Noté 1 sur 5 étoiles

Najgorsze lekcje online w Polsce były obiecywane przynajmniej 4 lekcje w miesiącu , a okazało się że jest czasami 2 , czasami 3 a raz była jedna a i tak trzeba było zapłacić za cały miesiąc więc wyszł... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

jeżeli przewidujecie że dziecko może nie ukończyć kursu to zdecydowanie odradzam. na profilu brak jakichkolwiek informacji o dokonanych wpłatach, linki do płatności w różnych dziwnych nieoczywistych m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czy... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Serdecznie polecam szkołę tutore.eu. To tylko kilka wybranych cech które definiują ten portal edukacyjny: ~Doskonały dobór kadry edukacyjnej; ~ Przyjazna atmosfera w trakcje zajęć; ~ Indywidual... Voir plus

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam szkoły Nie reagują na…

Nie polecam szkoły Nie reagują na potrzeby odbiorcy Mimo zgłaszanego zakresu do przygotowania do egzaminu ósmoklasisty nie wypełnili zadania Reklamacje z rezygnacją odrzucili informując że oni są zadowoleni i robią co trzeba Na zastępstwo korepetycji z języka polskiego ukraiński nauczyciel Syn niezadowolny Nie lubi brać udziału w tych lekcjach Ma wykupione korepetycje z matematyki i angielskiego na innej platformie i żałuję że do polskiego zdecydowaliśmy się na tą szkole Nie warto.

16 avril 2025

Oszuści

Natręci potrafili po kilkanaście razy dziennie wydzwaniać, żebym zapisała dziecko. Teraz nie odpowiadają na pisemne wypowiedzenie umowy. Nie można się również do nich dodzwonić. Oszustwo!!!
Idę z tym do adwokata.

17 mars 2025

Uważaj na oszustów

Uważaj na oszustów! Wzywają na lekcję próbną, a potem zmuszają do płacenia za kilka miesięcy bez świadczenia żadnych usług!!

12 décembre 2024

Ja zdecydowanie nie polecam

Ja zdecydowanie nie polecam, trzy razy zmieniono nauczyciela prze niecałe cztery miesiące trwania kursu, dodam, że płacąc czesne za cały miesiąc, odbywała się jedna, max dwie lekcje. Kiedy po czterech miesiącach farsy nazywanej korepetycjami, poprosiłam o zakończenie kursu w trybie natychmiastowym i zwrot kosztów, zamiast tego otrzymałam tylko informację o kolejnej zmianie nauczyciela. Po prostu kpina i wyrzucanie pieniędzy!!!

7 mars 2025

Uciekajcie od tej firmy

Uciekajcie od tej firmy. Nie ma dostępu do zajęć. Zrezygnować się nie da, (naliczają opłaty za pełny kurs, wydłużając okres wypowiedzenia). Wysyłają inny regulamin niż jest na stronie.

11 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam – darmowe zajęcia, które okazują się pułapką

Zapisaliśmy dziecko na darmowe zajęcia próbne, ale z powodu kolizji z lekcjami w szkole nie mogło wziąć w nich udziału. Mimo to szkoła nalicza opłaty, twierdząc, że zapis oznacza akceptację płatnego kursu. Warunki rezygnacji nie były jasno wyjaśnione, a regulamin przysłano dopiero po zapisaniu. Darmowe zajęcia próbne to tylko chwyt marketingowy – odradzam współpracę z tą szkołą.

27 janvier 2025

Wyłudzacze

Potwierdzam opinie o tym, że jest to nieuczciwa firma. Pozytywne opinie piszą chyba tylko pracownicy. Moje dzieci nie uczestniczą w zajęciach a teraz nasłali na mnie firmę windykacyjną. Nie podpisuję się żadnej umowy, klika się gdzieś żeby dziecko mogło wziąć udział w pierwszych zajęciach i to jest niby ta umowa. Nie polecam nikomu.

28 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wykupione 2 kursy przygotowujące do…

Wykupione 2 kursy przygotowujące do egzaminu 8kl, zapłaciłam z góry 5 tysięcy. Pieniądze wyrzucone w błoto i zmarnowany czas dziecka na przygotowanie do egzaminu. W czasie 3 mcy zmieniło się 5 prowadzących! Bardzo slaba jakość i organizacja. Prowadzący to w większości hobbyści zagadnień bez doświadczenia dydaktycznego a tym bardziej w zakresie egzaminu 8klasisty. Przestrzegam przed utopieniem pieniędzy, stratą nerwów na kontakcie z infolinią i przede wszystkim przed zmarnowaniem czasu dziecku przed egzaminem

23 janvier 2025

Polecam firmę ✌️

Polecam firmę ✌️ jako pracodwaca jest firmą, która daje dużo możliwości, jest wiele obszarów otwartych na ulepszanie i proponowanie rozwiązań. Jest to dynamiczne i odważne środowisko, zarządzane przez osoby z inicjatywą i pomysłami.

23 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Firma łączy ludzi na wiele sposobów od…

Firma łączy ludzi na wiele sposobów od samych zajęć które są esencją działalności, po całą działalność poza nauką. Bardzo podoba mi się zangażowanie firmy w promocję kultury sportu i zdrowia. Cieszę się, że miałem okazję współpracować z ludźmi z tego środowiska :)

22 décembre 2024

Ciekawe zajęcia

Ciekawe zajęcia, różnorodny wybór, na każdą kieszeń. Od indywidualnych po grupowe honbystyczne

1 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam, dziecko miało mieć piwrwsze zajęcia gratis po czym naliczyli opłat za okres pol roku, teraz naslali firmę windykacyjna. Dziecko nie brało udziału w żadnych zajęciach - mówią mi ze mam im zapłacić po kliknęłam na stronie potwierdzenie regulaminu. Pokrzywdzonych jest bardzo duZo, myślimy o zbiorowym pozwie

4 décembre 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus