⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og levering! Jeg er altid meget tilfreds, når jeg bestiller mine paller hos denne virksomhed. Kommunikationen er rigtig god, servicen er pålidelig, og leveringen er alt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de bois de chauffage
- aussi dans
- Compagnie de combustible solide
- Fournisseur d'énergie verte
- Fournisseur de bois
Écrit par l'entreprise
Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉
Coordonnées de contact
Damkærvej 58, 8940, Randers, Danemark
- 21 27 51 35
- pellets@unite-dk.com
- unite-dk.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Gode træbriketter
Bestilte mandag eftermiddag. Leveret i garagen torsdag sidst på eftermiddagen. Træbriketterne var tørre og fine. En enkelt pose, skulle vi lige passe på, da den åbnede sig i enden ud af 96. Der er ingen smulder i poserne af betydning.

Kan stærkt anbefales
Kan stærkt anbefales, god kommunikation, fin levering lige til egen ønsket placering ,bare super

Réponse de Unite Træpiller
Fint med levering af træbriketterne…
Fint med levering af træbriketterne helt ind i garagen.

Réponse de Unite Træpiller
Hurtig levering lige til døren
Hurtig levering lige til døren. Billigste på markedet på dette tidspunkt.

Réponse de Unite Træpiller
super service hele vejen igennem selv…
super service hele vejen igennem.
Selv ved levering kom den mest hjælpsomme chauffør som hjalp min gamle far med at få dem sat i tør vejr.

Terrængående palleløfter :-)
Kort leveringstid, gode faste lettændte briketter, brænder godt og længe. Rar chauffør. Supersmart palleløfter(?), som kan køre på ral og græs, helt vildt god detalje.

Réponse de Unite Træpiller
Super service vi kommer igen😊🙏godt…
Super service vi kommer igen😊🙏godt nytår

Réponse de Unite Træpiller
Helt ekstraordinær flot service og piller af god kvalitet
Tusind Tusind tak for en helt vild flot service fra både dig og din chauffør, og pillerne er rigtig fin kvalitet og poserne er dejlig kraftige i plastikken, og de holder godt i svejsningen når man håndterer dem, så alt i alt er jeg super tilfreds med både piller og betjeningen.

Réponse de Unite Træpiller
Meget fin service fra bestilling til…
Meget fin service fra bestilling til levering.

Réponse de Unite Træpiller
Hej super oplevelse hurtig levering mvh…
Hej super oplevelse hurtig levering mvh Frank

Réponse de Unite Træpiller
Det er første gang jeg har fået leveret…
Det er første gang jeg har fået leveret her fra. Pillerne og leveringen har været en god oplevelse, men og finde ud af hvornår de ville blive leveret var godt nok lidt bøvlet. Jeg var nød til at ringe til dem et par gange for at finde ud af hvornår de ville komme, og de kom er par dage senere end de først sagde de senest ville komme. Men chaufføren var mega venlig og stillede pallerne helt perfekt

Réponse de Unite Træpiller
alletiders service,og levering i…
alletiders service,og levering i topklasse
vh. Tommy

Hurtig og fremravende levering
Hurtig og fremravende levering, pallerne er iorden.

Hurtig bestilling og levering
Hurtig bestilling og levering. Let og lige til. Bestiller helt sikkert træpiller herfra igen.

Træpiller .
Fine træpiller , der kommer hurtigt og leveres helt ind til anvist sted . God service og gode piller .
Mvh. Søren

L’expérience Trustpilot