Hurtigt, ordentligt, grundigt og høfligt! Og så tog han også lige min lille indkørsel, da han alligevel skulle den vej igennem , det sku god stil!!!

Vi var skeptiske, men denne skepsis blev gjort til skamme. Søde og rare mennesker med fantastisk service. Opgaven blev fuldført med stor omhu og med et meget fint slutresultat.

Vi har haft en indledende dialog med tromle.dk - alt er indtil videre forløbet planmæssigt, og vi glæder os til udført arbejde og jeg kan derfor varmt anbefale andre at kontakte tromle.dk - hvis haven... Voir plus

Vi havde besøg af Pape fra tromle.dk, og han udførte et grundigt og rigtig godt stykke arbejde. Ingen stress, og meget fokuseret på at gøre arbejdet perfekt. Glad kunde herfra Esbjerg.

1. Service d'entretien de pelouse

Écrit par l'entreprise

Tromle.dk og Grasvalt.se er samme koncept i henholdsvis Danmark og Sverige. Vi hjælper private boligejere, boligforeninger, virksomheder og offentlige områder med professionel tromling af græsplæner. Vores mål er enkelt: at gøre ujævne græsplæner mere jævne, pæne og nemmere at vedligeholde. I Danmark kender kunderne os som Tromle.dk, og i Sverige kender kunderne os som Grasvalt.se. Derfor samler denne Trustpilot-profil anmeldelser og oplevelser fra vores arbejde på tværs af begge markeder. Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud, kan du kontakte os via vores hjemmeside. Tromle.dk i Danmark – Grasvalt.se i Sverige

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

53 avis

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde, super flot og profesionelt, hurtigt levering og effektivt. Kæmpe tilfredshed herfra og skal helt klart bruge dem igen næste år

4 avril 2023

Super fint og veludført arbejde

Super fint og veludført arbejde. Kommunikation tip top. God forklaring af produktet. De kommer som aftalt er skånsomme mod fliser, og lign. Kan nævne at jeg tilvalgte kørerplader. Arbejdet udføres til rimelige priser. Jeg anbefaler på det varmeste dette rigtigt udemærkede firma. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 avril 2022

Kompetent og professionelt udført arbejde.

Super god service og vejledning. Professionel og kompetent udførelse af arbejdet.
Meget rar og venlig ung mand der udførte arbejdet.
Tromle lover ikke mere, end de kan holde. Vi blev hele tiden orienteret om, hvornår de kunne komme; og at vejret evt. kunne sætte en stopper for, at de kunne udføre arbejdet.
Det blev heldigvis ikke tilfældet.
Tromle får min varmeste anbefaling.

8 mars 2022

Ingen forskel…

Var ingen forskel at se før og efter der blev tromlet så “hvis du ikke er tilfreds får du pengene igen” er ikke helt virkeligheden.

30 novembre 2021
Logo de Tromle.dk / Grasvalt.se

Réponse de Tromle.dk / Grasvalt.se

Hej Maria. Vi har først nu fået oprettet mulighed for at svare herinde. Vi vil gerne i kontakt med dig, men har ikke kunnet linke din henvendelse her til en konkret opgave vi har løst, og har heller ikke hørt fra dig direkte, så vi kunne finde en løsning....

Super service

Super hurtigt svar og rigtig servicemindede under udførelsen af arbejdet. Tak skal I have.

25 juin 2021