Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Økologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Økologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi købte en parasol for 2 måneder siden som netop er knækket i træet. Jeg kontaktede firmaet for over en uge siden, hvor jeg beskrev problemet og sendte billeder. Jeg kontaktede d.d. firmaet hvor jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplevede en fejl med et produkt og de sendte et nyt afsted relativt hurtigt! 🙌 intet besvær med at skulle sende det gamle tilbage

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Voir plus

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 70 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Perfekt kundeservice, helt til UG

Jeg har købt 2 lamper hos Unique Beds. Det viste sig at den ene lampe ikke fungerede.
Jeg skrev derfor til kundeservice hos Unique Beds.
Lyn hurtig svar, uden problemer, jeg får en ny lampe tilsendt.
Perfekt kundeservice, jeg kan kun anbefale Unique Beds.

25 juin 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Vi er kede af, at den ene lampe ikke virkede fra start, men glade for, at vi kunne løse det hurtigt og nemt for dig.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Du er altid velkommen hos Unique Beds 🌿

Fin betjening

Købte lille havebord og 2 stole.
Mindre fejl ved bordet, men det blev hurtigt og problemfrit løst.
Meget imødekommende behandling.

30 mai 2025

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse og dine pæne ord!

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne løse fejlen på bordet, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet.

Vi håber, du får stor glæde af dit nye havebord og stole ☀️

Noté 1 sur 5 étoiles

Sælger vil ikke betale returportoen ved…

Sælger vil ikke betale returportoen ved levering af forkert vare.
Jeg købte en vare, men fik leveret en anden, end den jeg havde bestilt. Jeg sendte den straks retur.
Dagen efter, jeg havde bestilt varen, var opslaget på nettet fjernet, sådan at jeg ikke kunne lave et screenshot af opslaget for at bevise, at de havde haft den vare, som jeg havde bestilt, sådan som jeg blev bedt om af firmaet!
Men det korte af det lange, jeg måtte selv betale retur portoen, som er dyrere til et firma end hvis det havde været til private. Og på trods af adskillige skriverier, er det ikke lykkedes, at få dem til at betale returportoen, hvilket et firma er forpligtet til, når de sender en forkert vare.
Pas også på at betale med mobile pay, der får man ikke hjælp fra banken og nets til evt. at få pengene tilbage.

2 juin 2025

Hej Judith,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle.

Jeg er oprigtigt ærgerlig over, at du har valgt at give os 1 stjerne, da vi faktisk har gjort vores bedste for at hjælpe dig. Blandt andet valgte vi at dække returportoen, selvom den var dyrere end den returfragt, vi tilbyder via vores webshop.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål eller dokumentation, vi bør tage med i sagen.

Mads
UniqueBeds

Noté 1 sur 5 étoiles

Useriøs virksomhed med billig skrammel fra Østeuropa

Jeg genkender Henriks anmeldelse d. 22 april. Vi har købt en massiv kommode i egettæ til ca. 18.000 kr.
Ved modtagelsen primo april kunne vi staks konstatere, at skuffernes skinnesystem er spinkelt og ustabilt i lukkemekanismen. Det medfører, at skufferne sidder skævt og uens i møblet. Med henvisning til virksomhedens hjemmeside og lov om nethandel om 14 dages returret meddelte vi strsks Uniquebeds, at vi ønskede at returnere kommoden. Vi har efterfølgende ringet og skrevet gentagne til virksomheden. Der har været absolut ingen reaktion. Det får os til at konkludere, at Uniquebeds er en useriøs virksomhed, der lever af at importere noget billig junk fra Østeuropa og slå plat på godtroende mennesker.

9 avril 2025

Kære Erik 😊

Tak for din tilbagemelding. Det er rigtig ærgerligt at høre, at du har oplevet problemer med din kommode, og at kommunikationen ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg kan se, at vi har sendt dig en guide til at justere skufferne, hvis de har flyttet sig lidt under fragten, og at du har meddelt du ønskede at beholde kommoden.

Vi tager alle henvendelser meget alvorligt og bestræber os på at finde en tilfredsstillende løsning i samarbejde med kunden. Vi beklager, hvis vi ikke har været hurtige nok til at besvare dine henvendelser 🙏, og vi vil meget gerne invitere dig til at kontakte os igen, så vi kan få afklaret sagen og finde en god løsning sammen.

Hos UniqueBeds går vi op i kvalitet og kundetilfredshed, og vi vil meget gerne gøre det rette for dig 💪.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Der var en lille fejl på den ene solseng vi købte. Men efter en god dialog, fandt vi en løsning.

1 mai 2025

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse og dine pæne ord!

Vi er glade for, at vi sammen fandt en god løsning, og at du har haft en positiv oplevelse – også selvom der var en lille fejl til at starte med.

Tak fordi du valgte os – det sætter vi stor pris på ☀️

Mads – Uniquebeds

God oplevelse

Der var en fejl på varen, som de højst sandsynligt ikke kunne se.
Vi fik en god snak og jeg fik en ny parasol.
Absolut et firma jeg kan anbefale.

30 avril 2025

Hej Dora,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at vi fik en god dialog og hurtigt kunne sende dig en ny parasol. Fejlen var sandsynligvis ikke synlig fra start, men vi er selvfølgelig glade for, at vi fandt en løsning, du er tilfreds med.

Tak for din anbefaling – det betyder meget for os 🌿

Noté 1 sur 5 étoiles

Horrible customer service & complaint handling

We have purchased a really beautiful wooden bed frame with matresses for about 20,000 dkk and after a year the matresses got tilted towards the middle (making it quite uncomfortable even if they are the hardest matresses we could choose), the bed frame started squeeking and we noticed that the bottom of the bed is broken. It's the screws that unfortuantely are designed to go directly into the wood thus after sometime they got tired. First, Unique Beds offered to change the broken part (without our confirmation they just ordered the new part & sent it to us) and when we did not want to receive that, then they told us to choose another bed. The issue that all of the beds have the same mattress issue (for a 160 wide bed 2 matresses in one cover) which is why we wished to return the broken bed as it is and get a refund. It's been two months and still counting, despite several e-mails and calls now we are just abandoned. No response and no return to our complaints. I must say that it's the worst customer service and complaint handling that I experienced so far from a so called "quality bed" store.

16 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

They don 't response either to…

They don 't response either to email,sms and telephone.

8 avril 2025

Hi Martine,

We're very sorry to hear about your experience and that you haven’t been able to get in touch with us.

This is certainly not the level of service we aim to provide. We always strive to respond as quickly as possible to emails, phone calls, and messages. If we’ve missed your inquiry, we truly apologize.

Please feel free to reach out again at info@uniquebeds.com or phone: 88626289, and we’ll make sure to get back to you as soon as possible.

Kind regards,

Ekstremt dårlig kvalitets havebord

Ekstremt dårlig kvalitets havebord, fyldt med lapper, manglende møtrikker til at sætte benene på og 7.500kr. Skrev kundeservice og fik intet svar i mere end en uge.

Kundeservicen afspejler produktets kvalitet. Det er l*ort. Helt sikkert ikke anbefalet, ikke engang til et simpelt køb. Uprofessionelle mennesker, der bare stjæler dine penge for produkter af lav kvalitet, som er svære at returnere.

2 avril 2025

Hej Gil,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at du ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse med dit havebord. Vi har været i dialog med dig, og som vi aftalte, gav vi dig en rabat på halv pris, da vi ønskede at finde en god løsning på problemet. Derudover tilbød vi også muligheden for at bytte bordet, hvilket du ikke ønskede.

Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsprodukter og god kundeservice, og vi tager din feedback alvorligt, så vi kan blive bedre. Vi er derfor lidt uforstående overfor din oplevelse, da vi har forsøgt at hjælpe dig og finde en løsning.

Hvis du stadig har spørgsmål eller ønsker at tage dialogen op igen, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Helt unikt

Minimalistiske og bæredygtige produkter, som er utroligt lækkert udført.
UniqueBeds lægger vægt på god kundeservice - jeg har fået en sublim kundeservice ved de gange jeg har handlet senge og madrasser. Det er sådan noget som hurtige svar på spørgsmål, opkald efter bestilling om jeg vil have et dyrere produkt som er hjemme kan sendes med det samme? Til samme pris, selvfølgelig.
Mulighed for at få vejledning i valg af produkt alle hverdage fra 9-15.
Dertil en flot opbygget webside med masser af billeder af produkterne og deres tilblivelse. Blæret.

Man bliver så glad af UniqueBeds lækre, veludførte og gennemtænkte design.

På gensyn.

6 mars 2025

Hej Eva.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord!
Det glæder os virkelig, at du både er tilfreds med vores bæredygtige produkter og den kundeservice, vi bestræber os på at give. Vi tror på, at god service og gennemtænkt design hører sammen, og det er dejligt at høre, at du oplever det sådan.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du skal forkæle dig selv med noget lækkert fra UniqueBeds.

10/10 betjening og produkt

10/10 betjening og produkt. Venlig og hjælpsomme.

4 mars 2025

Kære Daniel!

Tusind tak for din flotte bedømmelse og de pæne ord!
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både betjening og produkt.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

jeg har lige modtaget og monteret mit nye Osaka spisebord....
Wouuuuu ....siger jeg bare det er så flot .Måtte dog vente et par måneder på det da der var lang leveringstid, men fik en mail om hvorfor og det gjorde mig tryg ved handlen. og leveringen var helt i top ...de 2 søde fragtmænd bar begge kasser helt ind i huset ( 9 udendørs trappetrin) jeg er så taknemmelig ...super service og selvom ventetiden har været lang ,har den været det hele værd. Tak for en god handlen og god service . Kan varmt anbefale Uniquebeds.

28 février 2025

Hej Mai-Britt,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os virkelig, at du er så glad for dit nye Osaka spisebord, og at du har haft en god oplevelse hele vejen – også selvom ventetiden var længere end forventet. Vi sætter en ære i at holde vores kunder opdaterede, og det er dejligt at høre, at det har givet dig tryghed.

Det var også dejligt at høre, at vores fragtmænd gjorde en ekstra indsats – vi sender dem straks rosen videre!

Tak fordi du valgte UniqueBeds, og for din varme anbefaling. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Jeg sover godt

I received my mattress 2 days after the order was made. They called me from the company before sending the package, to make sure that it was the firmness that I wanted. I don't think that it's the cheapest choice, but I'm satisfied with the product - I sleep comfortably.

14 février 2025

Hi Tomaz,

Thank you so much for your kind words!
We’re glad to hear you’re sleeping comfortably on your mattress and appreciated our call to ensure you got the right firmness.

We always aim to provide quality products and great service, and it means a lot to know you’re satisfied.

Wishing you many restful nights ahead!

Best regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Forkert produkt leveret - beløb ikke refunderet!

Opdateret: Har nu hørt tilbage fra HomeHearts og har modtaget beløbet retur. Vores oplevelse har dog stadig ikke været som forventet og vi finder et andet sted at handle næste gang.

Oprindelig beskrivelse:
Bestilte to hovedpuder og fik leveret de forkerte. Sendte hurtigt dem retur og bad om pengene tilbage. Puderne er modtaget hos HomeHearts d. 28/1 og pt. har vi intet hørt siden og pengene er ikke modtaget.
Har rykket på mail og forsøgt at ringe til dem, intet svar.
Kan ikke anbefales!

13 janvier 2025

Futonmadras, tatamimåtter

En meget pålidelig virksomhed, god kommunikation med sælgeren, meget venlig service. Jeg er tilfreds med mit køb, og jeg synes, at jeg med god samvittighed kan anbefale Unique Beds.

10 février 2025

Kære Patryk,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling!
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med både produkt og service. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, at du får stor glæde af dit køb.

Du er altid velkommen hos Unique Beds!

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg sendte nogle dyner retur den…

Jeg sendte nogle dyner retur den 19.01.25, som posten har afleveret den 21.01.25 hos HomeHearts.
Jeg rykkede den 04.02.25 for returnering af beløbet og fik på mail oplyst, at de behandlede sagen. I dag den 07.02.25 er der stadig ikke sket noget, og de er ikke vendt tilbage på den mail, jeg sendte i morges. Samtidig er deres hjemmeside nede, så jeg er ved at være bekymret for om pengene nogensinde kommer.

7 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi har købt 2 cocoon kapok dyner da vi…

Vi har købt 2 cocoon kapok dyner da vi har alvorlig allergi og kun ønsker rene og allergivenlige produkter. Vi har mange cocoon dyner og de er altid kommet fra andre forhandlere pakket ind i tæt lukket emballage og duftet helt nye lige til at tage ud og i brug. Hos jer fik vi to dyner der bare lå løst rullet sammen i en papkasse som lugtede klamt og surt. Begge dyner havde sort fnuller rundt omkring og lugter begge meget surt og ikke som noget vi ønsker lægge i vores seng. Vi har forsøgt ringe til jer mange gange uden held og sendt mail uden svar. De er naturligvis sendt retur og vi håber pengene står hurtigt på vores konto igen. Dette er under alt kritik.

4 février 2025

Hej Sicillla,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med dynerne og den manglende kommunikation fra vores side – det er bestemt ikke, som vi ønsker, at vores kunder skal opleve.

Vi går altid meget op i, at vores produkter leveres i ordentlig stand, især når det handler om allergivenlige varer, og vi beklager oprigtigt, at emballagen og lugten ikke levede op til dine forventninger. Vi har noteret os dine kommentarer og tager dem meget alvorligt i vores fortsatte arbejde med kvalitet og emballage.

Jeg kan se at vi har modtaget din retur, og udbetalt dig det fulde beløb retur

. Skulle der være yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få løst det til din fulde tilfredshed.

Endnu engang tak for din ærlige tilbagemelding.

Asthma - fra Kaagaard sengen - kan ikke få pengene retur

Venlig, høflig sælger. Så vidt så godt. Fik leveret en helt ny olieret Kaagaard sengeramme. Nåede at samlede den, inde jeg fik alvorlig asthma af lugten. Prøvede straks at få den retur, men pga "værdiforringelse ved at have samlet den" og ret så dyr returporto, ville jeg miste 2/3 af beløbet ..... Sengen står til udluftning på 2. måned - får stadigvæk asthma, når jeg nærmere mig -øvøvøv!

15 novembre 2024

Hej,

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du oplever ubehag i forbindelse med din nye Kaagaard sengeramme. Vi vil gerne understrege, at vores produkter ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, og vi har aldrig hørt om allergiske reaktioner eller astma udløst af vores varer før.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at lugten fra olieringen stadig generer dig efter udluftning, men olierede produkter kan i nogle tilfælde afgive lugt i en periode, som typisk aftager med tiden. Vi anbefaler fortsat grundig udluftning, og at sengen står i et godt ventileret rum.

Vi forstår også, at returpolitikken ved samlet produkt kan være udfordrende, og vi forsøger altid at finde en fair løsning for begge parter. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker dialog om en mulig løsning, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Vi håber, du snart vil få en bedre oplevelse med din seng.

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice

21 janvier 2025

Kære Katja,

Tusind tak for din fine feedback! Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Vi står altid klar til at hjælpe dig igen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus