⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og levering! Jeg er altid meget tilfreds, når jeg bestiller mine paller hos denne virksomhed. Kommunikationen er rigtig god, servicen er pålidelig, og leveringen er alt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur de bois de chauffage
- aussi dans
- Compagnie de combustible solide
- Fournisseur d'énergie verte
- Fournisseur de bois
Écrit par l'entreprise
Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉
Coordonnées de contact
Damkærvej 58, 8940, Randers, Danemark
- 21 27 51 35
- pellets@unite-dk.com
- unite-dk.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Dejlig med hurtig levering og super…
Dejlig med hurtig levering og super dejlig at alle poserne er hele igen.

Udmærket sted at handle
Udmærket sted at handle, fin levering, flink chauffør, sætter pallerne der hvor man ønsker dem👍😀

Réponse de Unite Træpiller
Jeg bestilte den ene dag
Jeg bestilte den ene dag. næste dag om formiddagen, blev der leveret.
pallerne blev sat de steder som jeg havde bedt om.

Réponse de Unite Træpiller
Fik leveret 8 paller til aftalt tid og…
Fik leveret 8 paller til aftalt tid og pris. Kan kun sige godt om firmaet 👍

Réponse de Unite Træpiller
God oplevelse og godt professional…
God oplevelse og godt professional service.

Réponse de Unite Træpiller
Hurtig levering da jeg var løbet tør
Hurtig levering da jeg var løbet tør. Bestiller helt sikkert der igen

Réponse de Unite Træpiller
Altid gode produkter og service
Altid gode produkter og service. Sjældent i disse tider at man får så god service.

Købte en palle RUF brikketer
Købte en palle RUF brikketer. De er fantastiske og brænder rigtig fint. Fantastisk levering. Ikke kun til fortovet men helt ind på plads. God kontakt til firmaet. Ikke sidste gang jeg handler der. Kan helt klart anbefales.

Réponse de Unite Træpiller
Hvis det var muligt at give mere end 5…
Hvis det var muligt at give mere end 5 stjerne ville jeg gøre det, en fantastisk kundeservice lige fra man bestiller til man får leveret. Hjælpsomhed og omsorg for kunderne som sjældent er set.

Bare et fint firma
Bare et fint firma, træbriketterne på paller bliver sat helt ind i carporten, selv om vi bor i et sommerhusområde med en lang grusindkørsel, bliver pallerne sat af på vejen og derefter bliver de kørt ind i carporten og sat på plads. Bare flåt, og det er gode briketter som ikke lugter i stuen.

En fantastisk oplevelse,
Til brændeovnen bruger jeg normalt træ. Havde ikke fået bestilt der hvor jeg normalt køber, så udsolgt. Som alternativ købte jeg rondo briketter. Hurtig og perfekt levering. Briketterne er bare fantastiske, meget lidt aske, nemme at håndtere og så giver de fantastisk varme bedre end det normale træ,

Hurtig levering, god service
Hurtig levering, flinke fragtmænd som er meget behjælpelig med at stille træpillerne der hvor man gerne vil have dem. Kun mine varmeste anbefalinger.

Réponse de Unite Træpiller
Hurtig levering, pallen med træpillerne blev kørt helt ind hvor jeg ellers selv skulle bære dem ind. Super service.

Réponse de Unite Træpiller
Hurtig levering og utrolig hjælpsom med…
Hurtig levering og utrolig hjælpsom med aflæsning!
Kan varmt anbefales!

Imponerende hurtig levering
Købte en palle RUF træpiller fredag ca kl. 11.00 - Kl. 13.45 samme dag blev de leverer på adressen. (skal siges jeg kun bor ca en halv time væk fra firmaet, men alligevel, imponerende service ...
Og briketter er var i fin og tør stand, faktisk pænere end forventet. Har tidligere købt samme slags andet sted

Réponse de Unite Træpiller
God service og piller leveret ned ad…
God service og piller leveret ned ad indkørslen og ikke bare oppe på vejen

Kom til aftalt tid
Stillet lige som aftalt
Høflig betjening
God kvalitet på produkt

Super Service
Super god oplevelse at få leveret briketter fra Unite træpiller. Leveringstid helt efter forhåndsaftale. Kompetent og særdeles kreativ chauffør for hvem, det lykkedes at få lempet pallen helt ind i brændeskuret.
Tusind tak fra en glad og tilfreds kunde.
Jette Kirstine

L’expérience Trustpilot