Turtle Nordic Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Otroligt snabb leverans.5+ Bifogad instruktion på papper för montering värdelös. Hittade film på You Tube - bättre, men inte bra. Fastsättningen av hållarna för lasträcket i railsen saknades d... Voir plus

Ringde deras kundtjänst som svarade inom ett par signaler och fick prata med en livs levande människa som dessutom var hjälpsam och trevlig. Behövde ett takräcke akut som jag beställde och som leverad... Voir plus

Trodde jag fått fel storlek på taktäcken, men visade sig vara mitt ögonmått som svek mig & enkelt bytte plats på dem. Markus på kundtjänst bemötte mig professionellt och var väldigt tillmötesgående.... Voir plus

Beställde ett cykelställ för upp till 4st cyklar, tog 2ddg för leverans, vid montering upptäckte jag att ena fästet för att förankra ramen på cykeln var deffekt, mailade och påtalade felet, fick en ny... Voir plus

1. Magasin d'accessoires automobiles

Turtle Nordic erbjuder allt du behöver för att få med dig allt det du önskar på din bilresa. Vi har takräcken, lastbågar, takboxar, cykelhållare och många liknande lasttillbehör för bilen. Handla online eller i vår lagerbutik i Örebro.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

468 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

116 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb och enkel leverans

Snabb och enkel leverans, prisvärd produkt.

9 décembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att leveransen var snabb och att du är nöjd med produkten.

Aluminiumprofilen i takräcket var för lång

Aluminiumprofilen i takräcket var lite för lång, vilket gör att när man spänner fast det mot tak-railsen så böjs takräcket uppåt på mitten. Passningen mot takboxen blir dålig eftersom takboxen därmed också böjs uppåt i mitten. Man kan undra ifall bilens rails tar skada av att tryckas isär / utåt av takräcket.
Beställningen var lagd mot exakt denna bilmodell / regnr. I övrigt så ser de bra ut.

Editering: efter diskussion med Turtle support så skickades nya aluminiumprofiler eftersom de som först skickats var lite för långa. Därefter passade takräckena bra. De är dock fortsatt tydligt böjda uppåt på mitten av hållfasthetsskäl, vilket inte är helt bra då takboxen ju är helt plan i botten. Nytt betyg 4 istället för 1

29 novembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack för att du delar din upplevelse. Det är tråkigt att höra att passformen inte blev som förväntat,

Vi tar den här typen av feedback på stort allvar du får gärna maila bilder till support@turtlenordic.com

NÖJD!

Allt gick precist som det skulle bra räcken! Prisvärt

13 décembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack! Väldigt roligt att höra att allt fungerade precis som det skulle och att du upplever räckena som prisvärda

Bra lasthållare

Bra lasthållare och som också var billigare än Thule.
Har inget att anmärka på.

10 décembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack! Härligt att höra att du är nöjd med både kvalitet och pris. Det uppskattas verkligen.

Superbra köpupplevelse

Superbra hemsida, snabb leverans och bra kommunikation, tyvärr lite sämre betyg på takräcket på grund av halvdålig passform och kvalitetskänsla.

9 décembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack för din feedback. Kul att du är nöjd med hemsidan, leveransen och kommunikationen. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring passform och kvalitetskänsla sådan feedback är viktig för vårt fortsatta förbättringsarbete.

Takräcket som jag köpte till min…

Takräcket som jag köpte till min ID-Buzz passade perfekt, var lätt att montera. Både på och av. Det kan jag varmt rekommendera.

15 décembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att takräcket till din ID. Buzz passade perfekt och var enkelt att både montera och ta av. Tack för rekommendationen!

Takräcket är fint och håller hög…

Takräcket är fint och håller hög kvalitet men instruktionen var svårläst och opedagogisk. Den var på turkiska och engelska och inte på svenska enligt hemsidan. Det var pilar hit och dit och svår att följa, inte något från IKEA.

7 décembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med kvaliteten. Vi tar till oss synpunkterna kring instruktionen och arbetar löpande med att förbättra tydlighet och språk.

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Uppringd vid frågor👍

1 décembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Stort tack och var roligt att höra att du är nöjd med den snabba servicen.

Bra passform

Var precis som jag hade förväntat mig produkten

3 novembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Vi är glada att produkten motsvarade dina förväntningar – precis som det ska vara.

Lätt att förstå vad man ska köpa enligt…

Lätt att förstå vad man ska köpa enligt bilmodell man har, passar perfekt! 👌🏻Snabb leverans.

4 novembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Stort tack för ditt fina omdöme! 🙌
Härligt att höra att det var lätt att hitta rätt produkt utifrån bilmodell och att leveransen gick snabbt. Kul att allt passade perfekt!

Köpte nya Takräcken ifrån Turtle…

Köpte nya Takräcken ifrån Turtle Nordic. Super bemötande och grym kvalitet. Passade även på att kolla över deras extraljus

15 octobre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och kvaliteten på dina nya takräcken.

Kul även att du passade på att kika på våra extraljus.

Överträffade förväntningarna

Hela vägen från besök på hemsidan till att takräcket satt monterat på min V60 så har det flutit på. Mycket nöjd med produkten.👍🏻

30 octobre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack för dina fina ord! Fantastiskt att höra att allt flöt på från start till montering.

Riktigt nöjd!

Grymt nöjd med både takräcken å skidhållare, extra kul mär de finns i svart! tysta och lättmonterade! Volvo v90CC

10 octobre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Vad kul att du är nöjd med både takräcken och skidhållare – och ja, den svarta finishen är riktigt snygg!
Tack för att du valde Turtle Nordic.

Snabb leverans o bra pris!

Varan levereras enligt avtalat.
Snabbt och enkelt.
Produkten motsvarar förväntningarna.

18 octobre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Stort tack för din fina recension! Härligt att höra att både leverans och produkt motsvarade förväntningarna.
Välkommen åter till Turtle Nordic

Är så nöjd med mitt nya takräcke

Är så nöjd med mitt nya takräcke! Det va snabb leverans, hög kvalitet men trots det ett bra pris!
Snyggt jobbat 👍🏻

6 octobre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🙏
Riktigt kul att höra att du är nöjd med både kvalitet, pris och leverans. Trevlig tur med ditt nya takräcke!

Kanon

Kanon! Bra service, snabb leverans och kvalitets produkter 👌🏻

9 octobre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Stort tack för ditt fina betyg! 👌🏻
Vi uppskattar verkligen att du lyfter både servicen och kvaliteten. Trevlig tur med utrustningen

Snabb leverans ock verkar vara bra…

Snabb leverans ock verkar vara bra ”grejer”

17 septembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack så mycket för ditt omdöme! 🙏
Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med produkterna. Hoppas de kommer till stor nytta på vägarna.

Blixtsnabb leverans fina lasthållare…

Blixtsnabb leverans fina lasthållare och bra pris.
Kan varmt rekommendera Turtle Nordic.

30 septembre 2025

Réponse de Turtle Nordic

Tack för ditt fina betyg! Så roligt att höra att både leverans, pris och kvalitet levde upp till förväntningarna.
Vi hoppas att takräckena kommer till nytta på många äventyr framöver