TriNed Avis 229

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik probeerde tevergeefs een bestand via whatsapp te versturen en terwijl ik daar nog mee bezig was kreeg ik al een tip van de klantenservice dat dat ook per mail kon. Mailadres stond er meteen bij. Su... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Na de aansluiting op glasvezelnet veel ontvangst problemen TV. Afspraak gemaakt voor monteursbezoek. Duimen dat het niet de monteur zou zijn die de versterker van de muur had gehaald zonder nade... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren super tevreden klant van trined. Prettige klantenservice, doen wat beloofd werd, gewoon goede kwaliteit. Internet super stabiel ook qua snelheid. Ervaring met andere providers zoals Ziggo w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'accès Internet

Écrit par l'entreprise

TriNed is jouw lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. We hebben al 25 jaar ervaring en dat merk je aan onze stabiele diensten en snelle service. Ons motto? Wat we doen, doen we gewoon goed!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Ten eerste geven ze geen goede…

Ten eerste geven ze geen goede informatie hoe het gaat.
En als je geen beeld krijg zeggen ze dat je een kabel van 30 meter moet trekken van de hangkast tot de tv die in de kamer staat. En ik heb een repeater moeten aanschaffen!

16 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik probeerde tevergeefs een bestand via…

Ik probeerde tevergeefs een bestand via whatsapp te versturen en terwijl ik daar nog mee bezig was kreeg ik al een tip van de klantenservice dat dat ook per mail kon. Mailadres stond er meteen bij. Super handig!

7 avril 2026

Réponse : TriNed

Dank je Thijs voor deze fijne review.

Team TriNed.

Geen zaken mee doen!

Geen zaken mee doen! Doen als bedrijf alsof ze een andere provider zijn. Hebben druk op mijn ouders gezet en bij opzeggen moesten ze een boete betalen, terwijl ze al een provider hadden. Na contact opgenomen te hebben als zoon, geen reactie meer gehad. Kijk goed uit! oplichters

10-04-2026 toevoeging
Klantnummer: T102332

15-04-2026 toevoeging
Mijn moeder heeft geen mail ontvangen. Graag nogmaals versturen.

15-04-2026 2e toevoeging
Ook deze mail komt niet aan. Daarnaast heeft mijn moeder nooit gebruik gemaakt van Trined inlog en producten, dus hoe nu verder?

1 décembre 2025

Hallo Cedric,

Wat is je klantnummer zodat ik het eea kan nakijken?

Update 10-04-2026
We hebben geen reactie van je ontvangen op onze vraag. Jammer. Zo kunnen we je niet helpen.

Update 14-4-2026
Zie mail aan pat***ste@***mail.com

Update 15-4-2026
We hebben dit naar het mailadres gestuurd waar ook de facturen naartoe verstuurd worden. Graag bevestigen dat dit het juiste mailadres is: pat***ste@***mail.com.
Of kijk in MijnTrined.nl daar staat de e-mail ook in.

Noté 3 sur 5 étoiles

De dienstverlening is keurig (Internet…

De dienstverlening is keurig (Internet en TV werken eigenlijk altijd). De helpdesk via WhatsApp is ok. Totdat ik laatst een vraag had rondom de TriNed TV App, dat liep minder soepel. En helaas is de App nog niet beschikbaar voor de AppleTV, dat vind ik echt een gemis. Op mijn vraag of dat wel in de toekomst komt was het antwoord: geen Idee!

28 mars 2026

Hallo Eric,
Dank voor je review. Inmiddels is ook bekend dat er een app komt voor Apple TV. De release datum is nog onbekend maar zal zeker in 2026 zijn.

Noté 2 sur 5 étoiles

Tv heeft voortdurend storing en wordt niet verholpen

Tv heeft voortdurend storing: stilstaand beeld, krakend geluid, etc..Ik heb Trined vele malen gebeld, maar het lukt ze niet om de storing op te lossen. De powerline adapters hebben heel lang goed gewerkt en zijn oorspronkelijk ook door trined zelf gemonteerd omdat het bij ons niet mogelijk is om een rechttrekken kabel aan te sluiten (geen kruipruimte) Trined weigert ook om een nieuw modem te sturen om de al oude te vervangen.Men wil wel een monteur sturen, maar die moeten we dan zelf betalen als het volgens hun aan ons ligt. Vervelend risico want wij weten ook niet wat er aan de hand is. SLECHTE SERVICE!

29 mars 2026

Hallo mevrouw Bol,
Ik lees dat je powerline adapters gebruikt. Dit is meestal de zwakste schakel. Het is beter om de tv bekabeld aan te sluiten zoals we al zeiden. Al doe je dit maar even om te testen of het inderdaad de poweline adaprters zijn die storen. Als dat niet het geval is kan er altijd nog een monteur komen. Die sturen we graag om de problemen op te lossen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Heb jaren bij trined gezeten en twee…

Heb jaren bij trined gezeten en twee jaar weg geweest en nu weer terug op het moment nog steeds geen internet en tv zou worden aangesloten maar wordt steeds gezegd Ja vandaag als ik bel wordt ik in de wacht gezet en niet meer opgenomen Nee er is niks meer van over de trined die ik ken uit het verleden heb maar mijn Starlink aangezet nu want ben bang dat het een kan niet waar zijn verhaal wordt

31 mars 2026

Hallo WJN J,
Als je in ons aansluitgebied zit, kunnen we je prima van internet en TV voorzien. Net als vroeger. Dat doen we graag. Bel met 0800 8030 en we regelen het voor je.

Goed geholpen

Goed geholpen, snelle reactie.

30 mars 2026

Réponse : TriNed

Fijn om te horen, bedankt Tonnie.

Noté 4 sur 5 étoiles

Storing gemeld via whatsapp van Trined

Storing gemeld via whatsapp van Trined. Ze hebben dit snel opgepakt en goed opgelost. Erg fijn!

30 mars 2026

Réponse : TriNed

Dank je Chris voor deze fijne review.

Supersnel antwoord via whatsapp

Supersnel antwoord via whatsapp.
Vraag direct beantwoord

24 mars 2026

Réponse : TriNed

Dankjewel Ine, Altijd fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Dat doen we graag.

Installateur Mark was kundig

Installateur Mark was kundig, vriendelijk en snel.

23 mars 2026

Réponse : TriNed

Dank voor deze prettige review, Jellie. Veel plezier met onze diensten.

Nooit klachten

Nooit klachten, super klantenservice. Heel blij met Trined!

15 mars 2026

Réponse : TriNed

Fijn om te horen, Hans dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor.

Dank je wel Corné!

Na de aansluiting op glasvezelnet veel ontvangst problemen TV.
Afspraak gemaakt voor monteursbezoek.
Duimen dat het niet de monteur zou zijn die de versterker van de muur had gehaald zonder nader overleg met ons.
Gelukkig.....mijnheer Corné stond op de stoep en die heeft de signalen op alle TV's nagemeten, de versterker terug aangesloten en verschillende dempers geplaatst. Daarbij ook goed uitleg gegeven in Jip en Janneke taal. Nu nog een afspraak met onze eigen IT man om het conflict/de miscommunicatie tussen beginpunt, router en PC's te verhelpen. Hopelijk werkt internet dan ook weer snel als vanouds.
Bedankt Corné!

Inmiddels zal er opnieuw een afspraak met ons gemaakt worden. Na een week goede TV ontvangst zonder problemen nu al weer enkele dagen slechte ontvangst...vooral NPO1 en VRT1. Ben benieuwd of het opgelost zal worden!!

3 mars 2026

Réponse : TriNed

Bedankt Chrisje voor deze positieve review. Corné waardeert dit zeer.

Installatie van Internet modem

Installatie van Internet modem heel fijn verlopen. Monteur dacht mee en heeft alles netjes achter gelaten.

27 février 2026

Réponse : TriNed

Dankje Dirk voor deze fijne review. Daar doen we het voor.

Whatsapp

Vandaag even gewhatsappt met de helpdesk. Het duurt altijd even voor je antwoord krijgt maar het was meteen raak. Een duidelijk antwoord dat niets te vragen overliet.

26 février 2026

Réponse : TriNed

Dank je John voor deze fijne review.

Alleen maar storingen bij TV Trined

TV kijken via Trined is verschrikkelijk. Alleen maar storingen. Klantenservice reageert nergens op. Vooral GEEN klant worden!! Schandalig. De volgende dag 22/2 kreeg ik de reactie of ik nog steeds deze klachten had. Waarschijnlijk hebben ze te veel klachten hierover gekregen en hebben ze het verholpen in de nacht. Blijft aanmodderen met TriNed.

21 février 2026

Réponse : TriNed

Hallo Linda, Ik zie dat je laatste melding in oktober 2025 is geweest en dat het ook toen adequaat is opgelost. Vervelend dat je ons TV-product zo ervaart. Excuses daarvoor.

Team TriNed

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus