Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi elsker stenene fra Tumle. De bliver både brugt til at lave balancebaner, som forhindringer til bil ræs og salatskåle i køkkenet. Og så er de dejligt nemme at opbevare i stablen. Et hit hos både m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vad glad jag är att jag har shoppat så att barnbarnen över Tumle stegstenarna kunna hoppat Dom har lekt och använt stegstenarna på så många olika sätt Tänk vad barn har förmåga att hitta på och anv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt og nemt at handle på jeres side. Hurtig levering, så den nåede at komme inden barnedåben.

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de jouets
  2. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

TUMLE tilbyder motoriklegetøj og trædesten, der stimulerer børns balance, koordination og kreativ leg. Vores produkter er nøje udvalgt for at fremme aktiv læring og motorisk udvikling gennem sjov og bevægelse. Skab et inspirerende lege- og læringsmiljø for børn i alle aldre.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fint produkt

28 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktet. Det betyder meget for os!

Tak fordi du valgte Tumle – vi håber at se dig igen 💛

Hurtig levering - god vare

28 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din fine tilbagemelding 💜 Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og produkt – det betyder meget for os 🌿✨

Lekfull balansträning

Jättefina färger och kommer bli en så roligt balansträning för min dotters utveckling. Lekfull design.

2 février 2026

Réponse : TUMLE

Tack så mycket för din omtanke 💜 Vi är glada att höra att färgerna och den lekfulla designen bidrar till din dotters utveckling och glädje. Det är precis det vi önskar med våra produkter 🌿✨

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering Skøn med printselv bog så man ved hvordan balancestene kan anvendes

1 février 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din anmeldelse 💜 Vi er glade for, at du synes godt om print‑selv bogen – den er netop lavet for at inspirere til leg og balanceøvelser 🌿✨

Hurtig levering 👌

27 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tak for din korte og dejlige tilbagemelding 💜 Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger 🌿✨

Noté 5 sur 5 étoiles

For et par dage siden skrev jeg

For et par dage siden skrev jeg, at jeg ikke havde modtaget den vare jeg havde købt, og var lidt ærgerlig over det. Det viste sig at pakken med Dao, var blevet mistet undervejs til dao shoppen.
Jeg modtog senere en mail fra Tumle, hvor de ville sende mig en ny pakke træde sten, så mit oldebarn kunne få sin fødselsdagsgave. Det blev jeg meget glad for, og har modtaget den i dag. Så det vil jeg sige mange tak for. Så jeg sender 5🌟 Vh. Marianne Husted

30 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Kære Marianne, tusind tak for din varme anmeldelse 💜 Vi er kede af, at pakken gik tabt undervejs, men rigtig glade for, at du nu har modtaget en ny, så dit oldebarn fik sin fødselsdagsgave. Din 5‑stjernede feedback betyder meget for os 🌿✨

God og hurtig service

God og hurtig service

24 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din fine tilbagemelding 💜 Vi er glade for, at du oplevede både god og hurtig service – det er lige præcis det, vi stræber efter 🌿✨

Hurtig levering :)

Hurtig levering :)
Min søn er rigtig glad for dem og bruger dem flere gange om dagen
Han vil ikke ha vi pakker dem væk :)

27 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Hvor dejligt at høre 💜 Vi er glade for, at din søn har så stor glæde af trædestenene og bruger dem dagligt – det er den bedste feedback, vi kan få.

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig glad for det

Rigtig glad for det. Ville gerne have haft den ekstra trædesten, der oprindeligt var i pakken. Men god kvalitet og bliver brugt godt herhjemme. Jeg købte to sæt.

22 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse 💜 Vi er glade for at høre, at trappestenene bruges flittigt derhjemme, og at du har valgt at købe to sæt. Det betyder meget for os at vide, at kvaliteten lever op til forventningerne 🌿✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Børnene er glade for at tumle på dem

Børnene er glade for at tumle på dem.
Korrekt og hurtig levering.

29 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Hvor dejligt at høre, at børnene er glade for at tumle på trædestenene 💜 Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at leveringen gik hurtigt og korrekt.

En god købsoplevelse med Tumle

En god købsoplevelse med Tumle. Jeg købte "Stepping Stones" i flotte farver. Børnebørnene på 6 og 1.5 år syntes det var alletiders legetøj.
Kan varmt anbefales 😊

23 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Hvor er det skønt at høre, at børnene har glæde af TUMLE især når de kan bruges af både den lille og den store. Det betyder virkelig meget for os.💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nem og overskuelig hjemmeside

Super nem og overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering. Og bare et rigtig godt produkt. Kan klart anbefales 😊

19 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, og at både pris, levering og produkt lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os 💜

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fine og solide produkter

Meget fine og solide produkter, hurtig købsproces og levering og varerne var pakket forsvarligt.
Varmeste anbefalinger.

20 janvier 2026

Tak for de varme ord 🌸
Vi er rigtig glade for, at du oplevede en hurtig og nem købsproces, og at varerne kom godt og forsvarligt frem. Din anbefaling betyder meget for os 💜

Troværdig og tillidsvækkende

Min skepsis blev gjort til skamme, da jeg læste alt om jer på hjemmesiden. Meget troværdigt og absolut en tillidsvækkende tilgang i har til jeres kunder. Hurtig og nem ekspedition og produktet lever fuldstændig op til det der bliver lovet

25 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Vi sætter stor pris på, at du oplever os som troværdige og tillidsvækkende, og at produktet lever op til det lovede. Tak fordi du deler din oplevelse 💜

Underbara barn

Vad glad jag är att jag har shoppat
så att barnbarnen över Tumle stegstenarna kunna hoppat
Dom har lekt och använt stegstenarna på så många olika sätt
Tänk vad barn har förmåga att hitta på och använda stegstenarna så lätt

24 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Så fint at læse 🌈 Vi bliver glade over at høre, hvordan dine barnbarn har haft glæde af Tumle stegstenarna og brugt dem på så mange kreative måder. Tusind tak for at dele den skønne oplevelse 💜

Hurtig levering 👍

8 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds 💜

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god produkt… god…

God service og god produkt… god kommunikation ved kontakt af kunder service 👍🏻

20 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tak for de varme ord 🌿 Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både produktet og kommunikationen med kundeservice. Det betyder meget for os 💜

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode produkter og hurtig ekspedition.

Jeg var lidt sent ude da jeg bestilte Tumles trædesten. Heldigvis blev ordren ekspederet hurtigt og jeg havde pakken to dage før mit barnebarn Huxi holdt sin to års fødselsdag. Trædestenene blev vel modtaget af såvel Huxi som hans forældre, og jeg har det godt med at give en gave som kan bidrage til mit barnebarns udvikling og trivsel. Ydermere modtog jeg en E-bog om motorisk udvikling. Det er god service synes jeg. Jeg er meget glad 😃.

17 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Hvor er det skønt at høre, at trædestenene blev en succes til Huxis fødselsdag 🌈 Vi er glade for, at både han og hans forældre tog så godt imod gaven, og at e‑bogen om motorisk udvikling også kom til nytte. Tusind tak for din tillid og for at dele den fine historie 💜

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, varen lever op til det forventede :-)
Købt til mit barnebarn der blev 1 år. Forældrene blev meget glade for gaven, og kunne se de mange muligheder, og ikke mindst kvaliteten på den.
Barnebarnet var straks igang med at kravle og tromme på den, så jeg er sikker på, at den bliver til mange timers leg og udvikling :-)

12 janvier 2026

Réponse : TUMLE

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿 Vi er rigtig glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at varen lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds 💜

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus