Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig tilfreds med resultatet, som har givet mine fliser nyt liv og en flot, frisk overflade. Hele processen forløb meget let og professionelt, og hvor alle aftaler blev overholdt til punkt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis du skal have renset fliser kan jeg klart anbefale Trygrenserne. Der er god kommunikation og service. Vores fliser skulle nok have været renset for et par år siden... Så når man ser resultatet,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores fliser er blevet super flotte. Lars fra Trygrenserne har udført et flot arbejde med både ekspertise og øje for at rydde op og efterlade stedet uden snavs mm. God dialog undervejs. Derudover har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores gamle, tilgroede, askegrå havegang og terrasse skiftede på kort tid udseende til en smuk terracotta-rød 'ny' version af sig selv. Flot og grundigt arbejde, med styr på kemikalierne og nem komm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

Forlæng levetiden af dine udendørsarealer med professionel fliserens og træterrasserens.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom til tiden og leverede et pænt…

Kom til tiden og leverede et pænt resultat.
Vi er meget tilfredse.

12 août 2025

Kære Brian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Den sætter vi stor pris på! 🤩

De bedste sommerhilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk resultat og god service

Jeg er virkelig tilfreds med resultatet, som har givet mine fliser nyt liv og en flot, frisk overflade. Hele processen forløb meget let og professionelt, og hvor alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Hele dialogen med Trygrenserne var nem og behagelig, og jeg kan varmt anbefale Trygrenserne til alle, der ønsker en grundig og holdbar behandling af deres fliser.

1 août 2025

Kære Jesper,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! Det sætter vi enorm pris på 🤩

Du ønskes en dejlig sommer ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Du kan trygt vælge Trygrenserne :)

Vores fliser skulle nok have været renset for et par år siden... Så når man ser resultatet, er reaktionen bare wow. Det ligner jo nye fliser igen.
Vi har desuden nogle plantesten (hvor der står hegn i), som grænser op til fliserne, dem har de også fået renset, hvilket fuldender billedet.

25 juillet 2025

Kære Sune,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤩

Det sætter vi meget stor pris på! 🙏

Varme sommerhilsner,

Nyt liv til terressen

Vores gamle, tilgroede, askegrå havegang og terrasse skiftede på kort tid udseende til en smuk terracotta-rød 'ny' version af sig selv. Flot og grundigt arbejde, med styr på kemikalierne og nem kommunikation.

1 août 2025

Kære Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det var en fornøjelse at rense jeres fliser! ☀️

Stort tilfredshed med Trygrwnserne

Hurtig respons på bookning og derefter på dato for arbejdets udførsel.
Alle aftaler overholdt, så vi er meget tilfredse med resultatet

11 juillet 2025

Kære Birgitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på! ☺️
Det var en fornøjelse at rense jeres terrasse ☀️

Dbh,

Flotte fliser

Flotte fliser, der ser ud som nye. Service i top!

3 juillet 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på! 🤩

Det var en fornøjelse at rense jeres fliser!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en rigtig god oplevelse.

Det var en rigtig god oplevelse.
Jeg har fået de flotteste fliser, og vil klart bruge dem igen når tiden er til det 👍

De er også blevet anbefalet videre til andre.

18 juin 2025

Kære Louise,
Tusind gange tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter enorm pris på dine anbefalinger 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelig og medgørlig service…

Super behagelig og medgørlig service selvom jeg havde rodet rundt i hvad det egentlige areal af mine fliser var på.
Rigtig flot resultat og gode tips til fremadrettet pasning af mine flotte fliser! 🙂

17 juin 2025

Kære Freja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det sætter vi meget stor pris på ☀️🫶

Noté 5 sur 5 étoiles

Trygrenserne har efterlader den fineste…

Trygrenserne har efterlader den fineste flise terrasse. Alt er som det skal være og de har overholdt alle aftaler også kom de med kort varsel.

17 juin 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på! 🤩

Kæmpe anbefaling

Super fleksible med tidspunkter! Nemme at komme i kontakt med - både booking og ham der kom ud og rensede.
Virkelig flot resultat, exceptionel service hele vejen rundt 👌

12 juin 2025

Kære Charlotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi bare kæmpe pris på 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot behandling af mine trætte fliser.

Flot behandling af mine trætte fliser.
Kom hjem til et super flot resultat med flot oprydning.
Fik for nogle år siden ordnet andre fliser og kom hjem til et mudderbad uden lige dengang. Så super rart at se et flot og opryddet område som var klart.
De bedste penge givet ud og jeg giver mine varmeste anbefalinger.

5 juin 2025

Kære Eli,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi meget stor pris på :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores fliser er blevet super flotte

Derudover har kundeservice været helt på tæerne. Hurtige svar og nem booking mm. Vi er super tilfredse - stor anbefaling herfra.

22 mai 2025

Kære Tine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætte vi meget stor pris på! 🤩

Vi håber at I nyder de "nye" fliser!

Flot arbejde

Flot arbejde, rimelige priser og stor fleksibilitet i forbindelse med udførelsen.

13 mai 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Peter! Det sætter vi stor pris på ☺️

Klar anbefaling herfra

Virkelig flot resultat - udført af en meget behagelig og yderst kompetent medarbejder. Jeg følte mig virkelig godt behandlet og var helt tryg ved arbejdets udførelse.

12 mai 2025

Kære Ken,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi STOR pris på! Det var en fornøjelse at rense dine fliser :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte fliser, så er det TRYGRENSEREN

Nem bestilling, hurtig udført top kvalitets arbejde, venlige højt professionelle medarbejdere. Stor tak til direktøren Christian Lisby og den hyggelige Lars. 👍

8 mai 2025

Kære Stan,

Tusind tak for din anmeldelse! Det var en fornøjelse at rense dine fliser ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan helt klart anbefales at bruge trygrenserne

Lars fra Trygrenserne har gjort et virkelig godt stykke arbejde 👌🏻
Vi har MANGE kvadratmeter fliser, som trængte til en god rens.
Lars har været virkelig grundig, og gået det efter flere gange.
Der har også været god kommunikation med kundeservice.
Vi er meget glade og mere end tilfredse med resultatet 😄
Vil klart anbefale trygrenserne - de gør et virkelig godt stykke arbejde 🤩

5 mai 2025

Kære Simone,

Tusind tak for de søde ord og den flotte anmeldelse! Det var en fornøjelse at rense jeres fliser! 🤩

Professional

Professional, problem solving, quick, nice and easy! I would reccomend this excellent service with no doubts

1 mai 2025

Réponse : Trygrenserne

Thank you for this amazing review, Simone! It was a pleasure helping you with the cleaning and making your beautiful terrace look brand new again ☺️

Best,

flise rens

super dygtig mand sød og rar og hjælpsom og en fantastisk service kan kun anbefale dem

24 avril 2025

Kære Dorte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det var en fornøjelse at rense hos jer!

I ønskes et fantastisk forår og sommer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget flot og ordentligt arbejde

Meget flot og ordentligt arbejde. 100% gennemført - også de små detaljer

16 avril 2025

Kære Søren,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det var en fornøjelse :-)

Ikke mindre end perfekt

Så flot arbejde, virkelig professionelt arbejde, meget tilfreds, meget behageligt personale/person.
Så flot rengøring efter afrensning

14 avril 2025

Réponse : Trygrenserne

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Käthe!

I må endelig sige til, hvis vi kan hjælpe med andet i fremtiden :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus