Umeter Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

U meter is voor mij al enige jaren een indicator voor mijn energie verbruik en sedert dit jaar voor de beoordeling of een thuisbatterij een voordeel kan opleveren i.v.m. de afschaffing salderingsregel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds onze warmtepomp eind februari in werking is zou je over maart een veel lager gasverbruik verwachten. Niets daarvan: Umeter produceert fantastische getallen ven vele m3 per dag terwijl het "echte... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Geweldig systeem. Heb gelijk een goedkoop premiumabonnement voor iets meer dan 1 eurotje per maand genomen toen ik ontdekte dat de P1 live meteruitlezers er weer waren… Die is zo precies dat ik nu zel... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Umeter heeft nu een premium abonnement, met deze invoering hebben ze ook oude data van mij verwijderd, zonder mij de kans te geven dit nog van te voren te downloaden. Naast dit hebben bepaalde inz... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

60 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meterstanden onleesbaar

Waarom zijn de meterstanden onleesbaar gemaakt, zo heb ik nets meer aan Umeter

19 septembre 2025
Logo de Umeter

Réponse de Umeter

Bedankt voor je feedback, Peter. De onleesbare (wazige) weergave is een preview van een Premium-onderdeel, geen storing — je eigen meterstanden en verbruik blijven gewoon zichtbaar. Zie je iets écht niet meer wat eerder wel kon? Mail ons op info@umeter.nl, dan lossen we het op. Team UMeter

Umeter onmisbaar

Wat een gemakkelijke qpp
Alle verbruikscijfers per uur dag maand overzichtelijk gepresenteerd .
Een aanrader

3 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

De invoering van de datum is niets mee…

De invoering van de datum is niets mee te begiinen.
Als je de stand per 1 mei wilt hebben dan krijg je 2 mei en10 mei te zien.
Ondanks herhaalde malen een revieuw te hebben geplaatst verbetert er niets.
Ook de communicatie met UME is slecht

11 mai 2025

Inloggen kan niet.

Inloggen kan niet.
Wachtwoord reset werkt niet.
Komt steeds terug in aanmeldscherm en niet in resetscherm.

21 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is gedaan met gratis umeter.

Sinds eninge tijd is de layout van u meter veranderd de tabbladen zijn niet meer in het Nederlans maar in het Engels geworden.

De tarieven die je invoert daar wordt niet mee gerekend.

Wil je je water verbruik gaan meten moet je daarvoor een water meter kopen dat is verkijgbaar voor nog geen € 16,-- maar daarna moet je een abboment afsluiten om deze data uit te lezen.

Daarbij is sinds enkele dagen het uitlezen van je eigen zonnepanelen betaald € 19,-- per jaar. Ze gaan van een gratis omgeving steeds meer naar een betaalde omgeving. Het lijkt dat iedereen aan zonneenergie mag verdienen behalve de gebruiker zelf.

29 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Export Umeter zonder aankondiging gewijzigd.

Ik heb hetzelfde ondervonden van de wijzigingen van de exportdata van Umeter.
Zonder aankondiging is de layout van de export van data veranderd.
Ik kan de organisatie van Umeter niet bereiken, ik heb meerdere mails gestuurd naar Umeter met ook het verzoek om contact via de telefoon of mail.
Hierop krijg ik geen enkele reactie, ik heb geen idee wat er aan de hand is.
Als dit niet opgelost gaat worden zoek ik naar andere mogelijkheden.
Jammer, was voor mij een prima applicatie maar zo kan ik er niks meer mee.

7 février 2025

Meterstanden verandert in Verbruik

Ondervind vandaag dezelfde ervaring als c zwaan.
Hebben een prutser aan het werk gezet die de (gewenste) meterstanden omgezet heeft in verbruik.
Bestandsnaam was Meterstanden_Elektriciteit_mmjjjj.csv, nu Meterstanden_Elekrticiteit_mmjjj}}.csv. Met tikfout, en de accolades krijg je cadeau. Het berekende verbruik is niet eens afgerond: 0.03799999999864667 moet 0,038 zijn. Ga de meterstanden weer bij Enelogic.com ophalen.

16 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Na jaren gebruik van de download…

Na jaren gebruik van de download mogelijkheid en verwerking data in eigen applicatie is plotseling het dataformaat gewijzigd zonder enige waarschuwing of info. Bij import blijkt dit formaat ook nog eens op de dagscheiding een fout te veroorzaken en valt de rijd weg.....

15 janvier 2025

Het beste op de markt!

Ik ben zeer tevreden over de werking van het uMeter-systeem, het geeft de meterstanden -- alles -- het is zo compleet en mooi; jammer dat de mensen die het systeem beheren niet meer thuis zijn, ik had uLive willen kopen maar het is momenteel niet op 'voorraad'-- al heel lang -- als alternatief wil ik de 'Raspberry Pi' toepassen, maar de 'umeterlive' bestand is niet meer te downloaden. Kan iemand zo vriendelijk zijn om mij aan een kopietje te helpen? Bij deze mijn hartelijke dank voor de hulp. Te zenden naar 'diquydiq' bij 'gmail'.

2 septembre 2023

Account met alle data verwijderen

Ik gebruik nog steeds de nieuwe app, My.UMeter. Werkt allemaal goed.
Ik lees hier dat mensen moeite hebben met het verwijderen van een account. Een e-mail sturen en wachten op een reactie hoeft niet. Je kan het gewoon zelf verwijderen door in te loggen op de website.

Klik rechtsboven op het radertje Profiel > Persoonsgegevens. Vervolgens scrollen naar beneden en zie je staan:

Account met alle data verwijderen
Uw account inclusief meterstanden wordt uit het systeem verwijderd.
U kunt deze actie niet ongedaan maken.
Vergeet niet een bestand met alle meterstanden to downloaden.

Klik op button: Verwijder alles

31 août 2023

Nooit aan beginnen.

Probeer al weken mijn verleende toestemming om de meter uit te lezen in te trekken maar krijg geen enkele reactie.

Klantenservice is niet bereikbaar.

Ga de stap maken richting autoriteit persoonsgegevens.

28 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Matige interface en geen goede verslaglegging

Matige interface, erg weinig intuïtief en ingewikkeld. Ook niet erg flexibel wanneer je tarieven wijzigen.
Daarnaast veel storingen.
Ook sinds kort geen contactmogelijkheden meer....

Zij verdienen uiteindelijk wel aan jouw gegevens (en dat is prima) maar dan ook graag een beter stuk software graag

Update september 2023: sinds 2 maanden zijn ook de gegevens of niet meer actueel of niet beschikbaar. Advies: HARD WEGRENNEN EN ANDERE LEVERANCIER KIEZEN

23 juillet 2023

Geen data

In het begin werkte de app goed, maar nu al weken geen nieuwe data, ook geen mailtje gehad dat er wat is.

10 juillet 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus