Universe Science Park Avis

1 084
TrustScore 2.5 sur 5

2,4

Besøget i Universe var en blandet fornøjelse. Vi var rejst fra Nordjylland og ud fra Univers’ omtaler af sig selv var forventningen høj. Det er en på mange måder fin og overskuelig pa... Voir plus

Hold jer væk fra den penge maskine . Værste forlystelses park jeg har været ved . Selv Lalandia føler man sig mindre røvpullet .

Lidt mellem fornøjet oplevelse. Startede ganske fint, fik god service ifb med billetkøb hvor jeg havde overset en mulig rabat.dette blev imødekommet- og fik rabatten. Dog var der fejl rimelig ma... Voir plus

Besøgte parken da den åbnede også igen igår. Den lever ikke op til de reklamer mm. den er gået i stå. Den mangler en overhaling, flere aktiviteter duede ikke, meget var gammel, ingen fantasi og kreat... Voir plus

1. Parc à thème

Écrit par l'entreprise

Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 084)

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Excellent Service

Excellent Service
I ordered from the webshop. Got a phone call the next day. Was asked i it was urgent. It was. The computer was down and help on the way. Offered to do manual work to fulfill my order. Called later that the computer was running again. Delivered my order at the postoffice same day-got my stuff the next day-Nice

18 décembre 2022

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Kø hele vejen rundt. Og især ved VR-forlystelserne. På trods af at der var 3 VR-forlystelser til rådighed ved hvert sted, så er det kun den ene der er i brug fordi der kun er en medarbejder til rådighed. Det er en ommer, og især når indgangen er så dyr, så er det ikke rimeligt. Vi overvejdede sæsonkort til Universe, men blev ret hurtigt enige om at det ikke var det værd.

10 septembre 2022

Der er ikke rigtigt noget ved parken

Der er ikke rigtigt noget ved parken. De eneste ting man vil prøve er VR og klatrebygningen. Det er meget dyrt i forhold til, hvad man får for pengene.

Ikke et sted man tager til to gange ihvertfald

3 août 2022

Hold nu op et kedeligt sted

Hold nu op et kedeligt sted. Super smukke blomster, men for knap 1000 kr for 4 personer ku jeg godt ta på en planteskole i stedet for. Nuvel sæbeboblerne var hygsomme, men så var der vist heller ikke videre at sige om det.
Dyrt
Kedeligt
Og aaaaalt for lang ventetid til VR som er noget af det eneste brugbare i parken.
Og alt for meget der ikke virkede i test tingene.

3 août 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Eventyrlystne medarbejdere og en ren og velholdt park med en masse oplevelser. Stort set ingen kø 31/7 (søndag). Eneste minus var, at i nogle af mad/snackboderne virkede medarbejderne forvirrede og milkshakemaskinen var gået i stykker i midten af parken, så til milkshake skulle man den ene vej og for iskaffe skulle man den anden vej, da ikke alle steder har samme udvalg. Men det overlevede vi fint. Vi havde en rigtig god dag 👍

1 août 2022

Pæn og velholdt park men 30 kroner for…

Pæn og velholdt park men 30 kroner for en kop kaffe er lige i overkanten.
Samtidig ville det klæde parken at opsætte en pant automat, nu hvor man betaler pant for diverse dåser.
Jeg ved godt at man får panten retur det sted hvor flasken er købt men de fleste magter ikke at stå i kø i 30 minutter, igen.

22 juillet 2022

HELT KLART ET BESØG VÆRD.

HELT KLART ET BESØG VÆRD.
Parken er overskuelig, indbydende og hyggelig. Der er gode madboder til overkommelige priser.
I parken mødes man udelukkende af smilene, imødekommende, informative og hjælpsomme medarbejdere, som alle gør en stor indsats for, at den enkelte gæst føler sig tilpas.
Så tøv ikke med at smutte vejen forbi ALS og oplev deres fantastiske Univers.

22 juillet 2022

Fantastisk dag

Tak for en skøn dag i Universe, hvor hele familien (mor, far og børn på 9 og 13 år) hyggede sig.
En pæn og ren park, det mest fantastiske personale og en masse fede ting at prøve.
Der var næsten ingen kø og masser af steder at spise madpakke eller købe frokost.
Eneste minus er at det ikke er muligt at få en billet, så man kan komme igen dagen efter med rabat ;)

8 juillet 2022

Sikke en dejlig dag i Danfoss Universe

Sikke en dejlig dag i Danfoss Universe. En park med tilbud for både små og store børn. Parken er nem at finde rundt i og der er ikke en masse blind gyder. Tvært imod, så virker det som om alle veje fører de rigtige steder hen!
Vi blev kun mødt af venlige personaler der var super tålmodige og imødekommende. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der!

12 avril 2022

Helt vildt fedt sted

Helt vildt fedt sted.

Med meget personale, der smiler og er glade.

Rene toiletter og velholdte materialer ALLE steder.

De tilbyder lidt af hvert både til små og til store børn.

Kan absolut anbefales

28 août 2021

Der var to til tre timers ventetid i…

Der var to til tre timers ventetid i virtuel kø til VR briller og i den tid kunne man ikke stille sig i kø til andre ting hvor der var virtuelle kø...
Prøvede 2 gange VR briller på 6 timer

4 août 2021

Totalt spild af både tid og penge

Totalt spild af både tid og penge. Brugte dagen på at stå digitalt i kø til et meget begrænset antal attraktioner. Nåede i løbet af et 6-timers besøg at prøve én tur i Virtual Reality. Turen tog 3 minutter. Vi kommer aldrig igen

27 juillet 2021

Bliv hjemme!

Jeg har her den 23/7 været i Universe, sammen med min familie. Førstehåndsindtrykket af stedet var sådan set fin nok. Deres system omkring ventetid, er helt ude og skide... - De ting man kommer for at prøve, kan man ikke. Man skal vente op til 120 - 190 minutter, bare for at prøve en ting!!!! - De fleste af tingene der inde er lavet til børn. Alle ting de fremviser på reklamer, kan man ikke engang prøve, og man ender bare med at gå rundt og rundt.

24 juillet 2021

Ingen siddepladser på p-plads.

Er med familien til morgen Segway turen, hvor jeg skulle vente, da jeg desværre ikke kunne deltage.
Havde forventet at jeg kunne vente over i Parken, men blev bedt om at vente på parkeringspladsen. Og så er det ingen skygge eller siddepladser - det burde ikke være svært at sætte en enkelt bænk op, eller anvise en fornuftig plads i Parken mens vi venter.
Det er bare en lidt ærgerlig måde at starte dagen på.

24 juillet 2021

Hold jer væk.

Har idag fredag d. 23/7-21 været i danfoss, sammen med 6 andre familiemedlemmer, som en afslutning på vores ferie sammen.
Forventningerne var høje på turen frem mod universe og glæden var høj. 😊👍
Jeg har selv været ved jer 2 gange tidligere, med kun de bedste anbefalinger til følge.
Idag ved indgangen kunne man allerede mærke at der var sket ændringer fra sidst jeg havde være på besøg, man kunne booke hvad man gerne ville prøve.
Fed koncept, så slipper man for de ulidelig køer ved div. Forlystelser. 👍

Så må jeg indrømme, at her stopper min roser så også, og det er jeres egen skyld. 🤷‍♂️

Jeg vil starte med at undskylde mit franske undervejs, men det er skrevet direkte fra hjertet af.

Konceptet med online booking er genialt, dog kan jeg godt se et problem for dem som ikke ejer en smartphone, eller ikke helt er så dygtig til dem.
Men hvem pokker har været så genial og tænkt. "Vores gæster skal have lov til at booke den forlystelse som de gerne vil prøve, så kan de se at der er mellem 120 - 180 min. Ventetid til den. Men de kan se en anden forlystelse som de også gerne vil prøve, hvor der kun er mellem 30 - 60 min. Ventetid, men hvis de vil prøve den, så er de nød til at opgive køen på den første forlystelse, for man kan ikke have mere end 1 booking af gangen."

Helt ærlig, hvis der sidder en chef som har fået den idé, så må den chef har haft hovedet langt oppe bag i på sig selv, mens at den tanke er blevet udlevet.
Hvis man ikke selv har kunne se at det aldrig ville kunne lade sig på den måde, så kunne det være at man skulle overveje om man har det rette arbejde.

Vi har været i parken idag i omkring 7 timer, vi nåede at prøve 2 ting, hvor man skulle booke sig ind. Den ene var segway hvor der var mellem 120-180 min. Ventetid. Den anden var sky trail, også med 120 - 180 min. Ventetid.

Det burde kunne lade sig gøre at man kan booke tid til flere ting på en gang, eller finde en måde hvor man selv booker en tid på et ønsket tidspunkt for at prøve en bestemt forlystelse. I ved jo hvor lang tid en forlystelse Ca. Tager. Så kan man jo gøre det på en måde med at man skal være der 10 min før og er checket ind, er man ikke det, så er det bare øv, så kan den tur gå til en som feks. Står i en "Prøv lykken kø" Hvis man så står i sådan en kø og har en tid senere, så mister man sin booking, som så kan gå videre til en anden.
Hvor svært kan det være. 🤷‍♂️

Som tingene er pt. Så kan jeg desværre ikke anbefale jer til nogen som helst, jeg vil faktisk fraråde folk at de kommer og besøger jer.

Jeg gør opmærksom på at det her også kommer på trustpilot med kun 1 stjerne. 🤷‍♂️

PS. Sig til hvis i vil have flere idéer til at løse problemerne ved jer, der er flere af dem. 🤷‍♂️

23 juillet 2021