Unikol Elektra Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Unikol levert uitstekend werk. Communicatie met Unikol is meer dan uitstekend, bellen je half uur voordat elektriciën komt. De vakman bespreekt vooraf het werk en voert het deskundig uit. Zeer tevrede... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele kundige, snelle en vriendelijke service. Heel tevreden over het geleverde werk en de communicatie. Ze zijn zelfs nog een keer extra teruggekomen omdat de kookplaat defect was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Afspraak gemaakt optijd. En de elektricien was er ook. Weleens anders meegemaakt.fijne fantastische elek. Die zeer logisch stap voor stap . En met veelervaring ons lang lopende probleemheeftaangep... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

1) het probleem werd telefonisch goed opgepakt en begrepen.. 2) de afspraak werd professioneel gemaakt 3) men was op tijd op de afspraak met vooraf een belletje. 4) in korte tijd kun... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Électricien
  2. aussi dans
  3. Service d'installation électrique

Écrit par l'entreprise

Onze werkzaamheden bestaan uit het installeren, uitbreiden en veiligstellen van de elektra in woningen en bedrijfspanden. Zoals de groepenkast vervangen, extra groepen plaatsen, schakelmateriaal vervangen, het ophangen van verlichting en tuin elektra en verlichting. Samen met onze webshop www.unikol-lampenmarkt.nl bieden wij een compleet plaatje.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf staat totaal niet open voor…

Dit bedrijf staat totaal niet open voor terechte kritiek. Ik krijg al tijden post voor een mevrouw die ik niet ben, voor een adres waar ik niet woon op een e-mailadres dat zo specifiek is dat je het ook niet per ongeluk kunt gebruiken. Ongeveer een jaar geleden was er ook al zo’n akkefietje waarop ze in trustpilot reageerden dat zoiets kan voorkomen. Natuurlijk, foutjes gebeuren, maar herstel ze dan. Ik zou wel tien keer nadenken voordat ik ze zou inschakelen; als ze simpele mailtjes niet kunnen verwerken, zou ik mijn hart vasthouden voor als er eens echt problemen zouden zijn.
Daarnaast heb ik me nogal verbaasd over de enorm opgeblazen tarieven: 2200 euro voor het aanleggen van een groep voor elektrisch koken? Dat kan ook voor een derde van de prijs. Vijfaderige kabel voor 7,85 ex BTW. Veel te duur en niet open voor aanmerkingen. Ik zou niet met deze tent in zee gaan als ik u was.

4 novembre 2024

Top service!

Op tijd, goede adviezen en problemen opgelost. Dank voor goede service.

19 septembre 2024

Goed adres voor noodgevallen

Snelle service die adequaat reageerde op een stroomstoring en ook meteen de verouderde meterkast meterkast vakkundig en snel werd geinstalleerd.

Enig minpuntje is dat bij de betaling ze vergeten waren de BTW in rekening te bremgen maar dat werd meteen ook goed opgelost.

27 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Was een beetje in paniek

Was een beetje in paniek, wilde graag zo gauw mogelijk iemand die voor mij een video deurbel ging verplaatsen, de monteur kwam binnen het uur om het in orde te maken!
Was daar heel blij mee, ondanks dat het erg druk was!
Hartelijke groeten
Marijke van der Weijden

15 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Na een telefoontje met een vriendelijke…

Na een telefoontje met een vriendelijke dame, was er al binnen het uur een monteur bij mij thuis om de schade te herstellen in de meterkast. Had bijna alles bij zich wat vervangen moest worden. Het onderdeel dat niet in zijn bus lag werd gelijk gebracht.

Zo had ik met anderhalf uur weer in mijn hele huis stroom.

Een prima installatiebedrijf met top service.

10 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch en snel geholpen!

Vandaag is er bij ons een groepenkast bijgeplaatst en zijn er extra stopcontacten aangelegd. We zijn echt super geholpen. Alles ziet er vakkundig uit. Dank!

12 juillet 2024
Avis spontané

Het bedrijf reageerde snel toen

Het bedrijf reageerde snel toen
Ik belde over een electr storing in mijn groepenkast
Na alles te hebben doorgemeten
Kwamen ze de volgende dag al een nieuwe kast plaatsen incl
Kabels onder de vloer
Vriendelijke mensen en netjes
gewerkt

15 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus