UdbudsVagten

1. Entreprise de logiciels
  2. Services aux entreprises
  3. Entreprise de gestion des données
  4. Moteur de recherche

Informations provenant de diverses sources externes

UdbudsVagtens unikke søgeteknologi scanner de offentlige databaser, og gør det enkelt for virksomheder at plukke de opgaver, der er relevante for dem.

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Umulige at få fat i

Advarsel - Aldrig vælg Mercell / Udbudsvagten

Avoid this company at all costs!
This is a scam company that traps customers in unreasonable long-term contracts that cannot be terminated during the contract period. Their customer service is terrible—you can’t reach them, and they never respond. Everything must go through email, which has outrageously slow response times. No one in the company is allowed to make decisions, and their managers seem to live in different countries. Stay far away!

27 janvier 2025

Meget skuffende oplevelse - Vildledende markedsføring og spam

Vi blev oprindeligt kontaktet af en meget engageret og venlig sælger, som lovede os en række ydelser, som vi havde brug for. Desværre viste det sig, at disse løfter var vildledende, og at firmaet ikke overholdte Markedsføringsloven. Vi gjorde indsigelse med det samme, men til trods for vores klare afvisning har vi siden modtaget over 100 e-mails – og vi bliver fortsat spammet dagligt, selvom vi har afvist enhver form for køb.

Vi har gentagne gange oplyst dem om de juridiske forhold og bedt dem om at levere det, der blev lovet telefonisk, men de har afvist vores krav og fortsætter med at sende e-mails dagligt i nu snart 10 måneder. Dette virker som en ren form for markedsføring via spam, og vi har svært ved at forstå, hvorfor de ikke respekterer vores ønsker.

Jeg vil ikke anbefale dette firma til nogen. Uden juridisk indsigt risikerer man at blive bundet af aggressive sælgere, der sandsynligvis arbejder på provision, og dette virker meget udansk. Desværre har vi ikke haft en positiv oplevelse og kan derfor ikke anbefale dem til andre.

3 décembre 2024

fup og fidus de kræve over 8000kr for…

fup og fidus de kræve over 8000kr for noget man ikke har fået.det dur over hovedet ikke det die sender ud.
og så siger de man skal betale det kommer i opration x. bt. nyheder. hvis det ikke snart stopper mvh malertommy.

17 janvier 2024

Kan på ingen måde anbefale nogen at…

Kan på ingen måde anbefale nogen at bruge udbudsvagten.dk eller de metoder de tager i anvendelse for at tvinge folk til at betale for noget der på ingen måde lever op til nogen forventning. Det er ren luftkasteller man bliver tvunget til at betale for. Hold dig langt væk fra denne virksomhed.

26 avril 2023

Dyr skuffelse

Kan ikke anbefales til små virksomheder. Deres 'algoritme' er udelukkende et søgeords filter, så hver dag modtager jeg flere mails om direkte ubruelige udbud der intet har med min branche at gøre. Desuden har der været utrolig få relevante udbud for min branche, og de fleste af udbudene har været målrettet store bureauer og ikke enkeltmands virksomheder. Så her 3/4 år efter jeg blev overtalt til at tegne abonnementet har det stadig ikke været 1 kr værd.

7 mai 2021

Dårlig forretning. Ikke pengene værd!

Har et lille tømrer firma. Vi blev kontaktet over telefon og blev lovet daglige mails med relevant udbudsmateriale, i vores område. Det skete bare ikke. vi holder til på sydsjælland, og fik udbudsmateriale fra hele dk, yderst sjældent på sydsjælland. Har kontaktet dem flere gange og udtrykt min utilfredshed. De holder fast- har på 2 år modtaget 155 mails- langt størstedelen er direkte ubrugeligt for os- til gengæld vil de have 8500kr for ulejligheden... Tænk hvis jeg som tømrermester ville have fuld pris på forhånd for at skifte vinduer og så kun udføre 30%.... så havde jeg nok ikke overlevet længe. Det er sikkert et fint produkt til nogen, men vi blev lovet noget som vi ikke har modtaget. Vi føler os snydt, af en dygtig sælger.

13 décembre 2018

Min virksomhed modtog et opkald på…

Min virksomhed modtog et opkald på vegne af UdbudsVagten på trods af at telefonnummeret er registreret på Robinsonlisten og Reklamebeskyttet i CVR. Telefonisten sagde at han blot havde fået et udtræk af CVR. Det er ulovligt at ringe til folk, når de er reklamebeskyttet. Spild af folks tid!

11 octobre 2018