Vriendelijke eigenaar en meteen plek. Op voorhand duidelijk over kosten en de uit te voeren werkzaamheden. Auto ziet er weer als nieuw uit. Beslist een aanrader!
Lisez les avis des autres
Snelle en goede service!
- info@urbancarcleaning.nl
- urbancarcleaning.nl
Top service en resultaat
fast and excellent service
fast and excellent service. Way better comapred to other service providers. easy and pleasant to communicate.
Kon snel terecht! Super schoongemaakt van binnen net als nieuw!
Uitstekende service
Ik belde in de middag dat er een muffe geur was in de auto, zelfde dag kon ik nog langs komen en is de muffe geur weg gewerkt. Ik ben zeer tevreden en kom zeker vaker terug.
Detailer met kennis en fijn in de communicatie
Rare vlekken op de auto na het wassen die ik er niet af kreeg. Contact opgenomen met Urban Cleaning en Detailing en kon een uurtje later langskomen voor inspectie. Al snel was duidelijk wat het veroorzaakt had en de auto werd dezelfde dag nog gepolijst. Een paar uur later reed ik een glimmende bolide naar huis. Detailer met kennis van zaken en fijn in communicatie (reageert snel op de app en foto's van het proces toen ze bezig waren). Een aanrader!
Top Service!
Top Service!! Hij was keurig optijd en werkt snel en Goed!! Auto was weer zo goed als nieuw!! Paar extra auto geurtjes gehad! Thanx!! Tot de volgende keer!!
De auto is weer heerlijk school
De auto is weer heerlijk schoon!!! Ruikt weer als nieuw en is proffesioneel behandeld! Super fijne een aardige man. Aanrader!
Top ervaring
Top ervaring. Op donderdag contact gezocht om op zaterdag 2 auto’s te laten reinigen. Snelle reactie en er was nog ruimte. Aangekomen op locatie heel vriendelijk te woord gestaan door Diangelo en mijn wensen door gegeven. Alles was mogelijk en geen enkel probleem. Auto’s waren snel weer klaar en ze waren beide weer zo goed als nieuw. Heel blij met Diangelo en komen hier zeker nog eens terug.
Mijn auto ruikt weer heerlijk en is…
Mijn auto ruikt weer heerlijk en is super schoon van binnen en buiten! Heel blij met de goede service, zo schoon wordt je auto in geen enkele was straat, heel blij mee en ook betaalbaar!
Top service voor een betaalbare prijs
Top service voor een betaalbare prijs. Auto ziet er weer uit als nieuw. Echte vakman en een aanrader voor een ieder.
Echt klantvriendelijk top service.
Echt klantvriendelijk top service.
Echt aanraad
Top autoreinigingsservice
Geweldige service bij Urban Cleaning & Detailing. Mijn auto ziet er als nieuw uit. Snel, professioneel en betaalbaar. Een aanrader!
Ik heb m’n auto 2 keer laten reinigen
Ik heb m’n auto 2 keer laten reinigen, elke keer weer geweldig en fijne service! Ik laat het niemand anders meer doen.
Goede service, echt àlles word goed schoon gemaakt. Super blij met het eindresultaat en zeker voor herhaling vatbaar! Ook nog eens een prettige, betrouwbare medewerker.
Top service
Top service!
Heeft altijd een snelle reactie tijd en komt aan huis!
Mijn auto lijkt en ruikt weer als nieuw!
Aanrader dus!
Top service - Interieur en exterieur reiniging
Mijn go-to autopoetsbedrijf voor een grondige interieur en exterieur reiniging. Vriendelijke man en echt een top service. Gaat zeer netjes te werk, met het resultaat dat je auto weer zo goed als nieuw oogt. Aanrader!
Auto weer als NIEUW!!
Geweldig! Auto lijkt en ruikt beter als Nieuw!
Met kinderen is een auto bijna niet schoon te houden, maar zelfs de vlekjes, naden en kieren zijn helemaal schoon! En dat gewoon terwijl ik op kantoor aan het werk was!
Ik kan dit zeker aanraden, het is het bedrag meer dan waard! Ik kom vaker bij de “lopende band” carwash waar ik eigenlijk altijd wel wat te klagen heb.
Zeker een aanrader!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.