Uniquebeds Avis 211

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Økologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Økologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi købte en parasol for 2 måneder siden som netop er knækket i træet. Jeg kontaktede firmaet for over en uge siden, hvor jeg beskrev problemet og sendte billeder. Jeg kontaktede d.d. firmaet hvor jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplevede en fejl med et produkt og de sendte et nyt afsted relativt hurtigt! 🙌 intet besvær med at skulle sende det gamle tilbage

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 63 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Super god kundeservice 😊

Jeg modtog et dynebetræk fra "OMHU" bestilt gennem UniqueBeds, som ikke var syet korrekt. Producenten for dynebetrækket ville ikke godtage reklamationen - trods videodokumentation, hvilket var under alt kritik.
Heldigvis blev jeg mødt med stor forståelse af Mads i UniqueBeds' kundeservice, som kvitterede med at sende mig et nyt betræk - kvit og frit på virksomhedens regning. Jeg kan klart anbefale at handle med UniqueBeds. Virksomheden tager deres kunder seriøst.

22 décembre 2024

Kære Erik 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glæder os meget, at Mads kunne hjælpe dig og finde en løsning, som du er tilfreds med.

Vi gør altid vores bedste for at tage hånd om vores kunder og sikre, at I får den bedste oplevelse hos UniqueBeds.

Mange tak for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os!

Super kundeservice

Super kundeservice - bestilte et sofabord og fandt det derefter billigere et andet sted og skrev til kundeservice, hvorefter jeg fik differencen godtgjort! Derudeover kom bordet super hurtigt og er af rigtig god kvalitet.
Så kan klart anbefale dem.

20 décembre 2024

Kære Mette 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både vores kundeservice, levering og produktkvalitet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at se dig igen snart!

Sikke en service

Sikke en service. Mange tak for en rigtig god service Mads Degn, du sørgede for at vi modtog varerne hurtig og vi nu kan give dem i gave. Det er ikke sidste gang vi handler ved jer

20 décembre 2024

Kære Kristoffer 😊

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os meget, at Mads kunne hjælpe med hurtig levering, så gaven nåede frem til tiden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde igen – det bliver bestemt ikke sidste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en meget seriøs og super god service - ved køb af spisestue stole.

27 novembre 2024

Kære Finn 😊

Tusind tak for din fine feedback! Vi er glade for, at du oplevede en seriøs og god service ved dit køb af spisestuestole.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Noté 3 sur 5 étoiles

Mangelfuld indpakning.

Har i dag modtaget en silkedyne , og en meget dyr dyne , som bare var smidt i en krøllet brugt plastik pose , som ikke engang var lukket til , dynen er også krøllet , og jeg ringede for at høre om den havde været brugt men fik at vide den kun havde været pakket ud fra deres leverandør . Syntes det er dårlig stil at smide en ny dyr dyne ned i en gammel brugt pose .

22 novembre 2024

Kære Erik,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at emballagen på din silkedyne ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår, at det kan virke skuffende, når en dyr dyne ikke er pakket, som man kunne forvente.

Vi kan bekræfte, at dynen er helt ny og ubrugte, og at emballagen stammer fra vores leverandør, som pakker varerne på denne måde for at sikre beskyttelse under transport. Vi tager dine kommentarer til os og vil løbende arbejde på at forbedre emballagen, så den matcher produktets kvalitet bedre.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hjemmesiden er svindle

14 novembre 2024

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår ikke helt, hvad du bygger den på? Alle vores anmeldelser ligger på "uniquebeds.dk", som du kan se her: https://dk.trustpilot.com/review/uniquebeds.dk. Vi er bestemt ikke en svindelvirksomhed.

Jeg håber, du vil tage din anmeldelse op til overvejelse.

Kan du have en rigtig god dag.

Mvh. Mads

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og lækre produkter

De har nogle virkelig lækre produkter i god kvalitet som stemmer overens med priserne. Udover det har de en utrolig god kundeservice samt svartid. De hjælper altid når man skriver og det er super rart. Kan kun anbefales herfra.

7 novembre 2024

Kære Parmis,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både vores produkter og kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt og effektivt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Man kan trygt handle med Unique beds.

Man kan trygt handle med Unique beds.
Købte et spisebord af dem for noget tid siden, da det blev leveret opdagede vi desværre at det var i den forkerte olie.
De var professionelle og holdte os opdateret under hele processen.
Til sidst måtte de desværre gå til kende at deres leverandør ikke kunne levere det bord vi ønskede, så vi fik pengene retur. De kom personligt og hentede det gamle bord.

Service og tryghed under hele handlen.

1 mai 2024

Hej!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! Vi er glade for, at vi kunne give dig en tryg og professionel service, selvom det desværre ikke blev med det bord, du ønskede.

Vi sætter stor pris på din forståelse og håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang med produkter, der lever helt op til dine forventninger.

Konge seng fra uniquebeds.com

Jeg købte for nylig en seng fra uniquebeds.com, og jeg kan ikke andet end at anbefale dem varmt! Fra start til slut har oplevelsen været fremragende.

Websitet er brugervenligt og har et bredt udvalg af produkter, så det var nemt at finde lige præcis den seng, jeg ønskede. Jeg satte stor pris på de detaljerede beskrivelser og billeder, som hjalp mig med at træffe den rette beslutning.

Leveringen var også lynhurtig. Sengen kom præcist til den aftalte tid, og jeg fik opdateringer undervejs, hvilket gjorde det hele meget overskueligt.

Selve sengen, den er simpelthen fantastisk! Komforten er i top, og jeg har aldrig sovet bedre. Det er tydeligt, at kvalitetsmaterialerne er valgt med omhu. Jeg har virkelig følt en forskel i min søvnkvalitet siden jeg fik den.

Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse med uniquebeds.com. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der overvejer at købe en ny seng. Kvalitet, service og levering i top!

29 octobre 2024

Kære Mads,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt, at du er så tilfreds med både vores webshop, levering og ikke mindst sengen. Det betyder meget for os at høre, at du sover bedre og oplever høj kvalitet i dit køb.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne hjælpe dig igen, hvis du får brug for det i fremtiden!

Great pre-sale service

Great pre-sale service. Mads has been an excellent support throughout the buying process. Very responsive and helpful.

28 octobre 2024

Hi Segolenne,

I'm really glad to hear that the entire process has been a positive experience. Thank you so much for sharing your experience here! 🤗

Best regards,
Mads, UniqueBeds

Love it!

My experience with Unique Beds and Jonas has been sublime. Fast and on point support when we had a wrong part. On top of that we wanted to check out a bed for my mother in law, it was a great experience and she loves the bed! Love the fact that Unique Beds is all about nature and sustainability.

28 octobre 2024

Hi Artur,

I’m so gald to hear that the entire process has been such a positive experience for you! It’s always great to know our customers are happy. Thank you for taking the time to share your thoughts here—it really means a lot to us! 🤗

Best regards,
Jonas, UniqueBeds

God og hurting service

God og Hurtig service
Vi takker mange gange

Smeralda Solrød

25 octobre 2024

Hej Ali,

Tusind tak for din bestilling! Vi er glade for at få lov til at levere stole til din restaurant, og vi håber, I bliver rigtig glade for dem. Hvis der er noget, du har brug for undervejs, så tøv ikke med at kontakte os.

Mads, UniqueBeds

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun rose uniquebeds.dk

Jeg kan kun rose uniquebeds.dk. Altid god service og hurtige svar, samt opfølgning og levering.

24 octobre 2024

Hej Rene.

Tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det glæder os virkelig at høre, at købsoplevelsen hos os har været positiv!

Stort udvalg af puder

Stort udvalg af puder. Fik professionel rådgivning om hvilket produkt jeg kunne vælge.
Fik flere puder sendt på prøve og fandt den helt rigtige.

1 octobre 2024

Kære Inge,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Det er skønt at høre, at I er glade for rådgivningen og fandt den helt rigtig pude.

Super god service og 1 klasses produkter

25 octobre 2024

Hej Stephan!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Din feedback betyder meget for os! 🤗

Virkelig god service!

Virkelig god service og meget kompetent rådgivning!

Havde 1 år tidligere købt en seng fra en konkurrent, hvor komforten slet ikke svarede til det lovede. Mads gav mig en kompetent rådgivning og lyttede tålmodigt til mine behov. Nu går komfort og design op i en højere enhed - jeg har aldrig sovet bedre!

Kan klart anbefale firmaet og deres gode service 🏆

3 septembre 2024

Kære Laura,

Tusind tak for din flotte og positive anmeldelse! 😊 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig godt vejledt hele vejen igennem.

Vi er så glade for, at du valgte en seng fra os, og vi håber, du får mange dejlige nætter i den! 🛏️✨ Det er altid vores mål at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres køb, og vi elsker at høre, når vi har kunnet leve op til de forventninger.

Din anbefaling betyder meget for os! Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig service og ubrugelig seng

Vi bestilte en sengeramme og lamelbund 140x200. Vi modtager bestillingen og pakker sengen op. Vi opdager at der ikke medfølger en midterspær midtersprosse. Det eneste der bære sengen er de ydre vedhæng. Manden vi kontakter fra Unique Beds mener ikke at en midtersprosse medfølger senge på 140x200.. Dette giver ingen mening da sengen har hullerne til midtersprossen og sengen er ubrugelig uden den.

Vi står herefter med en lamelbund som vi ikke kan bruge til noget.. Herunder kan vi ikke sende lamelbunden tilbage, fordi den ikke længere er i sin originale emballage. Vi pakkede lamelbunden op fordi vi regnede med at sengen fungerede, derfor kan vi ikke tilbagesende produktet.. Det er simpelthen spild af penge. Vi har været nødsaget til at investere i en anden lamelbund..
Vi ønsker egentlig bare vores penge tilbage og er kede af at have spildt dem på et produkt vi ikke kan bruge til noget.

15 août 2024

Kære Nadia,

Æv, det er jeg virkelig ked af at høre. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Jeg kan desværre ikke finde nogen ordre under dit navn eller din mail, så jeg vil sætte stor pris på, hvis du kan sende mig dine oplysninger på info@uniquebeds.com, så skal vi selvfølgelig have rette op på din oplevelse 😊

Jonas

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus