Unite Træpiller Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og levering! Jeg er altid meget tilfreds, når jeg bestiller mine paller hos denne virksomhed. Kommunikationen er rigtig god, servicen er pålidelig, og leveringen er alt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de bois de chauffage
  2. aussi dans
  3. Compagnie de combustible solide
  4. Fournisseur d'énergie verte
  5. Fournisseur de bois

Écrit par l'entreprise

Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig med hurtig levering og super…

Dejlig med hurtig levering og super dejlig at alle poserne er hele igen.

8 juillet 2022

Hej Elsebeth

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at sætte et par ord på din oplevelse med Unite Træpiller🙂

Volodymyr Mudruk

Noté 4 sur 5 étoiles

Udmærket sted at handle

Udmærket sted at handle, fin levering, flink chauffør, sætter pallerne der hvor man ønsker dem👍😀

6 juillet 2022

Hej Per

Tak for den anmeldelse👍

Dejligt at høre du sidder tilbage med en positiv oplevelse på Heatlets.

Volodymyr Mudruk

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte den ene dag

Jeg bestilte den ene dag. næste dag om formiddagen, blev der leveret.
pallerne blev sat de steder som jeg havde bedt om.

16 juin 2022

Hej Kenney

Tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner🙂

Vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt og det glæder os at høre, det er den oplevelse du har fået 🚀🚀🚀

Volodymyr

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik leveret 8 paller til aftalt tid og…

Fik leveret 8 paller til aftalt tid og pris. Kan kun sige godt om firmaet 👍

12 juin 2022

Hej Claus

Tak for den anmeldelse👍

Dejligt at høre du sidder tilbage med en positiv oplevelse 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse og godt professional…

God oplevelse og godt professional service.

Hej Ramon

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙂

Vi er glade for at læse at du både er tilfreds med vores service 🚚🚚🚚

Fin service👍

Hej `AN

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering da jeg var løbet tør

Hurtig levering da jeg var løbet tør. Bestiller helt sikkert der igen

Hej Verner

Tak for den anmeldelse👍

Dejligt at høre du sidder tilbage med en positiv oplevelse. Vi håber at se dig til næste ordre 🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid gode produkter og service

Altid gode produkter og service. Sjældent i disse tider at man får så god service.

Hej Karina

Købte en palle RUF brikketer

Købte en palle RUF brikketer. De er fantastiske og brænder rigtig fint. Fantastisk levering. Ikke kun til fortovet men helt ind på plads. God kontakt til firmaet. Ikke sidste gang jeg handler der. Kan helt klart anbefales.

Hej Mogens

Jeg er glad for, at du værdsatte vores fantastisk levering og RUF briketterr🚚🔥

Vi arbejder hårdt på at sikre, at levering altid er i top. Tak for den anmeldelse👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis det var muligt at give mere end 5…

Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerne ville jeg gøre det, en fantastisk kundeservice lige fra man bestiller til man får leveret. Hjælpsomhed og omsorg for kunderne som sjældent er set.

Hej Jette

Tak for den anmeldelse👍
Dejligt at høre du sidder tilbage med en positiv oplevelse.
Vi håber at se dig til næste ordre🙂

Bare et fint firma

Bare et fint firma, træbriketterne på paller bliver sat helt ind i carporten, selv om vi bor i et sommerhusområde med en lang grusindkørsel, bliver pallerne sat af på vejen og derefter bliver de kørt ind i carporten og sat på plads. Bare flåt, og det er gode briketter som ikke lugter i stuen.

12 mars 2022

Hej Finn

Jeg er glad for, at du værdsatte vores levering og vores RUF briketter 🚚🔥

En fantastisk oplevelse,

Til brændeovnen bruger jeg normalt træ. Havde ikke fået bestilt der hvor jeg normalt køber, så udsolgt. Som alternativ købte jeg rondo briketter. Hurtig og perfekt levering. Briketterne er bare fantastiske, meget lidt aske, nemme at håndtere og så giver de fantastisk varme bedre end det normale træ,

17 février 2022

Hej Jørn

Jeg er glad for, at du værdsatte vores levering og rondo briketter 🙂

Hurtig levering, god service

Hurtig levering, flinke fragtmænd som er meget behjælpelig med at stille træpillerne der hvor man gerne vil have dem. Kun mine varmeste anbefalinger.

3 février 2022

Hej Ann Sofie

Tak for de varmeste anbefalinger🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, pallen med træpillerne blev kørt helt ind hvor jeg ellers selv skulle bære dem ind. Super service.

3 février 2022

Hej Jesper

Tak for de super ord🙂

Imponerende hurtig levering

Købte en palle RUF træpiller fredag ca kl. 11.00 - Kl. 13.45 samme dag blev de leverer på adressen. (skal siges jeg kun bor ca en halv time væk fra firmaet, men alligevel, imponerende service ...
Og briketter er var i fin og tør stand, faktisk pænere end forventet. Har tidligere købt samme slags andet sted

29 janvier 2022

Hej Martin

Tak for den anmeldelse😉😉😉

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og piller leveret ned ad…

God service og piller leveret ned ad indkørslen og ikke bare oppe på vejen

24 janvier 2022

Hej Jane

Tak for din påskønnelse af vores leveringsservice🚚🚚🚚

Kom til aftalt tid
Stillet lige som aftalt
Høflig betjening
God kvalitet på produkt

22 janvier 2022

Hej kunde🙂

Tak for de knaldgod ord🙂🙂🙂

Gode træpiller

Gode træpiller - hurtig levering

21 janvier 2022

Hej Lona

Super Service

Super god oplevelse at få leveret briketter fra Unite træpiller. Leveringstid helt efter forhåndsaftale. Kompetent og særdeles kreativ chauffør for hvem, det lykkedes at få lempet pallen helt ind i brændeskuret.
Tusind tak fra en glad og tilfreds kunde.
Jette Kirstine

12 janvier 2022

Hej Jette Kirstine

Jeg vil helt sikkert videregive din taknemmelighed til vores chauffør, når han vender tilbage fra en tur i dag 🙂🙂🙂

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus