Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Økologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Økologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi købte en parasol for 2 måneder siden som netop er knækket i træet. Jeg kontaktede firmaet for over en uge siden, hvor jeg beskrev problemet og sendte billeder. Jeg kontaktede d.d. firmaet hvor jeg... Voir plus
Oplevede en fejl med et produkt og de sendte et nyt afsted relativt hurtigt! 🙌 intet besvær med at skulle sende det gamle tilbage
Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Messevej 12C, 9600, Aars, Danemark
- info@uniquebeds.com
- uniquebeds.com
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
At I holdt aftalen til UG
Super god kundeservice 😊
Jeg modtog et dynebetræk fra "OMHU" bestilt gennem UniqueBeds, som ikke var syet korrekt. Producenten for dynebetrækket ville ikke godtage reklamationen - trods videodokumentation, hvilket var under alt kritik.
Heldigvis blev jeg mødt med stor forståelse af Mads i UniqueBeds' kundeservice, som kvitterede med at sende mig et nyt betræk - kvit og frit på virksomhedens regning. Jeg kan klart anbefale at handle med UniqueBeds. Virksomheden tager deres kunder seriøst.

Super kundeservice
Super kundeservice - bestilte et sofabord og fandt det derefter billigere et andet sted og skrev til kundeservice, hvorefter jeg fik differencen godtgjort! Derudeover kom bordet super hurtigt og er af rigtig god kvalitet.
Så kan klart anbefale dem.

Sikke en service
Sikke en service. Mange tak for en rigtig god service Mads Degn, du sørgede for at vi modtog varerne hurtig og vi nu kan give dem i gave. Det er ikke sidste gang vi handler ved jer

Réponse de Uniquebeds
Det var en meget seriøs og super god service - ved køb af spisestue stole.

Mangelfuld indpakning.
Har i dag modtaget en silkedyne , og en meget dyr dyne , som bare var smidt i en krøllet brugt plastik pose , som ikke engang var lukket til , dynen er også krøllet , og jeg ringede for at høre om den havde været brugt men fik at vide den kun havde været pakket ud fra deres leverandør . Syntes det er dårlig stil at smide en ny dyr dyne ned i en gammel brugt pose .

Hurtig og effektiv levering
God service og lækre produkter
De har nogle virkelig lækre produkter i god kvalitet som stemmer overens med priserne. Udover det har de en utrolig god kundeservice samt svartid. De hjælper altid når man skriver og det er super rart. Kan kun anbefales herfra.

Réponse de Uniquebeds
Man kan trygt handle med Unique beds.
Man kan trygt handle med Unique beds.
Købte et spisebord af dem for noget tid siden, da det blev leveret opdagede vi desværre at det var i den forkerte olie.
De var professionelle og holdte os opdateret under hele processen.
Til sidst måtte de desværre gå til kende at deres leverandør ikke kunne levere det bord vi ønskede, så vi fik pengene retur. De kom personligt og hentede det gamle bord.
Service og tryghed under hele handlen.

Konge seng fra uniquebeds.com
Jeg købte for nylig en seng fra uniquebeds.com, og jeg kan ikke andet end at anbefale dem varmt! Fra start til slut har oplevelsen været fremragende.
Websitet er brugervenligt og har et bredt udvalg af produkter, så det var nemt at finde lige præcis den seng, jeg ønskede. Jeg satte stor pris på de detaljerede beskrivelser og billeder, som hjalp mig med at træffe den rette beslutning.
Leveringen var også lynhurtig. Sengen kom præcist til den aftalte tid, og jeg fik opdateringer undervejs, hvilket gjorde det hele meget overskueligt.
Selve sengen, den er simpelthen fantastisk! Komforten er i top, og jeg har aldrig sovet bedre. Det er tydeligt, at kvalitetsmaterialerne er valgt med omhu. Jeg har virkelig følt en forskel i min søvnkvalitet siden jeg fik den.
Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse med uniquebeds.com. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der overvejer at købe en ny seng. Kvalitet, service og levering i top!

Great pre-sale service
Great pre-sale service. Mads has been an excellent support throughout the buying process. Very responsive and helpful.

Love it!
My experience with Unique Beds and Jonas has been sublime. Fast and on point support when we had a wrong part. On top of that we wanted to check out a bed for my mother in law, it was a great experience and she loves the bed! Love the fact that Unique Beds is all about nature and sustainability.

God og hurting service
God og Hurtig service
Vi takker mange gange
Smeralda Solrød

Réponse de Uniquebeds
Jeg kan kun rose uniquebeds.dk
Jeg kan kun rose uniquebeds.dk. Altid god service og hurtige svar, samt opfølgning og levering.

Stort udvalg af puder
Stort udvalg af puder. Fik professionel rådgivning om hvilket produkt jeg kunne vælge.
Fik flere puder sendt på prøve og fandt den helt rigtige.

Virkelig god service!
Virkelig god service og meget kompetent rådgivning!
Havde 1 år tidligere købt en seng fra en konkurrent, hvor komforten slet ikke svarede til det lovede. Mads gav mig en kompetent rådgivning og lyttede tålmodigt til mine behov. Nu går komfort og design op i en højere enhed - jeg har aldrig sovet bedre!
Kan klart anbefale firmaet og deres gode service 🏆

Alt gik nemt og hurtigt
Alt gik nemt og hurtigt. Kender ikke kvaliteten af produktet endnu.
Meget dårlig service og ubrugelig seng
Vi bestilte en sengeramme og lamelbund 140x200. Vi modtager bestillingen og pakker sengen op. Vi opdager at der ikke medfølger en midterspær midtersprosse. Det eneste der bære sengen er de ydre vedhæng. Manden vi kontakter fra Unique Beds mener ikke at en midtersprosse medfølger senge på 140x200.. Dette giver ingen mening da sengen har hullerne til midtersprossen og sengen er ubrugelig uden den.
Vi står herefter med en lamelbund som vi ikke kan bruge til noget.. Herunder kan vi ikke sende lamelbunden tilbage, fordi den ikke længere er i sin originale emballage. Vi pakkede lamelbunden op fordi vi regnede med at sengen fungerede, derfor kan vi ikke tilbagesende produktet.. Det er simpelthen spild af penge. Vi har været nødsaget til at investere i en anden lamelbund..
Vi ønsker egentlig bare vores penge tilbage og er kede af at have spildt dem på et produkt vi ikke kan bruge til noget.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.