Vi elsker stenene fra Tumle. De bliver både brugt til at lave balancebaner, som forhindringer til bil ræs og salatskåle i køkkenet. Og så er de dejligt nemme at opbevare i stablen. Et hit hos både m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vad glad jag är att jag har shoppat så att barnbarnen över Tumle stegstenarna kunna hoppat Dom har lekt och använt stegstenarna på så många olika sätt Tänk vad barn har förmåga att hitta på och anv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtigt og nemt at handle på jeres side. Hurtig levering, så den nåede at komme inden barnedåben.
L'entreprise a répondu
TUMLE tilbyder motoriklegetøj og trædesten, der stimulerer børns balance, koordination og kreativ leg. Vores produkter er nøje udvalgt for at fremme aktiv læring og motorisk udvikling gennem sjov og bevægelse. Skab et inspirerende lege- og læringsmiljø for børn i alle aldre.
Vibevej 6, 8410, Rønde, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jättefina färger och kommer bli en så roligt balansträning för min dotters utveckling. Lekfull design.

Réponse : TUMLE
Hurtig levering Skøn med printselv bog så man ved hvordan balancestene kan anvendes

Réponse : TUMLE
For et par dage siden skrev jeg, at jeg ikke havde modtaget den vare jeg havde købt, og var lidt ærgerlig over det. Det viste sig at pakken med Dao, var blevet mistet undervejs til dao shoppen.
Jeg modtog senere en mail fra Tumle, hvor de ville sende mig en ny pakke træde sten, så mit oldebarn kunne få sin fødselsdagsgave. Det blev jeg meget glad for, og har modtaget den i dag. Så det vil jeg sige mange tak for. Så jeg sender 5🌟 Vh. Marianne Husted

Hurtig levering :)
Min søn er rigtig glad for dem og bruger dem flere gange om dagen
Han vil ikke ha vi pakker dem væk :)

Réponse : TUMLE
Rigtig glad for det. Ville gerne have haft den ekstra trædesten, der oprindeligt var i pakken. Men god kvalitet og bliver brugt godt herhjemme. Jeg købte to sæt.

Réponse : TUMLE
Børnene er glade for at tumle på dem.
Korrekt og hurtig levering.

Réponse : TUMLE
En god købsoplevelse med Tumle. Jeg købte "Stepping Stones" i flotte farver. Børnebørnene på 6 og 1.5 år syntes det var alletiders legetøj.
Kan varmt anbefales 😊

Réponse : TUMLE
Super nem og overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering. Og bare et rigtig godt produkt. Kan klart anbefales 😊

Réponse : TUMLE
Meget fine og solide produkter, hurtig købsproces og levering og varerne var pakket forsvarligt.
Varmeste anbefalinger.

Réponse : TUMLE
Min skepsis blev gjort til skamme, da jeg læste alt om jer på hjemmesiden. Meget troværdigt og absolut en tillidsvækkende tilgang i har til jeres kunder. Hurtig og nem ekspedition og produktet lever fuldstændig op til det der bliver lovet

Réponse : TUMLE
Vad glad jag är att jag har shoppat
så att barnbarnen över Tumle stegstenarna kunna hoppat
Dom har lekt och använt stegstenarna på så många olika sätt
Tänk vad barn har förmåga att hitta på och använda stegstenarna så lätt

Réponse : TUMLE
Nem forståelig vejledning af produktet +e bog

Réponse : TUMLE
God service og god produkt… god kommunikation ved kontakt af kunder service 👍🏻

Réponse : TUMLE
Jeg var lidt sent ude da jeg bestilte Tumles trædesten. Heldigvis blev ordren ekspederet hurtigt og jeg havde pakken to dage før mit barnebarn Huxi holdt sin to års fødselsdag. Trædestenene blev vel modtaget af såvel Huxi som hans forældre, og jeg har det godt med at give en gave som kan bidrage til mit barnebarns udvikling og trivsel. Ydermere modtog jeg en E-bog om motorisk udvikling. Det er god service synes jeg. Jeg er meget glad 😃.

Réponse : TUMLE
Hurtig levering, varen lever op til det forventede :-)
Købt til mit barnebarn der blev 1 år. Forældrene blev meget glade for gaven, og kunne se de mange muligheder, og ikke mindst kvaliteten på den.
Barnebarnet var straks igang med at kravle og tromme på den, så jeg er sikker på, at den bliver til mange timers leg og udvikling :-)

Réponse : TUMLE
En savoir plus sur les différents types d'avis.