Unite Træpiller Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service og levering! Jeg er altid meget tilfreds, når jeg bestiller mine paller hos denne virksomhed. Kommunikationen er rigtig god, servicen er pålidelig, og leveringen er alt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de bois de chauffage
  2. aussi dans
  3. Compagnie de combustible solide
  4. Fournisseur d'énergie verte
  5. Fournisseur de bois

Écrit par l'entreprise

Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid super service og glad og smilende…

Altid super service og glad og smilende chauffør. Pillerne bliver altid sat på det anviste sted. Intet andet store roser herfra.

26 avril 2023

Hej Kenneth

Tak for din anmeldelse😊
Jeg er glad for, at du er tilfreds med vores leveringsservice🚚

Volodymyr er super venlig

Volodymyr er super venlig, svarer lynhurtigt på spørgsmål, og leverer til tiden, med kvalitets piller.
Kan varmt anbefales.

1 avril 2023

Hej Flemming!

Tak for din anmeldelse 🤝

Super god service

Super god service. Manglede lige en enkelt palle træpiller. Bestilte nemt online, og hentede på adressen dagen efter.

11 avril 2023

Hej Lars Peter Hededal Rasmussen

Tak for din anmeldelse, dejligt at læse vores webshop er nem at bestille på😉😉😉

Noté 5 sur 5 étoiles

De holder altid hvad de lover.

Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil have dem. Betalingen sker først efter leveringen. Gode træpiller og gode priser. Vil helt klart anbefale dette firma til andre.

20 avril 2023

Hej Ann Britt Hansen

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊
Vi er glade for at læse at du både er tilfreds med vores service og varen 🫶

Noté 5 sur 5 étoiles

To dage efter bestilling af briketter

To dage efter bestilling af briketter, blev de leveret af den flinkeste mand, og kørt helt ind i garagen. Fantastisk service. Tusind tak for det. Fem store stjerner herfra.

9 mars 2023

Hej Judith

Jeg er glad for, at du værdsatte vores levering og vores birke briketter🚚🔥
Tak for den anmeldelse👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service og gode træpiller

Fin service og gode træpiller. Bestiller helt sikkert igen hos jer👍😀

3 mars 2023

Hej Sanne

Tak for din anmelde, vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang😉

Noté 4 sur 5 étoiles

Leveret i min carport efter ønske og…

Leveret i min carport efter ønske og aftale

4 avril 2023

Hej Anette

Du gav os 4 stjerner ... 🤔

Hvis du har en idé om, hvordan vi kan forbedre vores service, så skriv til mig via e-mail pellets@unite-dk.com eller telefon +45 21 27 51 35 ( WhatsApp, Viber) eller via Facebook.🙏

Kan helt sikkert anbefale Unite

Kan helt sikkert anbefale Unite. Har flere gange hentet hemp, altid god betjening, sød og hjælpsom.

3 mars 2023

Hej Ida

Jeg er meget glad for, at du er tilfreds med hampstrøelse fra HempFlax.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle leverancer er kommet dagen efter…

Alle leverancer er kommet dagen efter bestilling. Det er godt gået.
Har fået ugentlige leveringer i februar og marts 2023

24 mars 2023

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner🙂
Vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt og det glæder os at høre, det er den oplevelse du har fået 🚀🚀🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid leveret til tiden og sat lige…

Altid leveret til tiden og sat lige hvor jeg havde aftalt

5 mars 2023

Hej Egon

Det er dejligt at høre og vi takker for anmeldelsen! 😊

Altid god service

Jeg har bestilt træpiller her fra et par gange nu. De lever fuldt ud op til mine forventninger. Jeg bestilte søndag eftermiddag og pallen stod på min adresse mandag efter middag. Pallen blev kørt til det angivet sted af den flinkeste fragtmand. Jeg kan kun anbefale dem.

3 avril 2023

Hej Line

Tak for de knaldgod ord🙂🙂🙂
Jeg vil helt sikkert videregive din taknemmelighed til vores chauffør.

Noté 4 sur 5 étoiles

Briketternes kvalitet

Hej.
Vi er som regel meget tilfredse med briketternes kvalitet, men denne gang er de noget løse og med meget smulder I poserne. Vi tror det må være fra en anden leverandør, så vi regner med, at næste gang er det med samme kvalitet som vi plejer at få.
God påske

29 mars 2023

Hej Steen

Jeg kontakter leverandøren af ​​den briket, vi har leveret til dig. Tak for din feedback, du gør vores service bedre 👍

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering af en palle træbriketter
Bestilte søndag aften, levering tirsdag formiddag.
God kvalitet og høj brandværdi.

Tak for en super god oplevelse 👍

14 mars 2023

Hej Julie

Tak for din anmeldelse👍

Jeg håber, du nyder, hvordan denne briketter brænder 🔥

Super oplevelse

Super oplevelse. Bestiller søndag og blev leveret tirsdag. Fint pakket ind uden beskadige pakker. Desværre valgte danske fragtmand at sætte pallen ude på vejen og ikke i indkørslen, men det er ikke Unites fejl.

14 mars 2023

Hej Morten

Danske Fragtmænd er desværre ikke så gode som levering med vores lastbiler😊
Men hun er hurtig🚀
Tak for din anmeldelse 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og fin service

Super hurtig levering og fin service. Varm anbefaling.

20 décembre 2022

Hej Line

Tak for varm anbefaling 🔥🔥

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus