Aanvankelijk verliep de aansluiting moeilijk omdat tot twee maal toe de betreffende ploeg het verkeerde gereedschap bij zich had. Ploeg drie verscheen vier dagen te vroeg, maar fixte de klus in no-[ti... Voir plus

L'entreprise a répondu
Alles volgens voorafgaande planning gemaakt. Ze waren zelfs te vroeg en vroegen beleefd of ze al mochten beginnen met de werkzaamheden. Rustige monteurs met ervaring dit soort zaken.
Écrit par l'entreprise
Open Dutch Fiber bouwt aan het netwerk van de toekomst. In een wereld die steeds afhankelijker is van digitale connectiviteit zorgen wij voor snelle, stabiele en veilige glasvezelverbindingen voor huishoudens en bedrijven in heel Nederland. Onze ambitie is helder: binnen enkele jaren willen we twee miljoen huishoudens aansluiten op ons open glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben we al meer dan één miljoen aansluitingen gerealiseerd.
Ons netwerk is open. Zo bieden we keuzevrijheid en toegang tot supersnel internet. Op ons netwerk zijn meerdere providers actief, waaronder Odido, TriNed, MultiFiber, SNLR, Fiber.nl, RapidXS, Stipte en Freedom Internet. Het aanbod verschilt per gebied. Wil je weten welke providers beschikbaar zijn op jouw adres? Doe eenvoudig de postcodecheck op onze website en bekijk jouw opties.
Check jouw postcode →Glasvezel biedt veel voordelen. Het is supersnel, tot wel twintig keer sneller dan traditionele verbindingen. Je hebt gelijke upload- en downloadsnelheden, wat ideaal is voor videobellen en het delen van bestanden. Glasvezel is betrouwbaar, stabiel en toekomstbestendig. Bovendien is het duurzaam: het verbruikt minder energie en gaat langer mee dan koper.
Bij Open Dutch Fiber staat kwaliteit en veiligheid centraal. We zijn ISO 27001 gecertificeerd en werken volgens de Gedragscode Veilige Aanleg Digitale Infrastructuur. Dat betekent dat we zorgvuldig omgaan met data, veilig werken en overlast voor bewoners zoveel mogelijk beperken.
We zijn geregistreerd bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en lid van NLconnect, de branchevereniging voor digitale infrastructuur. Dit benadrukt onze inzet voor transparantie, samenwerking en innovatie. Daarnaast geven we inzicht in wat we doen en waarom dat belangrijk is, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
Veel antwoorden op verschillende vragen vind je op onze pagina met veelgestelde vragen.
Veelgestelde vragen →Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder.
Neem contact met ons op →Kosterijland 50, 3981AJ, Bunnik, Pays-Bas
Het heeft 2 jaar moeten duren voordat de aansluiting is gerealiseerd. 2 jaar geleden was ODF als eerste langsgekomen, alle bewoners van appartementencomplex thuisgebleven en vervolgens hadden ze de juiste gereedschappen niet bij zich. Het jaar daarop zijn ze nog 2x langsgeweest met de opmerking dat ze “echt binnen een maand de aansluiting komen plaatsen” wat niet gebeurd is. Dit jaar eindelijk wel de aansluiting geplaatst, maar enorme gaten achtergelaten in de voorgevel die na drie weken nog niet gerepareerd zijn. Hopelijk gaat dit alsnog gebeuren.
Flexibel kundig en snel. Daarnaast ook goede communicatie tot aan het moment van installatie.
De mannen werkte netjes en lieten geen rommel achter ze waren beleefd , kon niet met ze praten ze spreken bijna geen Nederlands maar verder prima

Réponse : Open Dutch Fiber
Het is onduidelijk hoe het zit met de aanbieders van glasvezel, ik ben klant bij KPN, en blijf dat ook. Ik snap niet waarom dat allemaal concurrerend moet zijn, een draad is een draad.
Verder had ik een afspraak gemaakt, maar men kwam niet die datum, maar later, waar ik niet bij was. Het is voor zover ik kan beoordelen wel goed gebeurd.

Réponse : Open Dutch Fiber
Snel en netjes aangelegd, professioneel en vriendelijk, men hield rekening met mijn aanwezigheid.

Réponse : Open Dutch Fiber
2,5jaar heeft het geduurd om mijn voortuin herstel kosten uit te betalen.
Ik werd steeds van hak naar tak gestuurd door jullie

Réponse : Open Dutch Fiber
Zeer slechte ervaring met ODF. Vanaf het begin problemen: eerste afspraak werd niet nagekomen (monteur kwam simpelweg niet opdagen) Zonder maar enige vorm van communicatie . Bij de tweede afspraak is de FTU vervolgens op de verkeerde plek geplaatst door duidelijk onkundige monteurs die als de wind weer weg waren.
Een verzoek tot correctie wordt afgewezen door ODF volgens Odido. Door dit gedoe zit ik nu al meer dan 7 weken zonder internet zit. Ondertussen is er nauwelijks communicatie of duidelijke opvolging.
Het lijkt alsof verantwoordelijkheid volledig wordt ontweken en de klant met de problemen blijft zitten. Onprofessioneel en frustrerend proces.

Réponse : Open Dutch Fiber
De meneer die de glasvezel heeft aangesloten, heeft zijn werk perfect gedaan. Alles daarna keurig opgeruimd. En de glasvezel werkt geweldig. Hartelijk dank daarvoor

Réponse : Open Dutch Fiber
Aardig nette oersoneel en zeer vriendelijk snel gedaan en netjes achtergelaten

Réponse : Open Dutch Fiber
Ze waren heel aardig en netjes! Ik had zelfs nog wat gedoe met de kabel en we hadden het bijna opgegeven. Maar uiteindelijk hebben ze toch de moeite genomen om het uit te zoeken en is het gelukt! Daarna nog wat goed advies ontvangen!

Réponse : Open Dutch Fiber
Alles volgens voorafgaande planning gemaakt. Ze

Réponse : Open Dutch Fiber
Diego met zn vader en zoon waren netjes, snel en vriendelijk

Réponse : Open Dutch Fiber
En savoir plus sur les différents types d'avis.