Vi bestilte et hotell i Monte Negro med basseng og når vi kom så var bassenget stengt for sesongen. Det stod det ingenting om på nettsidene. Når vi klaga fikk bare beskjed om at sånn var det så seint... Voir plus
HOLD DERE UNNA TUI!!! Svindel å bedrag!!! Ai-genererte bilder av hoteller slik at de fremstår mye mer atraktive en de faktisk er. TUI har tydeligvis helt andre retningslinjer for hva et 4-stjerner... Voir plus
Tui har egen rangering av hotell. Alcudia Pins. Vi booked et 4 stjerners hotell, som viste seg å være et 3 stjerners hotell. Hotellet var ikke som forventet. Dårlig rengjøring, maten var ikke god og d... Voir plus
Hotellet var dårlig selv om det var 4-stjerners. Manglende informasjon, mye støy, ødelagt vask som lekket mye slik at alt på badet ble vår, mygg, ingen romservice, ingen vask og kakerlakker på rommet.... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Reiser til sol og bad på verdens fineste strender! Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå om du allerede har bestemt deg.
Stabekk, Suède
- tui.no
Aucun historique récent de demande d’avis
Bestilte tur til Gran Canari
Bestilte tur til Gran Canari. Turen skulle gå med Norwegian. TUI endret dato og tid for avreise/hjemreise og de endret flyselskap. E-post og chat stengt. Ringte 19 ganger før jeg kom i en kø, som nummer 7. Ventet i 45 min før svar av en som ikke kunne hjelpe meg. Når vl (3 par) skulle sjekke inn, var vi ikke på passasjerlistene. Bestilte turen 6 mnd før. Ingen kunne hjelpe for å sjekke inn, før vi fikk hjelp fra ansatte i Tromsø. Lederen for flyplassen gav beskjed at flyet ikke fikk ta av uten oss. Da plutselig ble det fart i selskapet. Under flyturen var det fritt for det meste. Ikke kunne man kjøpe vann på flaske. Fikk en betydelig forringet reise ut fra det vi hadde betalt for. Ingen tilbud om kompensasjon. Møkkaselskap. Aldri TUI mer på oss🤮. Styr unna🤬
Bestilte tur til Gran Canari
Bestilte tur til Gran Canari. Turen skulle gå med Norwegian. TUI endret dato for avreise og de endret flyselskap. Vi kunne ikke reise på nytt tidspunkt, men får ikke kontakt med selskapet. Ringte 32 ganger over 2 dager. Ikke mulig å sende e-post. Rett og slett useriøs og burde vært stoppet. Depositumet tapt...styr unna !!
Stay away this company!
Stay away this company.
They have next to no costumer service, they won't answer on difficult questions, and they might change your flight and hotel, or even cancel the entire trip!
If you want to reserve a seat on the plane, they won't help, you have to do it directly with the airplane company.
That's not always so easy, when the airplane company is Czech (Smartwings).
Bestiller tur over 6 måneder i forkant…
Bestiller tur over 6 måneder i forkant og utsetter egen ferie for å ta den på senhøsten. Så avbestiller TUI uten forklaring tre uker før uten noe mulighet for å erstatte turen da de fremdeles selger turer og blir utsolgt. Kommer aldri til å bruke TUI noe mer igjen.
Ikke til å stole på
Styr unna - ikke til å stole på - de forandrer flyreisetidene på kort varsel og uten å beklage.
Dårlig varslingsrutine for frist for innbetaling av restbeløp på charterreise.
Lite fleksibel ved for sen innbetaling av restbeløp på reise. Kun en varsel på sms selv om bestilling kom på e-post og reise lå i app. Tur ble kansellert og depositum tapt.
100% fornøyd!!
TUI -catastrophe flights & cancellations, Baltic Air
We have been to Greece- TUI uses a flight agent BALTIC AIR/ GOLDSTAR.
Problem is when your plane is cancelled - TUI refer to the AGENT - and wont take any action to help you with any re- booking on further flight.
We lost our flight in Oslo - and they did nothing to help.
New tickets and extra hotel costs us over 1000 Euro.
TUI says its not their problem - and refer us to BALTIC AIR for a refund.
My point is - use a travel company which uses stabil and know. Airline companies / agents - not ex. BALTIC AIR / Goldstar.