

100% Scam. I bought a Cassete recorder with pitch bend (popular modification) for $60, and I received a $2 MP3 player.
Sure... they send you 'something', but is not what you order.

24 août 2026

Køb ikke der

Det er fup og svindel, de viser Et
Billede af en letvægts rollator med 4
Hjul, kurv og at den er sammenklappelig. Der kom en sammenklappelig stok🤬 det er ikke iorden. Handler aldrig der igen.

12 août 2026

Trengio.com Achtung Betrug

Ich habe bei dem Unternehmen ein Elektroantrieb für ein Board mit Akku und steuerteil gekauft, welcher beworben wurde und 48 US Dollar kosten sollte. Der Kauf wurde über Paypal abgewickelt. Die Website machte einen seriösen Eindruck und dort wurden noch weitere verschiedene Artikel angeboten. Ich habe sogar noch mit Express gebucht, da ich den Antrieb im Urlaub nutzen wollte. Der Verkäufe sitzt in China, was ja erstmal nichts schlechtes ist. Aber geliefert wurde mir ein Schwimmbrett für 2€. Da ich nun dachte ich hätte Käuferschutz bei Paypal. Das war ein denkste! Die habender mitgeteilt, dass die Transaktion in Ordnung war, was ja stimmte, aber die Ware wurde nicht geliefert, obwohl ich den Verlauf gesendet habe, haben die zugunsten des Verkäufers entschieden, also zweimal enttäuscht. Ich kann nur empfehlen - Finger weg - Betrug auf ganzer Linie!

12 août 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit