Fantastiskt bra tjänster som erbjuds av Ungdomskraft. Jag behövde hjälp att fylla en släpkärra med möbler, flyttlådor etc. för en flyttransport, eftersom jag själv inte kan bära tungt. Jag hade hyrt e... Voir plus
Killarna som var här, var jättetrevliga och duktiga. Jag önskar bara att man hade kunnat bokat hämtning och lämning och upphämtning av bortforsling i samma bokning, nu behövde jag boka två olika bil... Voir plus
Stort tack för all hjälp! Utan alla trevliga ungdomar från Ungdomskraft hade jag inte kunnat flytta. Har behövt hjälp ett antal gånger och det har fungerat jättebra varje gång
Snabbt svar på min förfrågan om att få ett arbete utfört och att de sedan kom på utlovad tid. Svårt att boka via hemsidan om man inte är van vid att använda modern teknik. E-post fungerade däremot br... Voir plus
- Homme à tout faire
- aussi dans
- Agence d'intérim
- Charpentier
- Service d'entretien de pelouse
- Service de transport
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.
Ungdomskraft
- Oavsett uppdrag!
- Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.
Södra Hamnvägen 44, 115 41, Stockholm, Suède
- 08-517 082 81
- kontakta@ungdomskraft.com
- ungdomskraft.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Surprise extra bill a month after the job was done
Overpriced...It came as a surprise for us 4 weeks after the job was done (and the agreed price paid), that non permanent residents receive an extra bill of the doubled up amount - This was in no way advertised on the website that your personal number needs to be Swedish to get the advertised price ( the tax reduction button was pre-set to yes) ...We thought the offer was reasonable and entered a Scandinavian personal number ( not Swedish) and everything worked out fine until now - but over 3200 SEK for moving 3 things a 15 minutes drive within Gothenburg is a rip-off and the price advertised was around 1600 ..Have to say that we were satisfied with the job that was done.
The guys called me when they were on the way and they arrived on time.
Fantastiska killar som utförde…
Fantastiska killar som utförde uppdraget perfekt. Strålande kommunikation, de höll tider, var supertrevliga, snabba om omsorgsfulla. Ett sällsynt fynd. Använd dem!
Allt gick supersmidigt och fort
Trevliga glada hjälpsama killar
Trevliga glada hjälpsama killar. Så ska de vara. Hälsa att jag är jätte nöjd. 🌺
Snabb respons och enkel bokning
Snabb respons och enkel bokning, lite för dyrt pris.
Mycket nöjd
Bra kontakt. Professionnelt utfört arbete. Andra gången de var här. Kommer anlita igen!
Stort tack och 5 poäng
Stort tack och 5 poäng för Melker och Daniel som hjälpte mig idag med mina IKEA möbler. Professionella, tålmodiga ,effektiva med perfekt resultat / Tuija nöjd kund
Svinbra service
Hade uppskattat om de ringde mer än 5 min innan de dök upp men annars är jag riktigt nöjd. Smidig bokning och otroligt snabb upphämtning av min bäddsoffa!
Visste inget om detta
Visste inget om detta. Blev överrasksad av snabbheten, servicen.Det var bara en enkel grej- slänga sopor,Jag var så nöjd.
Anders N.
Bra service
Lätt att boka och följa stegen och de 2 killarna som kom var trevliga och snabba på att få undan det skräpet jag hade
Killarna som kom var snabba och…
Killarna som kom var snabba och trevliga. Dock blev jag lite förvånad över att den stora skåpbilen inte packades mer. Jag upptäckte att jag hade glömt att fota ett stuprör och lite takpapp, men detta fick inte plats, trots att jag såg att det var mycket plats kvar i bilen.
Dom sms innan 30min och hjälpte jätte…
Dom sms innan 30min och hjälpte jätte snabbt och va trevliga, kommer anlita dom igen i framtiden/ pia
Snabba trevliga grabbar
Proffsigt och supertrevligt!
Det är andra gången som vi använder Ungdomskraft för bortforsling. Allt fungerar perfekt och supertrevliga är de också.
Enkelt att boka
Enkelt att boka, trevlig och mycket kunnig personal som kom på utsatt tid. Rekommenderar Ungdomskraft!
Toppenbra!
Allt fungerade smidigt och bra
Återigen använde jag Ungdomskraft
Återigen använde jag Ungdomskraft, den här gången för egen flytt (två bokningar samma dag), och återigen är jag supenöjd. Återigen: trevliga ungdomar, tar i hand, snabba, lyssnar, tar grejerna dit de ska i tid.
Den här gången vill jag också berömma firmans backoffice som så vänligt hjälpte till att uppgradera min beställning när det blev mer grejer att hämta än jag först trott. Problemfritt och trevligt.
Och återigen: bokningsprocessen är guld.
Använd Ungdomskraft - det är vad Sverige behöver i dessa tider!