Unite Træpiller Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og levering! Jeg er altid meget tilfreds, når jeg bestiller mine paller hos denne virksomhed. Kommunikationen er rigtig god, servicen er pålidelig, og leveringen er alt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de bois de chauffage
  2. aussi dans
  3. Compagnie de combustible solide
  4. Fournisseur d'énergie verte
  5. Fournisseur de bois

Écrit par l'entreprise

Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Klar aftaler og fornuftig pris

Hurtig svar, meget klar aftaler, venlige kontakter med ledelse og chauffør.
God kvalitet med fornuftig pris ift marked.

27 juillet 2023

Hej A.F.

Tak fordi du værdsætter kvaliteten af ​​vores service og vores priser på varer 👍

Hjælpsom og overholder aftaler

Varen blev leveret indenfor aftalt tid, og med en yderst venlig og serviceminded chauffør.
Der var lidt udfordringer med betaling grundet et skifte af firmaets betalingsleveranfør, men straks ringede Volodymyr for at hjælpe.
Jeg kan klart anbefale Unite Træpiller.

27 juillet 2023

Hej Mikael

Tak for din tilbagemelding på vores arbejde 🙂

Jeg er glad for, at du var tilfreds, på trods af problemerne med betalingen. Og jeg er sikker på, at du vil blive glad for, hvordan 6 mm Stora Enso brænder i din pillefyr 🔥🔥🔥

Højt serviceniveau.

Tak for effektiv levering på aftalt tidspunkt meddelt dagen før i mail.
Den unge venlige chauffør var så rar at køre hele pallen ind i garagen.
Stor lettelse for mig.
God service.

14 août 2023

Hej Maja

Det er dejligt at høre og vi takker for anmeldelsen!
Jeg er glad for, at du har en positiv oplevelse med Unite Træpiller 😊

Supervenlig

Supervenlig, hurtig service. Tak for det. 🙂

8 août 2023

Hej Jens

Tak for den anmeldelse🙂

Volodymyr Mudruk

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og god service

Super hurtig levering og god respons på e-mail.

Vil helt klart anbefale dette firma da alle led, fra køb til levering - levede fuldt, op til forventningerne :)

De har en fremtidig kunde i mig.

Martin Læssø

8 août 2023

Hej Martin

Tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner🙂
Vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt og det glæder os at høre, det er den oplevelse du har fået 🚀🚀🚀

Levering som aftalt 100% glad

Levering som aftalt, serviceminded og dygtig chauffør, har udstyret til at køre pallerne ind i garagen.
100% glad og tilfreds.
Første gang vi handlede sammen, og betaling ved modtagelsen med kort var ingen problem. :-)
Jeg giver min klare anbefaling.

7 août 2023

Hej Søren

Jeg er glad for, at du er tilfreds med vores service "betaling med kreditkort efter levering" 🚚 💳

Jeg håber du bliver vores faste kunde😉

De holder hvad de lover

De holder hvad de lover, hurtig og præcis.

24 juillet 2023

Hej Brian

Det er dejligt at høre og vi takker for anmeldelsen!

Jeg er glad for, at du har en positiv oplevelse med Unite Træpiller 😊

Fremragende service

Jeg skrev til Unité hvornår de kunne forvente, at jeg kunne få leveret mine træpiller. Efter 3 min. fik jeg allerede respons på, at de kunne leveres ugen efter - God service og hurtig responstid :)
Chaufføren var ny, men meget serviceminded og placerede pallerne efter eget ønske.
Det er ikke sidste gang jeg køber træpiller af Unite - De kan kan klart anbefales :)

26 juillet 2023

Hej Martin 👋

Vi er glade for at læse at du både er tilfreds med vores service 😊

Jeg vil helt sikkert videregive din taknemmelighed til vores chauffør, når han vender tilbage fra en tur i dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, samt præcis placering af træpiller, det dutter.

7 juin 2023

Hej Kim

Tak for din anmeldelse 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, vanvittig hurtig levering af træpiller inden for 24 timer. Meget tilfreds kunde:-)

17 mai 2023

Hej Dorthe

Takker👍

Meget tilfreds forhandler😉😉😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Virksomheden har været særdeles…

Virksomheden har været særdeles kundeorienteret ifbm reklamation. Og derudover har der været fuldstændig styr på pris, levering og produkt.

3 mai 2023

Hej Sune

Jeg er glad for, at du er tilfreds med, hvordan vi fik løst ægteskabsproblemet. Tak for din anmeldelse 😊

Fair pris

Fair pris, hurtig levering, fin service fra chauffør

12 mai 2023

Hej Esben

Tak for din anmeldelse 🙂

Super nemt.

Super nemt.
Og god opfølgning fra start til slut.
Også var det verdens bedste chauffør👍🏻

12 mai 2023

Hej Henning

Jeg vil helt sikkert videregive din taknemmelighed til vores chauffør, når han vender tilbage fra en tur i dag 👍

Kan varmt anbefales

Et firma med gode tilbud. Altid hurtigt levering og super god service af deres Chauffør.

6 mai 2023

Hej Elsebeth

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at sætte et par ord på din oplevelse med Unite Træpiller🙂

God service.

Som tidligere, en god oplevelse. Kan kun sige godt om firmaet.

17 avril 2023

Hej Gert

Takker😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og pisse god service af…

Hurtig levering og pisse god service af den mand der kom med knap to tons briketter. Lidt dyre i levering, men oplevelsen er til gengæld ti gange så god Vil handle der igen 👍👍👍

27 avril 2023

Hej Jan

Tak for den anmeldelse👍
Dejligt at høre du sidder tilbage med en positiv oplevelse.
Vi håber at se dig til næste ordre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. God service fra chaufføren så i det hele en rigtig god service.

27 avril 2023

Hej Karina

Tak for din tilbagemelding🙂

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus