Vi elsker stenene fra Tumle. De bliver både brugt til at lave balancebaner, som forhindringer til bil ræs og salatskåle i køkkenet. Og så er de dejligt nemme at opbevare i stablen. Et hit hos både m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var lidt sent ude da jeg bestilte Tumles trædesten. Heldigvis blev ordren ekspederet hurtigt og jeg havde pakken to dage før mit barnebarn Huxi holdt sin to års fødselsdag. Trædestenene blev vel m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vad glad jag är att jag har shoppat så att barnbarnen över Tumle stegstenarna kunna hoppat Dom har lekt och använt stegstenarna på så många olika sätt Tänk vad barn har förmåga att hitta på och anv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtigt og nemt at handle på jeres side. Hurtig levering, så den nåede at komme inden barnedåben.
L'entreprise a répondu
TUMLE tilbyder motoriklegetøj og trædesten, der stimulerer børns balance, koordination og kreativ leg. Vores produkter er nøje udvalgt for at fremme aktiv læring og motorisk udvikling gennem sjov og bevægelse. Skab et inspirerende lege- og læringsmiljø for børn i alle aldre.
Vibevej 6, 8410, Rønde, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig levering, ingen forsinkelser. Varen var som beskrevet og som håbet. Og et stort hit hos mit 2 årige barnebarn

Réponse : TUMLE
Super hurtig levering - god information hele vejen igennem købsprocessen. Vare af fin kvalitet

Réponse : TUMLE
Meget tilfreds med tumle trædesten! At man kan stable dem op og sætte dem ned i hinanden, så de ikke fylder så meget er virkelig skønt! Min datter på 1,5år elsker dem og kan selv flytte rundt på dem. Der er meget leg til børn og voksne. Kanten i bunden der gør de ikke skrider er også virkelig godt!
Klar anbefaling! Hurtig levering!

Réponse : TUMLE
Vi er så glade for vores Trædesten, at vi har købt endnu pakke for at kunne lave en større forhindringsbane.

Réponse : TUMLE
Fik det jeg bestilt hurtigt og uden problemer

Mit lille barnebarn er allerede vild med dem ! Vi leger “jorden er giftig” 😂

Réponse : TUMLE
Produktet lever op til forventningerne. God kvalitet, nemt og bruge, og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Réponse : TUMLE
Nem bestillings procedure vis hjemmeside og hurtig levering. (2 dage fra bestilling til jeg havde varen).

Réponse : TUMLE
Tumlestenen er egentlig fin nok og levering gik hurtigt og nemt. Men de skriver forkert pris, reklamerer med større tilbud end det reelt er (40% men det er egentlig kun 33%)
Derudover havde jeg, til prisen, forventet kvaliteten at være kraftigere og en bedre skridsikker bund. De virker meget glatte. I min optik et alt for dyrt produkt i forhold til hvad man får.
Heldigvis er det positivt at de tilbyder gratis retur, som vi så vil benytte os af 😊

Réponse : TUMLE
En god oplevelse og hurtig levering 👍

Réponse : TUMLE
Nemt at bestille og hurtig levering - så kan det ikke blive bedre 😊

Réponse : TUMLE
Något gick med fel och jag fick inte ut paketen från transportören - Men vilken fin hjälp jag fick av Tumler. Trevligt svar på mail och en snabb problemlösning.

Réponse : TUMLE
så snabb leverans och produkten känns högkvalitativ!

Réponse : TUMLE
Jeg er kun tilfreds, varen lever op til forventningerne og hurtig levering
Handler helt sikkert igen til mine børnebørn

Réponse : TUMLE
Spændende legetøj 🧸 har købt det til min familie i USA.

Réponse : TUMLE
En rigtig pæn pakke uden “skrammer” og hurtig levering