Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Økologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Økologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin personlig rådgivning och service i samband med sängköp (Veng från ReBeds). För mig var det ett stort köp att göra online, men Mads på Unique beds har varit väldigt hjälpsam och gett perfekt cu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse med UniqueBeds og de kan varmt anbefales. Vi bestilte et snedker-spisebord i massivt egetræ og fik et flot og unikt bord i topkvalitet. 😊 Stor tak til Jonas fo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og rådgivning. Sengen kom før end forventet og da vi havde et par spørgsmål i forbindelse med samling, ringede Jonas kl. 21 om aftenen og hjalp. Hele vejen igennem har de svaret lyn... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Perfekt vejledning til seng

Vi købte i sommers en seng hos dem. Til trods for at de stod i flytterod, havde Jonas tid til at vejlede os. Af alle de mange steder vi kiggede på en seng, fik vi den bedste (og mest ærlige) vejledning hos uniquebeds, som ovenikøbet gav en god leveringsservice. Vi kan kun anbefale dem og er glade for vores seng.

25 août 2025

Réponse de Uniquebeds

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at I følte jer godt vejledt – også selvom vi var midt i flytterodet. Jonas vil blive meget glad for de pæne ord, og vi er stolte af, at I oplevede både ærlig rådgivning og god leveringsservice.

Dejligt at høre, at I er glade for jeres seng – det er præcis dét, vi arbejder for hver dag. Tak fordi I anbefaler os, og I er altid velkomne igen hos Uniquebeds 😊

UniqueBeds.

God og effektiv kundeservice

God og effektiv kundeservice! ☺️

10 décembre 2025

Kære Helena,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet god og effektiv kundeservice hos os ☺️

Tak fordi du valgte UniqueBeds!

Noté 5 sur 5 étoiles

I called to change the bed size, they immediately took care of it great customer service on the phone.

Great phone service, I changed my bed size without problem.

4 décembre 2025

Hi Yasmin,

Thank you so much for your review!
We’re really glad to hear that our team could help you right away and that changing the bed size was quick and easy. Great customer service is something we value highly, so it means a lot to us that you had a positive experience.

Thank you for choosing UniqueBeds!

Kind regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Der var god hjælp

Der var god hjælp, da jeg kontakter på mail, grundet min ordre var længe om at komme frem. 2 dage efter havde jeg mine varer.

3 décembre 2025

Kære Jeanett!

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede god hjælp, da du kontaktede os, og at dine varer nåede sikkert frem kort efter 😊

Tak fordi du valgte UniqueBeds – det betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en meget fin oplevelse hos…

Jeg har fået en meget fin oplevelse hos Uniquebeds og har jeg skrevet en SMS har jeg fået hurtig svar.
Bestemt et sted jeg kan anbefale at handle.

20 novembre 2025

Kære Conny.

Tusind tak for din fine anmeldelse og for de pæne ord om din oplevelse hos Uniquebeds. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både servicen og den hurtige respons via SMS.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 2 sur 5 étoiles

Absolut mangel på kundeservice

Har købt 4 møbler fra Unique, alle af fin kvalitetstræ. Desværre har der været produktionsfejl ved alle 4, så jeg har ikke kunnet samle 3 af dem. De må have en forfærdelig underbemandet kundeserviceafdeling, for vi har nu ventet over en måned på bare at få bekræftet, at de har set vores klage! Vi har endda ringet til dem og fik bekræftet, at de har vores mail, men ikke er nået til den endnu - det var for 3 uger siden.

Jeg har i skrivende stund slet ikke hørt tilbage fra dem, og vi har nu haft ufærdige møbler stående i en måned, blandt andet en sengeramme.

Ærgerligt når nu materialerne for én gangs skyld ikke er MDF, at Unique så ikke ofrer flere ressourcer på kundeservice.

Jeg ville ikke anbefale at købe herfra, da produktionen mangler kvalitetskontrol og kundeservicen er ikke-eksisterende.

18 octobre 2025

Kære Anna,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om de problemer, du har haft med både produktionsfejl og den lange svartid fra vores kundeservice – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi forstår fuldt ud din frustration over at have ufærdige møbler stående i så lang tid, særligt når det drejer sig om vigtige møbler som en sengeramme. Den lange behandlingstid skyldes desværre en periode med ekstraordinært pres på vores kundeservice, men det er ikke en undskyldning – og vi arbejder aktivt på at forbedre både vores svartider og kvalitetskontrol.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre hurtigst muligt. Kontakt mig venligst direkte på 88626289, så sikrer vi, at din sag bliver prioriteret, hvis den ikke allerde er løst.

Endnu en gang beklager vi de gener, du har oplevet, og vi håber, at vi får mulighed for at rette op på situationen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Så fin betjening med hurtigtsvar

13 novembre 2025

Kære Monika

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse og for din anbefaling. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Uniquebeds, og at vores hurtige SMS-service har levet op til dine forventninger.

Det betyder meget for os, at du har følt dig godt hjulpet, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Køb ikke madrasser fra Uniquebeds

Overvejer du at købe en madras fra Uniquebeds?
Mit råd: LAD VÆRE, BARE LAD VÆRE!
Min erfaring:
Jeg købte 160x200 madras - fik to madrasser af 80x200.
Den ene madras var lavere end den anden.
Efter to måneder med adskillige mails og telefonopkald sendte Uniquebeds en ny madras.
Den var beskidt og gået i stykker.
Fordi den var revnet kunne jeg tælle fjedrene. Der var ca 3/4 af, hvad Uniquebeds skriver.
I beskrivelsen står, at madras har 7 zoner. Jeg har testet med vægte og ALT er i vater = ingen zoner.
Rullemadras er limet sammen af forskellige stykker, og virker som et restprodukt.
Hjemmesiden skrev, at rullemadras er certificeret, men Uniquebeds meddeler, at de ikke har produkt-dokumentation på hverken madras eller rullemadras. (Selvom det er EU-krav)
Det værste: madrassernes skum på siderne er så blødt, at man falder i revnen. Meldingen fra Uniquebeds: at madrassen ikke passer til min vægt! Men madrasser er faste og jeg vejer 65 kg. (almindeligvis ville 65 kg passe til en medium madras)
På hjemmesiden står, at der er 25 års garanti på madrasser. Men meldingen fra Uniquebeds er, at prøveperiode (1 mdr.) er overskredet. De har tilbudt at bytte til en ny version af samme madras, men vil ikke give penge retur.
Bemærk også: hjemmesiden melder om store tilbud, der slutter. Men i det ½ år, der er gået har priserne været de samme tilbudspriser.
Igen og igen og igen fortæller/skriver Mads høfligt, at han beklager, og vil vende tilbage. Intet sker.
Det virker så utroværdigt.
Jeg har sjældent oplevet noget lignende ift. dårlig produktkvalitet, misinformation, og ringe kundeservice.
Derfor råd herfra: BARE LAD VÆRE

1 juin 2025

Kære Kristine

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at læse, at dit forløb med os har været så utilfredsstillende, og at både produktkvalitet, levering og kommunikation ikke har levet op til dine forventninger.

Det er naturligvis ikke acceptabelt, at du har modtaget madrasser, der ikke lever op til vores specifikationer, eller at en ombytningsmadras er ankommet beskadiget og i utilfredsstillende stand. Det tager vi meget alvorligt. Ligeledes beklager vi, hvis vores information omkring zoner, certificeringer og garanti har fremstået uklar eller misvisende – det er bestemt ikke vores intention.

Vi forstår din frustration over forløbet og den manglende afklaring, du oplever. Vi vil meget gerne genoptage sagen og finde en reel løsning, hvad enten det drejer sig om ombytning eller anden afklaring. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os direkte, så vi kan få gennemgået sagen grundigt og afsluttet den på en ordentlig måde.

Vi beklager endnu en gang den oplevelse, du har haft, og håber, at vi får mulighed for at rette op på den.

Positiv overrasket

Da jeg bestilte syntes jeg at den forventede leveringstid var noget lang. Dog have varerne en fin pris, så det var værd at gå på kompromis med.
Varerne kom hurtigere end forventet, og levede op til alle forventninger. Det dejligste sengetøj, tilbehør mv. til den mindste i hjemmet. Anbefaling her fra.

27 septembre 2025

Hej Gry,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du blev positivt overrasket – både over leveringstiden og kvaliteten af varerne. Vi gør os umage for at tilbyde gode produkter til rimelige priser, så det betyder meget at høre, at du er tilfreds.
Rigtig god fornøjelse med sengetøjet og tilbehøret til den mindste 💛

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte både et sofabord (cement…

Jeg købte både et sofabord (cement look) og et spisebord herfra, men desværre har oplevelsen ikke levet op til forventningerne. Allerede efter ca. 10 minutter fik sofabordet tydelige vandpletter, hvilket jeg ikke mener, man kan forvente.. Spisebordet som var ujæv og ru i overfladen levede heller ikke op til den kvalitet og det udtryk, jeg havde håbet på.

Jeg kontaktede kundeservice via mail med en reklamation. Til at begynde med fik jeg et svar, men der er ikke kommet nogen endelig afgørelse, og siden har jeg slet ikke hørt fra dem. Det er skuffende at opleve både møblernes kvalitet og manglende opfølgning fra kundeservice.
Alt i alt en uheldig oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale at handle her, ud fra min erfaring.

24 septembre 2025

Kære Adile

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at læse, da det naturligvis ikke lever op til hverken dine eller vores forventninger. Vi har forsøgt at kontakte dig ad flere omgange både via mail og telefon, desværre uden held.

Det er bestemt ikke meningen, at et sofabord skal få synlige vandpletter efter så kort tid, ligesom en ru og ujævn overflade på spisebordet heller ikke lever op til den kvalitet, vi ønsker at levere. Vi beklager ligeledes den manglende opfølgning fra vores kundeservice – det er ikke acceptabelt, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi vil meget gerne genoptage din sag og sikre, at du får en endelig afklaring hurtigst muligt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på [indsæt kontaktoplysninger] og henvise til denne anmeldelse, så vi kan få fulgt ordentligt op.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette, og vi håber at få mulighed for at rette op på din oplevelse.

Rigtig god oplevelse

Super venlig og forstående kundeservice, da jeg grundet lang leveringstid var nødt til at annullere min ordre og finde en anden løsning.
Havde i forvejen bestilt et spisebord, som kom til tiden og var virkelig flot.

23 septembre 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! 😊
Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er glad for dit nye spisebord. Vi beklager, at leveringstiden på den anden ordre ikke passede denne gang – men vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er blevet den heldige ejer af en…

Jeg er blevet den heldige ejer af en udendørs buckle-up loungesofa fra Karup, som passer perfekt til dækket på min båd, købt hos Unique Beds. Leveringstiden blev desværre udskudt af flere omgange fra Karups side, men Jonas fra Unique Beds var så sød at holde mig opdateret over sms løbende, var mig behjælpelig med at skaffe en kompensation for den forlængede leveringstid og arrangerede fleksibel afhentning på en lørdag, så jeg kunne nå at nyde soltimerne på dækket. Varm anbefaling af såvel produkt som Unique Beds herfra!

6 septembre 2025

Réponse de Uniquebeds

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🌿

Det glæder os at høre, at loungesofaen fra Karup passer perfekt til dækket på din båd – det lyder som det helt rigtige match! Vi beklager de forsinkelser, der opstod undervejs i leveringen, men er rigtig glade for, at Jonas kunne hjælpe med løbende opdateringer, kompensation og en fleksibel afhentningsløsning.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og tillid, og vi håber, du får mange solrige og afslappende stunder på dækket med din nye sofa.

Team Unique Beds 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en lækker morbærsilkedyne

Jeg bestilte en lækker morbærsilkedyne, som i starten levede fuldt op til mine forventninger. Efter cirka to måneders brug begyndte jeg dog at opleve problemer med syningen, hvilket var skuffende i forhold til prisen (ca. 2.000 kr.) og den lovede 10-års garanti.
Jeg kontaktede firmaet, og her må jeg virkelig rose dem for deres kundeservice. På trods af ferieperiode blev jeg mødt med venlighed og hjælpsomhed hele vejen igennem. Der har været en god og professionel tone, og jeg har følt mig taget seriøst i forhold til problemet.

Alt i alt en god oplevelse – både produkt og service taget i betragtning. Fejl kan ske, men det er måden, man håndterer dem på, der tæller. Her føler jeg virkelig, at firmaet lever op til sit ansvar.

11 août 2025

Hej Celine
Tusind tak for din grundige og fair anmeldelse 🌿
Vi er kede af, at du oplevede problemer med syningen på din silkedyne – det skal selvfølgelig ikke ske. Samtidig er vi rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du føler dig taget seriøst.
Vi sætter stor pris på din forståelse og dine pæne ord – de betyder meget for os. Tak fordi du gav os muligheden for at rette op på fejlen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig hurtig service i forbindelse med…

Rigtig hurtig service i forbindelse med reklamation.

Skriver til Uniquebeds da vores ene dynebetræk desværre er gået i stykker i lynlåsen. Dagen efter får vi svar om, at der er et nyt dynebetræk på vej til os.

Nemt, hurtigt og super venligt svar.

29 juillet 2025

Hej Philip.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede hurtig og venlig service i forbindelse med din reklamation. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet – og vi gør altid vores bedste for at løse udfordringer hurtigt og smertefrit.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for din tillid til Uniquebeds!

Jonas Hald

Defekte varer

Ved mottak, og det etter at de ikke følger norsk kjøpslov, var de fleste av de 10 små bordplatene ødelagte. Vi hadde forskuddsbetalt varene, og ved reklamasjon verken svarer de eller gjør noe forsøk på å ordne opp. Skulle noen ønsker bilder av mottatte varer, er det bare å etterspørre.

17 juillet 2025

Hej Tom.

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med både leveringen og vores kundeservice.

Vi tager denne type henvendelser meget alvorligt og ønsker naturligvis at leve op til både vores egne standarder og gældende lovgivning – også ved levering til udlandet. Vi beklager dybt, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger, og hvis der ikke er blevet fulgt op på din reklamation.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde en løsning. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på [kundeservice-e-mail eller telefonnummer], og du må meget gerne vedhæfte billeder af de beskadigede varer, så vi kan behandle sagen hurtigst muligt.

Mads Degn

Super oplevelse

Super oplevelse, de hjalp mig med at få leveret på det rigtige tidspunkt ifht. min flytning, og jeg følte mig godt opdateret undervejs

3 juillet 2025

Hej Nina,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en super oplevelse, og at leveringen passede med din flytning. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt opdateret undervejs – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det skal være! 🙌

UniqueBeds, Home & Living

Hjælpsom kundeservice 🫶

Jeg måtte lave en reklamation på min sovesofa, og Mads var virkelig hjælpsom ift. at få det fikset 🤞😊

26 juin 2025

Kære Ida,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det er skønt at høre, at Mads kunne hjælpe dig godt med reklamationen, og at du er tilfreds med den service, du har fået.

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skulle få brug for det igen.

Perfekt kundeservice, helt til UG

Jeg har købt 2 lamper hos Unique Beds. Det viste sig at den ene lampe ikke fungerede.
Jeg skrev derfor til kundeservice hos Unique Beds.
Lyn hurtig svar, uden problemer, jeg får en ny lampe tilsendt.
Perfekt kundeservice, jeg kan kun anbefale Unique Beds.

25 juin 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Vi er kede af, at den ene lampe ikke virkede fra start, men glade for, at vi kunne løse det hurtigt og nemt for dig.

Tak fordi du valgte os – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.
Du er altid velkommen hos Unique Beds 🌿

Fin betjening

Købte lille havebord og 2 stole.
Mindre fejl ved bordet, men det blev hurtigt og problemfrit løst.
Meget imødekommende behandling.

30 mai 2025

Hej Eva,

Tusind tak for din anmeldelse og dine pæne ord!

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne løse fejlen på bordet, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet.

Vi håber, du får stor glæde af dit nye havebord og stole ☀️

Noté 1 sur 5 étoiles

Sælger vil ikke betale returportoen ved…

Sælger vil ikke betale returportoen ved levering af forkert vare.
Jeg købte en vare, men fik leveret en anden, end den jeg havde bestilt. Jeg sendte den straks retur.
Dagen efter, jeg havde bestilt varen, var opslaget på nettet fjernet, sådan at jeg ikke kunne lave et screenshot af opslaget for at bevise, at de havde haft den vare, som jeg havde bestilt, sådan som jeg blev bedt om af firmaet!
Men det korte af det lange, jeg måtte selv betale retur portoen, som er dyrere til et firma end hvis det havde været til private. Og på trods af adskillige skriverier, er det ikke lykkedes, at få dem til at betale returportoen, hvilket et firma er forpligtet til, når de sender en forkert vare.
Pas også på at betale med mobile pay, der får man ikke hjælp fra banken og nets til evt. at få pengene tilbage.

2 juin 2025

Hej Judith,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle.

Jeg er oprigtigt ærgerlig over, at du har valgt at give os 1 stjerne, da vi faktisk har gjort vores bedste for at hjælpe dig. Blandt andet valgte vi at dække returportoen, selvom den var dyrere end den returfragt, vi tilbyder via vores webshop.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har yderligere spørgsmål eller dokumentation, vi bør tage med i sagen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus