Undo: Fremtidens forsikring

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt hvad tryg kan få fingerene i klæber sig fast,selv mit mange årige medlemskab i alka er under trygs regler 100%1/1 2024 og solgt til tryg. de blæser på de alka kunder skal kun have deres penge ,S... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min rabatkode: MOD906, giver den første måned gratis.

Jeg er 20 år, og har været ude og investere i min første bil. Jeg undersøgte alle bilforsikringer, og Undo var med længder den billigste. Jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse siden skifte til Undo forsikring.
 Nemt og glidende overgang fra mit tidligere forsikringsselskab. Jeg sparer penge trods en lavere selvrisiko. Spar yderligere 20% via appens tes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Hello everyone! Using undo for quite some time, yet having no issues. Insurance operating fast and answering all my questions. So far so good. Prices are incredibly low and you getting same like... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence d'assurance

Écrit par l'entreprise

Undo er Danmarks første digitale forsikringsselskab, udviklet i samarbejde med Tryg forsikring, og tilbyder indbo-, ulykke-, rejse- og bilforsikring. Når du er forsikret hos Undo, har du altid Trygs hjælp i ryggen.
Undo forsikring er nemt og overskueligt. Altsammen foregår i appen og du skræddersyer selv dine forsikringer efter behov. Du anmelder også skader direkte i appen og udbetalingen er lynhurtig. Der er ingen binding eller gebyrer og har du lyst til at skifte til Undo, opsiger vi dine nuværende forsikringer for dig, helt automatisk.

Coordonnées de contact

Professionelt, hele vejen igennem

1 MÅNEDS GRATIS FORSIKRING MED KODEN LQJ019

Jeg fik en sten igennem sideruden, mens jeg kørte på motorvejen. Undo har været yderst professionelle hele vejen igennem, både med Vejhjælp og efterfølgende udskiftning af siderude.

Stort tak til jer!!

2 novembre 2023

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med din skade, både i form af vejhjælp og udskiftning af ruden 🙌

Vi står altid klar til at hjælpe 🫡

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service. Min hövding blev aktiveret da jeg styrtede på cykel da der lå is på vejen. Jeg fik at vide en ny hövding var på vej samme dag. Man kunne måske implementere en funktion "upload kvittering senere", så man kan gemme det man har tastet og vende tilbage og uploade kvitteringen. Man ved ikke når man starter med processen at kvitteringen kræves.

13 novembre 2023

Tak for dine fine ord!

Hvor er det bare skønt at høre omkring din gode oplevelse med Undo, og dejligt du er okay trods dit fald på cyklen! 😌

Jeg håber at du får en dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Brug Rabatkoden KSA249 og få derefter…

Brug Rabatkoden KSA249 og få derefter 1 måneds gratis forsikring igennem Undo.

Undo er meget nemt og billigt Kan klart anbefales, hvis du står og skal til at vælge forsikring.
Hvis i taster min rabatkode nå i tegner forsikring så kan i få en måneds gratis.
RABATKODEN.KSA249

Tak for din anmeldelse af os!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkt og de priser som vi tilbyder 🤩

Du må have en fantastisk dag!

2 mdr gratis bilforsikring kode: RRP437

Fungerer virkelig godt også som bilforsikring!
Få 2 mdr. gratis bilforsikring ved at bruge denne kode: RRP437

11 novembre 2023

Hej,

Vi er rigtig glade for at du synes godt om vores bilforsikring 🚘 ⭐️

Du må have en skøn dag!

Billige

Billige
Forsikringer til en rimelige gooooode pris

23 août 2023

Tak for din anmeldelse af os!

Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med de priser, som vi tilbyder 💰 Vi ønsker at prisen skal være fair for alle, uanset alder osv. 🤩

Jeg håber at du får en skøn dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

De er alle skønne menneskers

De er alle skønne mennesker med maget hurtigt hjælp og skøn service

Tak for dine søde ord - Det varmer 🥰

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, så vores kunder føler sig trygge, når de har diverse problemer og spørgsmål.

Du må have en fantastisk dag!

Hurtig og effektiv

Undo er virkelig en god forsikring. Anmeldte min skade i morges, de har sagsbehandlet og har sendt mig videre til reparatør. Virkelig hurtig sagsbehandling. Så glad for jeg har valgt at tegne forsikring hos undo

Hejsa,

Tak for din fine anmeldelse!

Hvor er det bare fedt, at du modtog den hjælp, som du havde brug for i en øv situation med din bil 🤩

Vi er kun et kald væk hvis uheldet skulle være ude igen 💁🏼‍♀️

Håber at du får en skøn dag!

God forsikring

God forsikring,

Hurtige svar og god dækning

Hej,

Hvor er det skønt, at høre om din gode oplevelse med Undo 🤩

Vi stræber altid efter lave svartider 👩‍💻

Dækker aldrig

Fremtidens forsikring, der aldrig nogensinde dækker en skade. Det må være en rigtigt god forretning. Men hold jer væk hvis i FAKTISK vil være forsikret mod noget.

UNDO-00005415

Hej,

Vi er selvfølgelig super kede af, at dette er din holdning til os. Vi bestræber os altid på, at give vores kunder en god oplevelse - Dog i overensstemmelse med vores betingelser.

Vi har taget et ekstra kig på sagen, men må desværre fastholde afgørelsen.

Du er som altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål.

RABATKODE NVD986 - Få 1 måneds gratis forsikring

Brug Rabatkoden NVD986 og få derefter 1 måneds gratis forsikring igennem Undo.

Undo er nemt, billigt og funktionelt. Kan klart anbefales, hvis du står og skal til at vælge forsikring.

Tak for din anmeldelse!

Dejligt at du er tilfreds med vores forsikringer og de priser som vi tilbyder 🙌

Du ønskes en skøn dag!

Ingen dækning af tyveri

Jeg fik stjålet mit ur på en ferie. Undo vælger dog ikke at dække, da jeg ikke har påvist tyveriet. Det ender med at koste mig mit ur, samt at jeg har en nytteløs forsikring. Alt igennem en dårlig håndtering, og dårlig service.

8 novembre 2023

Hej,

Først og fremmest er vi selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Undo.

Vi har taget endnu et kig på sagen, men udfaldet kan desværre ikke ændres.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål til sagen.

Du ønskes en god dag.

Rabatkode : WZN611 - Og få første måned til 0 kr

Rabatkode: WZN611

Super fedt at lave sin egen test kørsel.
Og ikke betale for andre som kører usikkert og for hurtigt.
Hent Undo Kør appen og kør en test.
1 måned helt gratis, hvis du bruger rabatkode.
Undo! Det bliver bare ikke bedre!
Og må sige de lever op til det er fremtiden forsikringer 🤩 Tak for jer! 🤩 Har haft en morgen hvor bilen ikke gad starte der gik max 40 minutter så var bilen startet af autohjælp. Super godt!

8 novembre 2023

Hej,

Tak for din fine anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du fik den hjælp du havde brug for, da din bil havde brug for autohjælp!

Og fedt at du er vild med vores test drive koncept 🤩 Det er en fed måde at gøre sin forsikring billigere på, og på samme tid passe godt på hinanden ude i trafikken 🚦

Noté 5 sur 5 étoiles

Undo cannot do any better

Undo cannot do any better. They are super quick in responding, resolving questions and reimbursing the claim. Always available for questions. I have to use Undo twice and same good service. They are truly unbeatable.

7 novembre 2023

Hi,

Thanks a lot for your great feedback!

We are pleased, that you've had a good experience with Undo ⭐️

I wish you the best day!

Best wishes,

Kan ikke anbefale dem.

Kan ikke anbefale dem..
Fup og fidus.
Stort og flot på papir, men når det skal føres ud i livet så er det en anden historie.
Har haft bilforsikring hos Undo et par år og ikke haft problemer (har heller ikke haft brug for hjælp) og det har virket ok med appen, så da de også begyndte med ulykke forsikring hoppede jeg også på den. Så langt så godt, men når man så for brug for sin ulykke forsikring er der ikke hjælp at hente, for det første fik jeg aldrig en police tilsendt da jeg oprettede forsikringen, (og man kan ikke se den i deres app heller) tænkte ikke mere over det da jeg stollede på at det var i orden. Så nu når jeg har brug for hjælp skriver jeg til dem, får svar tilbage at de ikke dækker i udlandet.. Jeg sender en billede af hvad jeg kan læse om min forsikring og der står at de dækker i udlandet. Svar fra Undo du har ikke tandskade i din forsikring. Det er jeg temmelig sikker på at jeg har men har jo ikke en police til at bevise det, og jeg beder om at få tilsendt min police og der står jo (ikke overraskende) at jeg ikke har tandskade dækning.. Nemt at lave en police som sørger for at de ikke skal hjælpe.. Får så også at vide at jeg kan klage til et klagenævn hos Undo selv.. 😂🤣😂 Det er vist spil af tid...
Pas på.. Kan ikke anbefale dem. Sørg for at have alting på skrift hvis du har dem som forsikring.
Mvh Rasmus Bakmølle
Ps. Glæder mig til robotten Louise's svar inde fra undo..

2 novembre 2023

Hej,

Til at starte med vil jeg gerne understrege, at vi selvfølgelig er rigtige ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse med din skadesag. Vi ønsker altid at hjælpe vores kunder godt på vej efter en meldt skade, dog i overensstemmelse med vores betingelser og kundens police.

Vi gemmer altid en datostemplet udgave af forsikringspolicen, så vi kan se, hvornår forsikringen er blevet solgt eller opdateret af kunden med nye dækninger.
Dertil er man også altid velkommen til at kontakte os, så man har mulighed for at få tilsendt sin police igen.

Vi har taget et ekstra kig på skadesagen, men udfaldet kan desværre ikke ændres.

Jeg håber at du får en dejlig dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

OBS Det virker meget utroværdigt når…

OBS Det virker meget utroværdigt når f.eks. John, Cecilie, Peter etc. skriver flere anmeldelse om Undo med 5 stjerner og deres rabatkode. Normalt skrives der kun en anmeldes pr. person om firmaet!

7 novembre 2023

Hej,

Vi er kede af at du føler at vores kunders anmeldelser virker utroværdige. Når vores kunder deler deres rabatkode samt oplevelse med Undo, er det på ingen måde noget som vi har sat i værk, eller noget som vi har kontrol over.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende betjening og forsikring der holder hvad den lover

Virkelig hurtig betjening og nemt at bruge app’en. Ydermere havde jeg selv lavet en fejl ift om jeg ville afhente min nye hovding eller få den sendt. Så fik jeg en sød mail, om det kunne passe hvad jeg have bestilt og jeg fik rettet fejlen. Fredag skete skaden og mandag var en ny hovding på vej

3 novembre 2023

Hej,

Tak for din fine anmeldelse af os!

Hvor er det bare dejligt at høre omkring din gode oplevelse med Undo! Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse 🙌

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt alt alt for overpriced

Alt alt alt for overpriced. Reklamerer med deres algoritme er den billigste og bedste løsning - sammenlignet med andre på markedet, er den den dyreste. Jeg betaler nu 12000,- for en forsikring hos dem, og kan få den til 7000,- hos alka. Skifter mandag. Efter kontakt til undo, svarede de bare at deres algoritme er den bedste og fejlfri.

4 novembre 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at dette er din holdning til os – vi bestræber os netop på det modsatte. Jeg kan desværre ikke gå i dybden med konkrete sager eller din konkrete pris over TP, men hvis du har behov for afklaring på spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 89 88 08 34.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god og nem oplevelse med appen og…

Mega god og nem oplevelse med appen og kundeservice.

1 novembre 2023

Tak for din anmeldelse af os!

Det er skønt at høre at du er tilfreds med vores produkt og den service som vi yder 🤩

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus