Heiremans Uitvaartverzorging Avis 534

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden voor het goede vakmanschap, respect, rust en warmte voor de overledene en de familie.Dank vooral aan Joke voor de goede begeleiding bij de uitvaart van Lutgart

Noté 5 sur 5 étoiles

Aangezien het voor my,plots beide ouders zyn geworden op onverwachte korte tyd,kan ik meedelen dat zy,vol begrip,zeer behulpzaam,correct,zeer vriendelyk hebben geholpen om alles in goede banen te kryg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat we goed en vriendelijk opgevangen zijn , in alles goed geholpen niks was teveel , Joke was altijd even geduldig en vriendelijk wat ook ons vraag was . Wij zijn heel dankbaar en tevreden.

L'entreprise a répondu

6. 1 des 1 meilleures entreprises de la catégorie Morgue

À propos de Heiremans Uitvaartverzorging

Écrit par l'entreprise

Heiremans Uitvaartverzorging – Een waardig afscheid, sinds 1880

Heiremans Uitvaartverzorging is een onafhankelijk familiebedrijf dat al sinds 1880 families begeleidt bij het afscheid van hun dierbaren. Al vijf generaties lang zetten wij ons in om mensen op een warme, respectvolle en persoonlijke manier bij te staan tijdens één van de meest ingrijpende momenten in het leven. Onze aanpak is gebaseerd op betrokkenheid, integriteit en vakkennis, steeds met oog voor detail.

Doorheen de jaren namen wij verschillende vertrouwde namen in de uitvaartzorg op in onze werking:

• Marschang Uitvaartzorg (2008), actief in Antwerpen-Noord (Den Dam, Seefhoek), Merksem en Zoersel
  • Geyskens Begrafenissen (2003), stevig verankerd in Schilde en omgeving
  • Bogaers Uitvaartzorg (2015), met een jarenlange reputatie op Antwerpen-Zuid

Vanuit vestigingen in onder meer Borgerhout, Schilde, Deurne, Merksem, Borsbeek, Wommelgem, Zoersel, Sint-Job-in-'t-Goor en Antwerpen Centrum, bieden wij moderne infrastructuur aan, zoals rouwkamers, aula’s en koffietafelruimtes.

Elke familie krijgt bij ons één vaste consulent, die vanaf het eerste gesprek tot na de uitvaart persoonlijk begeleidt. Samen creëren we een afscheid dat betekenisvol is, afgestemd op het leven van de overledene én op wat de nabestaanden nodig hebben om in verbondenheid afscheid te nemen.

Heiremans Uitvaartverzorging staat voor kwaliteit, sereniteit en echte menselijke zorg. Omdat elk afscheid telt. En herinneringen zorg vragen.

Heiremans Uitvaartverzorging ... voor een waardig afscheid.

Écrit par l'entreprise

vernieuwend met respect voor traditie
Wij zijn een familiaal uitvaartbedrijf, reeds 5 generaties van vader op zoon. Buiten het beheren van alle administratie dat komt kijken bij een uitvaart, denken wij mee na over een persoonlijk afscheid. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart in uw parochiekerk of een persoonlijk afscheid in een uitvaartaula, wij voeren uw specifieke wensen uit.

Vijf generaties passie voor uitvaart

Bij ons bent u in goede handen.

Bij Heiremans Uitvaartverzorging valt u terug op 5 generaties ervaring in het organiseren van een waardig afscheid. Niets is voor ons te veel of ongezien. Het belangrijkste voor ons is dat u met een mooi gevoel kan terugkijken op dit moeilijk moment.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Zeer tevreden

De begeleiding was professioneel, vriendelijk, meelevend en behulpzaam
Mooie locatie
Steeds beschikbaar voor extra informatie

2 mars 2026

Attent en zorgzaam

Heel attentvolle begeleiding.Ik heb door de zorgzaamheid van het team, mijn oom een mooi, warm afscheid kunnen geven.
Ook toen later de factuur niet op tijd betaald raakte had men begrip en bleef men respectvol.
Ik ben dankbaar voor de bijstand in zo een moeilijke tijd.

9 avril 2026

Beste,

Dank je wel voor je oprechte en warme woorden.
Het betekent veel voor ons dat jullie het afscheid van je oom als mooi en gedragen hebben kunnen beleven.

Ook je vertrouwen nadien, in een praktische en soms moeilijke situatie, waarderen we enorm.
Voor ons stopt zorg niet na de plechtigheid. Ook daarin willen we menselijk en respectvol blijven.

Dank je om dit met ons te delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mensen waren beschikbaar voor allerlei…

Mensen waren beschikbaar voor allerlei vragen en dit op elk moment wanneer nodig. Een goede begeleiding in moeilijke tijden.

23 mars 2026

Dank je wel voor je mooie woorden.
Fijn om te horen dat jullie onze bereikbaarheid en begeleiding zo hebben ervaren.
In zulke momenten willen we er gewoon zijn, wanneer dat nodig is.

Prima service.…

Wij zijn heel dankbaar en tevreden.

11 février 2026

Beste,

Dank je wel voor je warme woorden.
Fijn om te horen dat jullie zich zo goed opgevangen voelden en dat alles naar wens is verlopen.
We geven jullie mooie compliment zeker met plezier door aan Joke.

We zijn dankbaar dat we jullie mochten bijstaan in deze periode.

Zeer goed verzorgde uitvaart

Zeer goed verzorgde uitvaart. Al onze wensen werden vervuld.

25 mars 2026

Dank je wel voor je mooie woorden.
Fijn om te horen dat alles verlopen is zoals jullie het voor ogen hadden.

Geen negatieve opmerkingen -

Geen negatieve opmerkingen -
uitstekende begeleiding en correcte uitvaart uitgevoerd-

Dank je wel voor je mooie woorden.
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie de begeleiding zo positief hebben ervaren.

Beste,

Dank je wel voor je fijne feedback.
Fijn om te horen dat jullie de begeleiding en aanpak zo hebben ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer lieve mensen die je in zo'n…

Zeer lieve mensen die je in zo'n moeilijke tijd goed ondersteunen en begeleiden om er samen een mooie afscheidsdienst van te maken.
Danku voor jullie steun.

26 février 2026

Beste,

Dank je wel voor je warme woorden.
Fijn dat jullie de begeleiding en steun zo hebben ervaren en samen tot een mooi afscheid konden komen.
Dat betekent veel voor ons.

Begrafenis Jos Matheussen

Over de ganse lijn hebben jullie dit heel mooi laten verlopen 👍

7 mars 2026

Dank je wel voor je mooie woorden.
Fijn om te horen dat alles over de hele lijn zo goed is verlopen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Warm onthaal in een sfeervolle…

Warm onthaal in een sfeervolle omgeving. Deskundige en proffesionele hulp bij het uitkiezen van tal van zaken.
De leveringen zijn altijd op tijd en het drukwerk is zeer verzorgd. Een aanrader op alle gebied!
Dank u voor al die goede zorgen
Familie Cantryn-Abel

Beste familie Cantryn-Abel,

Dank je wel voor jullie warme en uitgebreide woorden.
Fijn om te horen dat jullie zowel het onthaal, de begeleiding als het verloop nadien zo positief hebben ervaren.
Dat alles correct en verzorgd is verlopen, betekent veel voor ons.

Dank jullie wel voor het vertrouwen.

Noté 5 sur 5 étoiles

in moeilijke tijden zeer goed en zacht…

in moeilijke tijden zeer goed en zacht geholpen

Dank je wel voor je mooie woorden.
Fijn om te horen dat jullie de begeleiding als zacht en steunend hebben ervaren in deze moeilijke periode.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goede begeleiding bij alle stappen…

Heel goede begeleiding bij alle stappen van Joey. Echte hulp in een moeilijke periode.

Dank je wel voor je mooie woorden.
Fijn om te horen dat Joey jullie zo goed heeft kunnen begeleiden in elke stap.
We geven je compliment met veel plezier aan hem door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima service en een mooie dienst!

Doorheen de ganse procedure werden we super goed bijgestaan door Dhr. Joey Meert. Hij begeleidde ons op een zeer professionele en serene manier en gaf ons veel raad en inlichtingen. Niets was te veel en hij was steeds goed bereikbaar. De zaal was zeer mooi, de dienst prima verzorgd met foto's van de overledene en met zijn favoriete muziek. Ook de koffietafel was prima in orde. Top!

20 janvier 2026

In zo'n moeilijke tijd

In zo'n moeilijke tijd , de juiste hulp en begeleiding. Heel vriendelijk en behulpzaam. Transparant naar kosten toe. Mooie locatie voor de dienst in Borgerhout tot een 70 a 80 personen. Vooral een grote dankjewel aan Vicky die ons zeer goed, heel vriendelijk en professioneel heeft begeleid.

17 février 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus