Unikol Elektra Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele kundige, snelle en vriendelijke service. Heel tevreden over het geleverde werk en de communicatie. Ze zijn zelfs nog een keer extra teruggekomen omdat de kookplaat defect was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Afspraak gemaakt optijd. En de elektricien was er ook. Weleens anders meegemaakt.fijne fantastische elek. Die zeer logisch stap voor stap . En met veelervaring ons lang lopende probleemheeftaangep... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

1) het probleem werd telefonisch goed opgepakt en begrepen.. 2) de afspraak werd professioneel gemaakt 3) men was op tijd op de afspraak met vooraf een belletje. 4) in korte tijd kun... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électricien
  2. aussi dans
  3. Service d'installation électrique

Écrit par l'entreprise

Onze werkzaamheden bestaan uit het installeren, uitbreiden en veiligstellen van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Zoals de groepenkast vervangen, extra groepen plaatsen, schakelmateriaal vervangen, het ophangen van verlichting en tuin elektra en verlichting. Samen met onze webshop www.unikol-lampenmarkt.nl bieden wij een compleet plaatje.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima service

Prima service, prettige mensen. Vervangen bestaande groepen in meterkast + aanleggen 3x25A schakelaar. Van eerste contact tot gereed was voor ons twee weken. Top.

18 août 2026

Unikol levert uitstekend werk

Unikol levert uitstekend werk. Communicatie met Unikol is meer dan uitstekend, bellen je half uur voordat elektriciën komt. De vakman bespreekt vooraf het werk en voert het deskundig uit. Zeer tevreden en zal ze zeker opnieuw benaderen.

3 septembre 2026

Hele kundige elektricien

3 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

eerst woensdagmiddag beginnen

eerst woensdagmiddag beginnen, zeker op donderdag paar uurtjes maar want ik moet op tijd zijn voor piano les vrijdag jubileum feest dus gecanceld de opdracht ander bedrijf heeft voor ons alles gedaan
afspraken maken zeer slecht

5 février 2026
Avis spontané
Logo de Unikol Elektra

Réponse de Unikol Elektra

Beste Henk,

Jammer dat u dit zo heeft ervaren.

Voor de omvangrijke werkzaamheden aan de elektrische installatie in de woning, als gevolg van de lekkage, hebben wij vooraf aangegeven dat hiervoor meerdere werkdagen nodig zouden zijn. Ook hebben wij vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd over de planning en de dagen waarop de werkzaamheden uitgevoerd konden worden.

Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, hebben wij gekeken waar wij binnen onze bestaande planning ruimte konden creëren voor deze werkzaamheden,
waarbij wij ook rekening hielden met eerder gemaakte afspraken.

Wij herkennen ons daarom niet in de opmerking dat afspraken maken "zeer slecht" zou zijn. Uiteindelijk heeft u ervoor gekozen de werkzaamheden door een ander bedrijf te laten uitvoeren. Dat respecteren wij en wij wensen u veel succes verder.

Marcia van Oostveen
Unikol Elektra

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben snel en prettig geholpen

Ik ben snel en prettig geholpen. Ze dachten met me mee, ook toen bleek dat de oorzaak van de stroomstoring niet direct gevonden kon worden. Gaven tips door de telefoon, zodat ik zelf dingen kon uitproberen en ik geen extra geld kwijt was.

Zeer bekwame monteur.

Bekwame monteur.
De monteur was er precies op de afgesproken tijd. Hij wist snel wat het probleem was en wat gedaan moest worden.
Hij legde uit wat hij deed en gaf daarbij ook tips en advies.

31 décembre 2025

- snelle afspraak

- snelle afspraak
- duidelijke afspraak
- snelle verhindering van probleem
-goede telefonische ondersteuning

Noté 5 sur 5 étoiles

Unikol is een topbedrijf!!!

Stefan is een kundige, nette, vriendelijke en gezellige electricien, die tijd maakt voor de klant. Hij denkt mee, bied oplossingen waar die voor de klant soms moeilijk te vinden zijn. Zijn partner Marcia doet alle administratie en plannings zaken, en ook die denkt mee en bekijkt de mogelijkheden samen. Al met een een top bedrijf om een grote klus in huis door te laten uitvoeren. In ons geval ging het om het inboren van alle stopcontacten (waren half-opbouw), leidingen infrezen, meterkast vervangen/vergroten, kabels trekken door het hele huis, lampen/spotjes ophangen/plaatsen en plaatsen van gloednieuw schakelmateriaal in de gehele woning. Zelfs een plafond verlagen in de badkamer voor spotjes en wegwerken electra was geen probleem. Dankjulliewel Marcia en Stefan voor al jullie werkzaamheden. We zijn enorm blij! Groetjes Linda en Edwin.

Geweldige servies

Geweldige servies , snel en vakkundig gewerkt . Zeker een aanrader bij stroomstoringen etc.
Blij dat er nog van deze bedrijven bestaan, correct , vriendelijk , en bekwaam, dank jullie wel,

12 novembre 2025
Avis spontané

Bereikbaarheid is goed

Bereikbaarheid is goed, de elektricien was er op afgesproken tijd. Snel de oorzaak van storing gezien en goed opgelost.

20 août 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus