Tufting StudioAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Super oplevelse! Julia guider en sikkert igennem teknikkerne og sørger for en hyggelig og afslappet stemning på kurset. Og så er det fedt, at man kommer hjem med et færdigt produkt. Det kan helt sikke... Voir plus

Julia, der driver Tufting Studio, er dygtig, kreativ og god til at lære fra sig. Vi havde en rigtig fed oplevelse og fik unikke værker med os hjem, der både kan pynte i stuen og minde os om en fed opl... Voir plus

Jeg har hørt rigtig godt om hendes workshops, og det er virkelig fede ting, der bliver lavet - jeg håber, at kunne deltage selv inden længe 🤩🧶🤞🏽

Kæmpe anbefaling herfra. En helt igennem sjov og anderledes oplevelse, end hvad jeg ellers har prøvet. Perfekt til firmaarrangementer og til dem som gerne vil have en unik oplevelse. Julia... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Studio d'art
  2. Artisanat d'art
  3. Artisanat
  4. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Jeg driver en kreativ virksomhed, hvor jeg afholder tufting-workshops med tuftepistol for begyndere i mit hyggelige hjemme-studio i Malling, tæt på Aarhus. Her er der fokus på nærvær, ro og kreativ udfoldelse i et trygt miljø. Jeg guider deltagerne trin for trin og sørger for, at alle får en god oplevelse. Workshoppen inkluderer fri adgang til garn, snacks og drikkevarer, og deltagerne får naturligvis deres færdige tuftede værk med hjem.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

34 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rigtig dejlig formiddag

Rigtig dejlig formiddag. Tufting er utroligt nemt at lære og Julia er dygtig til at lære fra sig.
En aktivitet man har lyst til at lave igen, og kun kan anbefales.

16 décembre 2025

Tusind tak Caroline 🙏
Det var SÅ hyggeligt og en dejlig formiddag 🤩

I had an amazing time today at Julia’s…

I had an amazing time today at Julia’s tufting workshop. She’s very sweet and dedicated. She explained everything in detail and I will definitely recommend this workshop, because of the creative experience and because she’s a very warm person. Also I don’t speak danish and she welcomed me and explain everything in English. Thank you Julia for having me today <3

16 décembre 2025

Thank you so much Barbara 🙏 It was so nice to have you on my workshop 🤩

Fantastisk

Fantastisk.
Virkelig hyggelig workshop. Julia er en virkelig dygtig og behagelig underviser. Hyggelige omgivelser og god forplejning. Kun fire på hvert kursus, så der er rig mulighed for at få 1-1 hjælp og sparring. Selvom man aldrig har prøvet det før, så kommer man hjem med en rigtig fin Tufte-kreation.
Kan i den grad anbefales.

4 janvier 2025

Min veninde og jeg var afsted på tufte…

Min veninde og jeg var afsted på tufte workshop hos Julia og vi var meget imponeret. Det blev holdt hjemme hos Julia og vi var kun 4 deltagere, så der var meget god mulighed for at få hjælp, sparring og vejledning af Julia. Vi havde en fantastisk dag, tiden gik alt for hurtigt og vi nåede knapt nok at holde pause. Det kunne være dejligt med workshop med 4 timers varighed, så var der lidt mere tid til pause, men virkelig god oplevelse. Vi fik lavet de smukkeste tæpper 🙌🏻

30 mars 2024

Super hyggelig og lærerig oplevelse hos…

Super hyggelig og lærerig oplevelse hos Julia i Tufting Studio. Julia er imødekommende, sød, god til at lære fra sig så alle kan være med og ikke mindst følte man så ventet på kursus dagen. Rigtig god oplevelse som jeg gerne vil på igen og har anbefalet til andre.

29 février 2024

På ønskesedlen 🤩

4 avril 2024

Havde den mest fantastiske formiddag…

Havde den mest fantastiske formiddag hos Julia i Tufting Studio. Tiden fløj, instruktionen var kyndig og jeg var overrasket over, at jeg på blot fire timer kunne lære nok til, at jeg fik et fint tufteværk med hjem, som jeg stolt og glad kan vise frem.

29 avril 2023

Tufting & tapas

Jeg var til tufting og tapas med en flok veninder🍷. Det var sjovt, kreativt og i de smukkeste omgivelser i Beder ☀️ Man får god vejledning undervejs, og man føler alle kan være med. Ville ønske jeg kunne gøre det hver weekend!

12 mai 2023

Julia er skøn og virkelig dygtig til at…

Julia er skøn og virkelig dygtig til at lære fra sig.
Hun ved helt sikkert hvad hun laver og deler også gerne ud af tips.
Hendes sted i Beder er et besøg værd og meget hyggeligt.
Man føler sig meget velkommen.

23 mars 2023

Tusind tak Rauni 🙏

Fantastisk oplevelse!

Var til tufte workshop og tapas med en gruppe veninder og det var så hyggeligt! Julia er en super god lærer og host og kreativiteten flød i de hyggelige lokaler. Kan kun anbefale at tage ud og prøve!

12 mai 2023

Tusind tak Rikke 🙏