Banner for Trygg-Hansa

Trygg-Hansa Avis 7 456

TrustScore 4 sur 5

4,2

Har nyss tecknat försäkringar hos er. Jag fastnade för er för att det ingår så mycket i era försäkringar och att det är ett rimligt pris också på försäkringarna. Det var mycket det jag och min man fa... Voir plus

Varit kund innan Trygg Hansa var det de är nu! 1971 tog hemförsäkrings hos Hand i hand som sen gick upp i?? Och senare i Trygg Hansa! Haft olika försäkringar hos dem sen dess! Och tecknade ett till n... Voir plus

Superbra kundservice! Fick mycket bra info av en som verkligen tog sig tid. Hon återkom även i ärendet och var mycket hjälpsam. Toppklass på bemötandet!!

1. Compagnie d'assurance
  2. Assurance auto
  3. Compagnie d'assurance aux entreprises
  4. Compagnie d'assurance habitation
  5. Compagnie d'assurance personnelle
  6. Compagnie d'assurance animaux

Trygg-Hansa har gjort skillnad i människors liv sedan 1828 och ingår i dag i Tryg​‑​koncernen som är Skandinaviens största sakförsäkringsbolag.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 k avis

Avoid Trygg-Hansa – inconsistent, costly, and deeply frustrating

After severely damaging my phone (front, back, and camera), I contacted Trygg-Hansa immediately and followed their instructions exactly. I was told to go through an Apple-authorized service provider—fine in theory, but in reality no provider could offer a loan phone, and the process would take up to two weeks. On top of that, I was expected to pay extra fees just to open a case with Apple Support—costs that fall entirely on me as a customer.
I clearly explained that being without a phone is not an option due to my work. One representative (the only helpful one I encountered) told me to submit the claim with the documentation I had and assured me I would get help. I did exactly that. Despite following every instruction, my claim was later denied—based on a requirement that I was then told was not even necessary. I have provided everything: proof of purchase, photos of a completely destroyed device, serial number, and documentation showing that a full replacement is required (the most expensive outcome for me). Still, I am told it’s “not enough.”
Meanwhile, it appears other customers receive help with minimal effort, while I’ve been pushed around between different representatives for months. As a long-term customer who has always paid on time, this treatment is unacceptable. This is not just poor service—it’s inconsistent, unprofessional, and feels deliberately obstructive. There is also a concerning pattern of dismissive attitudes from certain representatives. No one damages their own property intentionally, nor does anyone want to spend time navigating an unnecessarily complicated claims process.
I will not remain a customer, and I will actively advise others—especially within the tech industry I work in—to avoid Trygg-Hansa.
Get your processes in order.

21 avril 2026

Hello Emma,

We are sorry that you have had this experience with us, it is not the level of service we strive to provide, and it is never pleasant to hear that a customer is dissatisfied.

If you are not satisfied with a decision we have made or would like to submit a formal complaint, you can do so here:

Kind regards,

Helt ok

Har bara vart kund i 2 månader

7 avril 2026

Réponse : Trygg-Hansa

Tack för du tog tiden och lämnade ett omdöme.

Superbra kundservice!

Superbra kundservice!

20 avril 2026

Hej Tina,

Vad roligt att höra att du upplevde sådan bra kundservice! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl bemött och att du fick den hjälp du behövde. Tack för ditt omdöme!

Anna

För det första var det att jag förstod…

För det första var det att jag förstod allt lät Och det är en billig hemförsäkring

Réponse : Trygg-Hansa

Vi är glada att allt var tydligt och att du upplever vår hemförsäkring som prisvärd. Tack för din positiva recension, det betyder mycket för oss!

Bra Service

20 avril 2026

Hej Olivia,

Tack för ditt positiva omdöme!

Bara ++++++++++

13 avril 2026

Réponse : Trygg-Hansa

Hej! Tack för ditt omdöme.

Tommy

Urusel och extremet otrevliga med usel…

Urusel och extremet otrevliga med usel service.
Mån måste bråka med dom varenda gång man behöver hjälp trots svindyr försökring

21 avril 2026

Réponse : Trygg-Hansa

Din beskrivning av samtalet du hade med oss låter illa, så vill vi verkligen inte upplevas. Jag och mina kollegor på kundservice jobbar dagligen med att slipa på vårt kundbemötande och därför känns det extra tråkigt att vi inte upplevts som trevliga i samtalet.
Din upplevelse är av stor vikt för oss i vårt ständiga förbättringsarbete och vill du lämna en formell synpunkt så kan du göra det här:

Priset

Priset är bra

12 avril 2026

Hej Moa,

Tack för ditt positiva omdöme!

Anna

Snabbt och korrekt omhändertagande.

Snabbt och korrekt omhändertagande.

12 avril 2026

Hej Magnus,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du fick ett fint bemötande.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Alla frågor besvarade och fullt försäkrad efter önskemål. Tusen tack för all hjälp.

/Thillian

Hej Thillian,

Vi är glada att vi kunde svara på dina frågor och försäkra dig enligt dina önskemål. Tack för din recension, det betyder mycket för oss!

Anna

Totalt värdelöst företag när de gäller…

Totalt värdelöst företag när de gäller försäkring. Tror att man hittar på saker som hänt . Och även om man har bevis på saker har hänt . Som tex ett protokoll. Så händer ingetting heller. Håller med den personen som skrev att det känns som dom håller på med undanflyckter för att slippa betala ut pengar. Välj ett annat företag för försäkring istället

Hej Carl,

Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ upplevelse med oss. Vi tar din feedback på allvar och ser över dina synpunkter noggrant.

Om vi har fattat ett beslut som du tycker är fel eller att du generellt är missnöjd med vår hantering, då kan du ta ärendet vidare, då vi tar din feedback på allvar och ser över dina synpunkter noggrant.

Här kan du läsa hur man gör:

Här under är länken direkt till formuläret:

Bra service

Bra service och enkelt att ta kontakt med

17 avril 2026

Hej Thomas,

Vi är glada att höra att du upplevt vår service som bra och att det var enkelt att kontakta oss. Tack för din recension!

Bra pris trevlig personal

Bra pris trevlig personal

17 avril 2026

Hej Nils,

Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vi kunde erbjuda dig ett bra pris. Tack för ditt omdöme!

Anna

Väldigt tydlig information snabbt och…

Väldigt tydlig information snabbt och enkelt och bra priser

16 avril 2026

Hej Sten,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du har haft en bra upplevelse med både snabb och tydlig hantering.

Réponse : Trygg-Hansa

Det glädjer oss att du har upplevt en tydlig förklaring av våra försäkringar. Tack för din recension!

Nice

Bra service

8 avril 2026

Hej Urban,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, det betyder mycket för oss.

Anna

Teckna ingen försäkring hos dem

Teckna ingen försäkring hos dem. De hjälper inte när något väl händer och verkar snarare leta efter ursäkter för att slippa betala ut ersättning.

16 avril 2026

Hej Dima,
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med oss. När det gäller skadeärenden så har vi ingen avsikt att hitta på ursäkter på det viset som du beskriver i din recension av oss, utan alla våra skadeärenden hanteras utifrån hur villkoren ser ut i din försäkring. Har du någon fråga kring ett skadeärende så är du alltid välkommen att höra av dig. Våra kontaktvägar hittar du här:

Tommy

En savoir plus sur les différents types d'avis.